Fototapeter stenmotiv - naturlig charm med ett autentiskt utseende

Stenmotiv har blivit en stor del av nuvarande inredningstrender och kan hittas i allt från mörka och rustika golv till lju…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 71 Produkter

Fototapeter stenmotiv - ta in en del av naturen i ditt hem

Letar du efter det perfekta alternativet för en modern och smakfull inredning? Då rekommenderar vi att du tar en titt bland vårt enorma utbud av fototapeter stenmotiv. Om du är ett fan av tapeter som tar en del av naturen in i ditt hem, men föredrar ett mindre rustikt alternativ kan du även överväga kategorin fototapeter blommor. Dessa fototapeter kombinerar en naturinspirerad, attraktiv design med många funktionella egenskaper av högsta kvalitet. På detta sätt kan du förvandla varje rum till en elegant oas av välbefinnande som hjälper dig slappna av efter en tung och lång dag på jobbet.

Fototapeter stenmotiv - oändliga alternativ för just dig

Med sitt enkla färgschema öppnar fototapeter stenmotiv gränslösa designperspektiv. Ljusare dekorer harmoniserar underbart med vintagemöbler i lantlig stil, medan mörka mönster i en grov struktur kommer till sin rätt i kombination med minimalistiska inredningselement. Fototapeter stenmotiv passar även utmärkt in i en industriell eller urban inredningsstil, och rekommenderas därför ofta för loftlägenheter i storstäder. Kombinera dessa fototapeter stenmotiv med metallskyltar och lädermöbler för att skapa en modern inredningsstil som garanterat fångar blickar.

Ifall du letar efter fototapeter sovrum är dessa alternativ perfekta för dig. Stenmönstret skapar en lugnande atmosfär som får dig att koppla av och garanterar dig en god nattsömn. De mera rustika alternativen är perfekta för barnrum, eftersom de även får de minsta att drömma om underbara äventyr i naturen. Bläddra bland vårt unika sortiment och beställ dina nya fototapeter stenmotiv hem redan idag!

Fototapeter stenmotiv hjälper dig uttrycka din personliga stil

Hos oss hittar du en variation av fototapeter stenmotiv som kommer i olika färger för att se till att de passar dina behov bäst. Våra fototapeter stenmotiv från A.S. Création varierar i storlek och stil, från fototapeter för hela väggen, till mönstrade tapeter som upprepar sig och matchar för att bilda ett konsekvent mönster. Fototapeter stenmotiv är ett perfekt tillägg till ett modernt och ungdomligt utrymme

Fototapeter av vinyl - ett högkvalitativt alternativ

Om du väljer vinyltapet har du valt en av de tuffaste och starkaste tapeterna. Fototapeter stenmotiv gjorda av vinyl ser otroligt bra ut och är också rep- och slittåliga. Vinylen värms upp och skummas flera gånger, innan den appliceras på non-wovenryggen. Den här typens tapeter passar utmärkt att användas i badrum och kök, eftersom de går att tvätta och är vattentäta. Det är dock viktigt att komma ihåg att lufta badrummet regelbundet om du väljer att hänga fototapeter stenmotiv i vinyl där.

Vinyltapeter har också en utmärkt ljusäkthet, så du behöver inte oroa dig för hur mycket naturligt ljus tapeten utsätts för. Den kommer att behålla sina vackra färger och du kommer att få njuta av dem länge! Tack vare vinyltapeters non-wovenrygg är de inte endast lätta att hänga upp på väggen, utan också lätta att ta bort om du bestämmer dig för att testa på något nytt i tapetväg i framtiden!

Strukturtapeter med stenmotiv - ett härligt alternativ

Med strukturtapeter kan du välja non-woven eller papper som stödmaterial. Strukturerade fototapeter med stenmotiv har också en vinylbeläggning, som dock inte har behandlats lika detaljerat som på en vinyltapet. Därför är inte strukturtapeter riktigt lika slitstarka, men lämpar sig ändå utmärkt att hängas i rum som utsätts för konstant solljus. De kan också rengöras noggrant.

Häng dina nya fototapeter stenmotiv snabbt och enkelt

Beroende på vilket stödmaterial du har valt till fototapeter stenmotiv, skiljer sig metoderna för hur de ska hängas upp lite. När du ska hänga upp en non-woventapet kan du applicera limmet direkt på väggen. När du ska hänga upp en papperstapet måste du däremot applicera limmet på själva tapetremsorna. Oavsett vilket material du har valt behöver du bara standardredskapen för att hänga upp dina nya fototapeter stenmotiv!

Innan du beställer dina nya fototapeter stenmotiv i vår nätbutik bör du mäta dina väggar såklart. Kom ihåg att också kolla om dina nya tapeter har rak mönsterpassning, förskjuten mönsterpassning eller ingen alls. Om du har valt en tapet med förskjuten mönsterpassning rekommenderar vi speciellt att beställa en extra rulle, ifall några små misstag skulle ske under tapetseringen. 

När du tapetserar rekommenderar vi att klippa tapetremsorna i rätt storlek med cirka fem centimeter extra både på övre och nedre sidan. Den extra biten kan du sedan klippa av exakt längs med väggen. Innan du börjar tapetsera lönar det sig att se till att väggarna är så släta och torra som möjligt, samt att försöka blanda limmet så att det inte blir några klumpar.

De bästa tillverkarna på marknaden - fototapeter stenmotiv

I vår nätbutik hittar du ett brett utbud av fototapeter stenmotiv av en mängd olika topptillverkare. Det finns tapeter för alla olika inredningsstilar. Fototapeternas otroliga mångfald tillåter dig att skapa personliga inredningsdetaljer och en atmosfär som speglar dig själv som person. I BRICOFLORs nätbutik hittar du välkända namn inom tapetindustrin som A.S. Création, livsstils- och modemärken som Esprit och Versace och unga och moderna varumärken som Livingwalls. Deras fototapeter stenmotiv hämtar en frisk fläkt till dina utrymmen, och se även till att bläddra bland våra andra färgstarka tapeter som till exempel i kategorin fototapeter grön!

A.S. Création - en topptillverkare inom kategorin fototapeter stenmotiv

Tapettillverkaren A.S. Création som ligger i Gummersbach inspirerar varje år med mer än 6 000 smakfulla tapetdesigner. De här tapeterna är väldigt populära internationellt och hämtar friska fläktar till rum över hela världen. A.S. Création erbjuder också ett brett urval av fototapeter stenmotiv för varje stil och rum, de är experter på design och hög kvalitet. Den här tillverkaren är även väldigt mån om att använda de bästa råvarorna på ett hållbart sätt. Moderniserade produktionstekniker säkerställer en energieffektiv produktion och konstanta kvalitetskontroller säkerställer att dina väggar endast dekoreras med de absolut bästa fototapeterna stenmotiv.

Upptäck vårt enorma utbud och beställ dina nya fototapeter stenmotiv hem redan idag!

Om du vill att ditt hem, inkluderande dina väggar, ska utstråla en utsökt stil behöver du inte leta längre. Bläddra i vår nätbutik och hitta din favoritmodell av fototapeter stenmotiv! När du har bestämt dig för vilken fototapet är det perfekta valet för dig kan du dra nytta av vår bästa prisgaranti, vilket garanterar dig att du får din favoritprodukt till det lägsta möjliga priset. 

Om du planerar på att göra en större renovering och behöver stora kvantiteter kan du be om ett individuellt erbjudande av oss! Du behöver endast kontakta vårt säljteam som gärna ger dig det bästa möjliga erbjudandet. Våra experter finns också tillgängliga för dig om du har frågor om fototapeter stenmotiv eller vad som helst annat gällande våra produkter! Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera