Close icon

Fototapeter blommor - en rosenträdgård i vardagsrummet

Rosor, liljor, tulpaner och solrosor. Alla vi älskar blommor och den magiska effekten dom har på oss men inte alla kan ha …

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 248 Produkter

Fototapeter blommor erbjuder någonting för varje inredningsstil 

Hemmets inredning är en återspegling av din egen personliga stil, smak och intressen, det är också en del av din vardag och livsstil. Därför dras vi till de inredningselement som bäst beskriver oss och vår egen stil när vi inreder olika utrymmen, och då är det viktigt att finna något du älskar. Fototapeter blommor erbjuder allt för dina inredningbehov. Fototapeter som tagit inspiration från naturen är perfekta för att skapa en unik och spännande känsla i ditt hem.

Med jordnära eller saftiga färger, tankfulla scener och vackra växter kan du skapa en lugn och harmonisk atmosfär, precis som i sommarträdgården. Lugna ner vardagsrummet med stora vackra fototapeter på gröna ängar, röda rosor, vackra tulpaner eller söta liljor. Oavsett vad du än väljer så garanterar vi att din nya tapet kommer att fånga blickar och imponera med sina unika färger som påminner oss om hur extraordinär moder Natur är. Fototapeter blommor passar perfekt med andra kategorier av fototapeter som till exempel fototapeter stenmotiv, eller andra organiska motiv. Fototapeter natur tillför ett fantastiskt visuellt element till vilket utrymme som helst och fångar allas blickar! 

Fototapeter blommor i organiska designer passar för varje utrymme i ditt hem

När det kommer till fototapeter blommor finns det en mängd olika material att välja mellan, avsedda för olika användningsområden. För det första finns det klassiska alternativet, papperstapeten. Det finns också tapeter med en upphöjd yta. Ett tredje alternativ är vinyltapeter som har ett toppskikt av PVC, vilket gör den här tapeten extra motståndskraftig mot fukt och är också lätt att tvätta. Vinyltapeter är alltså ett utmärkt val om du önskar att tillföra det lilla extra till ditt badrum eller kök! Fototapeter blommor kan vara det perfekta valet för att förvandla ett badrum från ett mediokert rum till ett utrymme du verkligen trivs i och längtar till att koppla av i under lugna spakvällar hemma.

Utöver de här olika alternativen av material finns även non-woventapeter. De är väldigt lätta att hänga upp och har många otroliga egenskaper. Oavsett vilket material som passar just dina behov bäst, är alla tapeter vi erbjuder av den absolut högsta kvalitén tack vare de modernaste tillverkningsprocesserna! Du behöver inte oroa dig för hur mycket naturligt ljus dina tapeter blir utsatta för, eftersom de är väldigt motståndskraftiga mot ljus och har en hög ljusäkthet. Dina nya fototapeter blommor kommer alltså att se nya ut ännu många år senare. 

Häng tapeter snabbt och behändigt – fototapeter blommor är perfekta för att skapa en lätt förändring

Tack vare de högkvalitativa materialen som används för att göra de fototapeter blommor vi har i vårt sortiment, kan du räkna med att de är enkla att hänga på väggen. Du behöver bara applicera tapetlimmet på väggen och sedan hänga fototapeten. Släta ut alla luftbubblor som kan ha uppstått vid appliceringen med hjälp av en bred borste och bli imponerad av det professionella resultatet du själv har åstadkommit! Njut av dina nya vackra och spännande fototapeter i många år framöver.

Fototapeter blommor som håller år efter år

När du är klar med tapetseringen kommer underhållningen av dina fototapeter blommor inte att vara ett bekymmer för dig! För att rengöra tapeten behöver du bara en fuktig trasa som tar bort all eventuell smuts och alla fläckar. Om du sedan vid något senare skede vill byta tapet eller helt enkelt bara ta bort tapeten så går det också lätt! Många av de fototapeter blommor som vi har i vår nätbutik lämnar inga rester eller spår när man tar bort dem på rätt sätt. Det här gör det också lätt för dig att byta tapet och på så sätt förändra utrymmen lätt och effektivt! 

Fototapeter blommor av topptillverkarna i branschen

BRICOFLOR vill vi endast erbjuda lyxiga fototapeter från de bästa tillverkarna som garanterar den högsta möjliga kvalitén. A.S. Création är till exempel internationellt kända för sina tapeter av otrolig kvalité och de vackraste designerna. De erbjuder vad som verkar som ett oändligt utbud av fantastiska tapetkollektioner inspirerade av de senaste trenderna och inredningskoncepterna. Det mångsidiga utbudet är otroligt inspirerande och avsett för nästan all slags applikation av fototapeter. Dessutom är just A.S. Création väldigt populära tack vare sina samarbeten med exklusiva märken för att skapa unika designertapeter!  

Livingwalls är ett annat märke känt för sina otroligt vackra fototapeter i hög kvalitet. De erbjuder ett enormt utbud av unika motiv som garanterar att du kommer att hitta precis det du söker. Alla de här märkena har fototapetkollektioner för hem och kontor, samt de viktigaste rummen i hemmet inkluderande sovrum, matsalar och vardagsrum. I kollektionerna hittar du också fantastiska fototapeter blommor . Det här exklusiva utbudet av fototapeter blommor ger dig möjligheten att skapa en otrolig lyxig känsla i hemmet, tänk att varje dag få njuta av otroligt vacker toppdesign i just din smak! 

Upptäck fototapeter blommor i BRICOFLOR:s nätbutik! 

I vår nätbutik kan du upptäcka mer än 2 500 tapeter i olika mönster, material och koncept. I det fantastiska utbudet hittar du bland annat fototapeter blommor för barnkammare, sovrum, kök, badrum och andra utrymmen! Med bara några klick kan din drömtapet vara på väg hem till dig. Om du är osäker på vilken tapet är just perfekt för ditt utrymme rekommenderar vi dig att utnyttja vår gratis provtjänst! Med hjälp av den kan du se vilka av fototapeter blommor som är det rätta valet för dig och din inredningsstil, och även jämföra hur dessa skulle se ut intill tapeter från våra andra kollektioner som bland annat fototapeter abstrakt.

Om du planerar ett större renoveringsprojekt kan du be om ett individuellt erbjudande av oss så att du kan förverkliga en total omvandling till det bästa möjliga priset. Om du har några som helst frågor om fototapeter blommor eller våra andra produkter har vi ett team av experter som finns till för att hjälpa dig. Kontakta oss per e-mail, telefon eller vårt kontaktformulär!

Plus icon läsa mera