Close icon

Fototapeter för vardagsrummet – skapa en oas för välbefinnande

 

Blommiga, retro eller monokroma tapeter – ett brett utbud av mönster och des…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 125 Produkter

Fototapeter för vardagsrummet förvandlar lätt ditt utrymme

Letar du efter en förändring i vardagsrummet? Då är fototapeter precis det du söker efter. Fototapeter är ett lätt sätt att ge hemmet en make-over. Skapa ett totalt nytt utrymme med rätt fototapeter och upplev en fräsch fläkt. Du kan välja mellan ett brett utbud av mönster och motiv för att göra en förändring i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll om du föredrar den klassiska eller urbana stilen, i vårt utbud hittar du fototapeter för vardagsrummet för varje stil

Fototapeter för vardagsrummet – Otaliga möjligheter

Designa ditt vardagsrum efter dina egna individuella idéer och skapa en oas av välbefinnande som får dig att må bra. Oavsett vilken inredningsstil du har skapar Fototapeter för vardagsrummet en mycket välkommen kontrast till den hektiska vardagen och stadens buller. Tack vare vårt stora utbud av fototapeter för vardagsrummet finns det inga gränser för din kreativitet. Fototapeter för vardagsrummet inspirerar inte endast med deras smakfulla designer, utan också med deras funktionalitet. Blåa fototapeter kan till exempel få rummet att se större ut, medan retro motiv, som till exempel blommor eller vintage mönster, skapar en härlig klassisk känsla. Förvandla ditt vardagsrum till en mysig läshörna, en modern lounge, ett ställe för familjen att hänga på eller en slottssal. 

Enfärgade tapeter skapar i sin tur en vacker elegant atmosfär. De passar också utmärkt att kombineras med andra tapeter. Dessutom skapar enkla Fototapeter för vardagsrummet ett utrymme som kan inredas i vilken stil som helst.

Fototapeter för vardagsrummet för alla

Vår nätbutik erbjuder dig otaliga alternativ av fototapeter för vardagsrummet. Du kan förvandla ditt vardagsrum till en riktig studio med konstnärliga tapeter, eller så kan du skapa ett urbant och trendigt vardagsrum med stentapeter.  För de som älskar vintage finns också perfekta fototapeter för vardagsrummet. Med trendiga fototapeter i marmormotiv kan du resa tillbaka i ditt nya vardagsrum som påminner om ett vackert italienskt hus från tidiga 1900-talet. Olika grafiska mönster tar dig på en resa till 60- eller 70-talet och trollar fram en livlig atmosfär i vilket vardagsrum som helst. 

Blommiga tapeter skapar en romantisk, idyllisk lantlig atmosfär i ditt vardagsrum på nolltid. Djungeltapeter är perfekta för att skapa en fräsch, somrig inredning i vardagsrummet, medan subtila skogstapeter ger vilket rum som helst en härlig naturlig stämning. Geometriska tapeter är däremot perfekta för dig som vill ha en strukturerad och lugn atmosfär. De innovativa och grafiska designerna imponerar med sina trendiga färgpaletter och sin moderna stil. Fototapeter med skogmotiv ger vardagsrummet det härliga nordiska lugnet och skapar en perfekt kombination av komfort och sofistikerad stil ger en touch av extravagans med sina sensuella färgpaletter och blommiga och futuriska mönster.

Fototapeter för vardagsrummetnas material

När det kommer till fototapeter för vardagsrummets material har du också många val. Tapeters stödmaterial och ytmaterial är viktigt att skilja på. Som Fototapeter för vardagsrummets stödmaterial kan du välja mellan papper och non-woven. Non-woventapeter är väldigt robusta och kan enkelt hängas upp, eftersom limmet ska appliceras på väggen istället för tapeten. Dessutom är tapeter gjorda av non-woven inte lättantändliga och kan enkelt tas bort om du i framtiden vill byta ut dina tapeter. Non-woventapeter har också en hög ljusäkthet, vilket betyder att de passar utmärkt i rum som utsätts för mycket solljus. 

Urvalet av papperstapeter erbjuder dig otroligt många olika färger, mönster och strukturer. Dessutom är de väldigt förmånliga och imponerar med hur bra de andas, vilket säkerställer en bra inomhusluft. Papperstapeter är också miljövänliga. Som ytmaterial till tapeter kan du välja mellan strukturtapet och vinyl. De skiljer sig främst när det kommer till utseende och uppehåll.

Vinyltapeter: Fototapeter för vardagsrummet som imponerar

Om du väljer en vinyltapet har du valt en av de tuffaste och starkaste tapeterna. Fototapeter för vardagsrummet gjorda av vinyl ser otroligt bra ut och är också rep- och slittåliga. Vinylen värms upp och skummas flera gånger, innan den appliceras på non-wovenryggen. 

Vinyltapeter har också en utmärkt ljusäkthet, så du behöver inte oroa dig för hur mycket naturligt ljus tapeten utsätts för. Den kommer att behålla sina vackra färger och du kommer att få njuta av dem länge! Tack vare vinyltapeters non-wovenrygg är de inte endast lätta att hänga upp på väggen, utan också lätta att ta bort om du bestämmer dig för att testa på något nytt i tapetväg i framtiden! Vinyltapeter är också lätta att rengöra, ta bara helt enkelt en fuktig svamp och skrubba bort fläckarna.

Strukturtapeter: Förmånliga men snygga Fototapeter för vardagsrummet

Strukturtapeter är det förmånligare alternativet. Med strukturtapeter kan du välja non-woven eller papper som stödmaterial. Strukturtapeter med non-wovenrygg har också en vinylbeläggning, som dock inte har behandlats lika detaljerat som på en vinyltapet. Därför är inte de här strukturerade tapeterna riktigt lika slitstarka, men lämpar sig ändå utmärkt att hängas i rum som utsätts för konstant solljus tack vare deras höga ljusäkthet. De kan också rengöras noggrant. 

Högkvalitativa Fototapeter för vardagsrummet av topptillverkare

I vår nätbutik hittar du ett stort urval av kända varumärken, vars Fototapeter för vardagsrummet är perfekta att omvandla ditt utrymme med. Kollektionerna är fyllda med ett brett utbud av stilar och motiv för alla smaker. Alla hittar säkert de perfekta Fototapeter för vardagsrummetna för en själv! A.S. Création och Living Walls imponerar med sina högkvalitativa Fototapeter för vardagsrummet, som ger varje utrymme en personlig touch.

A.S. Création: Fototapeter för vardagsrummet som ger ditt vardagsrum det lilla extra

A.S. Création är en av de ledande tapettillverkarna. Märket använder sig av miljövänliga produktionsmetoder och de bästa råvarorna. A.S. Création är kända för sina högkvalitativa tapeter och sina fantastiska designer. Fototapeter för vardagsrummet av denna internationellt kända tillverkaren tillför någonting alldeles speciellt till din inredning. A.S. Création har också samarbetat mycket med kända designers och märken från modevärlden, och resultatet av de här samarbetena är de mest fashionabla Fototapeter för vardagsrummetna.

Köp dina vackra nya Fototapeter för vardagsrummet nu i BRICOFLOR:s nätbutik!

Utnyttja BRICOFLOR:s nätbutik för att slippa stressen att gå omkring i butiker. Välj dina nya fototapet för vardagsrummet lätt och enkelt från din egen soffa. Du hittar inte ett lika mångsidigt och brett urval av tapeter som vi har hos någon annan återförsäljare. När du har valt dina nya fototapeter för vardagsrummet kan du utnyttja vår bästa prisgaranti, vilken garanterar att du får högkvalitativa tapeter till det bästa priset. Vår gratis provtjänst ger dig också möjligheten att se hur olika fototapeter för vardagsrummet skulle se ut hemma hos dig.

Om du har några frågor finns vårt team av experter här för att hjälpa dig. Kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär angående vilka som helst frågor gällande våra produkter och tjänster!

Plus icon läsa mera