Close icon

Fototapeter himmel – Frihet och harmoni för hemmet

Fototapeter himmel är både lugnande och vackra. Det finns dessutom en mängd olika designer, så alla hittar säkert de alter…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 115 Produkter

Fototapeter himmel – Ett tidlöst motiv

Människor har använt himmelen som motiv i målningar, fotografier och i annan konst hur länge som helst. Den är ett av världens under och slutar aldrig imponera med sin skönhet. Himmelen är lika vacker på morgonen som den är på dagen, kvällen och natten. Fototapeter himmel finns i en mängd olika designer. Du behöver endast välja vilken vy du upplever som mest avkopplande och sedan hänga upp den på din vägg för en trivsam inredning. 

I vårt utbud hittar du fototapeter himmel från både olika tider på året och dygnet. Vill du skapa ett extremt lugnande utrymme? Då är fototapeter himmel som dekoreras av skymningen eller gryningen ett fantastiskt alternativ. Eller söker du kanske något harmoniskt att dekorera dina väggar med? Bekanta dig då med fototapeter himmel som pryds av ljusblåa himlar. Alla fototapeter himmel hjälper dig att skapa ett utrymme som fungerar som en flykt från vardagens stress. 

Fototapeter himmel – Runt omkring i världen

Fototapeter himmel tillåter dig även att hämta hem dina favoritplatser i världen. Fototapeter med strandmotiv som dekoreras av klarblåa himlar eller en vacker solnedgång eller -uppgång är perfekt om du vill ha ett utrymme var du kan koppla av. Bekanta dig med de här fototapeterna i kategorin “fototapeter strand”. Eller längtar du efter storstadens puls? Låt då New Yorks skyskrapor pryda dina väggar med fototapeter New York

Om du letar efter andra naturmotiv är fototapeter berg underbara. Du kan njuta av en utsikt över en klar himmel och majestätiska berg. Fototapeter himmel passar perfekt i sovrum. I vårt utbud hittar du såklart även andra alternativ i kategorin fototapeter sovrum”. 

Oändliga möjligheter – Material för fototapeter himmel

Majoriteten av fototapeterna i vårt sortiment är non-woventapeter. De här tapeterna imponerar inte endast med sin robusthet, utan de är också mycket lätta att hänga upp eftersom limmet kan appliceras direkt på väggen. Dessutom kan du skapa en avslappnad känsla i köket eller badrummet med fototapeter himmel i non-wovenmaterial, eftersom de lämpar sig att användas i fuktiga utrymmen. Non-woventapeter är inte heller lättantändliga och de kan vanligtvis rengöras väldigt noggrant. Vissa kan till och med återanvändas av vissa tillverkare. Om du någon gång i framtiden bestämmer dig för att köpa en annan non-woven tapet från vår nätbutik kan den gamla tapeten dessutom lätt tas bort!

Du hittar också fototapeter himmel tillverkade av papper. De är ett fantastiskt förmånligt alternativ och de är dessutom miljövänliga! I vårt utbud finns även fototapeter himmel för mer ovanliga platser. Man kan tapetsera tak, dörrar och sneda tak lika bra som väggar bara man väljer rätt fototapeter! 

Häng upp dina fototapeter himmel rätt och smidigt

Innan du beställer din nya fototapet i vår nätbutik bör du mäta dina väggar. Observera att fototapeter finns i olika format, och vissa måste sättas ihop eller klippas till rätt storlek. Ta reda på ifall tillverkaren av dina nya fototapeter himmel rekommenderar att de ska hängas upp så de överlappar varandra lite eller om de ska hängas upp bredvid varandra så att kanterna endast rör varandra. Se också till att dina väggar är så släta och torra som möjligt. Det kan hjälpa att rita hjälplinjer på väggarna, särskilt om du ska tapetsera större motiv. Om du har valt en papperstapet ska limmet appliceras på själva tapeten och den ska blötläggas i cirka fem till tio minuter. Eftersom fototapeter oftast har en non-wovenrygg är tapetseringen i de flesta fallen lättare. När man ska hänga upp non-woventapeter appliceras limmet på väggen istället för tapeten. Detta innebär att materialet i tapeten håller sin struktur och inte mjuknar. Så här hänger man fototapeter himmel i non-wovenmaterial:

  1. Blanda limmet enligt instruktioner och försök att undvika klumpar, de kan senare synas på tapeten.
  2. Applicera sedan tillräckligt med lim på väggen och så jämnt som möjligt. Applicera dock inte lim på hela väggen ännu, eftersom det då kommer att torka för tidigt. 
  3. Ta den första tapetremsan och placera den på väggen och i takkanten i hörnet var du börjar. Se till att den hängs korrekt, eftersom den första remsan är nödvändig för en rak och snygg tapetsering.
  4. Stryk över fototapeten på väggen uppifrån ner med en tapetborste eller svamp för att jämna ut den. 
  5. Fortsätt på samma sätt med följande remsor. Du bör dock se till att motivet blir rätt.

Till sist kan du ännu göra mindre korrigeringar med en skarvrulle och tryckspatel.

Kända tapettillverkare ser till att dina väggar pryds av de vackraste himlarna

I vår nätbutik hittar du fototapeter himmel av fantastiska tapettillverkare. De här tillverkarna ser till att dina väggar endast kläs med högkvalitativa och vackra tapeter. Bekanta dig med utbudet och hitta det märket som bäst passar din smak. Livingwalls är till exempel ett ungt varumärke som imponerar med innovativ och modern design. Designduon Walls by Patel står i sin tur för alldeles unika fototapeter och A.S. Création erbjuder en mängd klassiskt vackra alternativ. 

Livingwalls – Moderna fototapeter himmel

Livingwalls är känt för sina moderna och trendiga tapeter. De erbjuder underbara alternativ för alla smaker. Livingwalls förstår även vikten av att värna om vår miljö och satsar därför på miljövänlig produktion. Deras fototapeter är FSC-certifierade och tillverkas miljövänligt av de allra bästa råvarorna. Produktionsprocesserna man använder sig av är även energieffektiva.

Köp himmelska fototapeter himmel nu från BRICOFLOR!

Tack vare BRICOFLOR:s bästa prisgaranti får du alltid dina nya fototapeter himmel (och alla våra andra produkter) till det bästa möjliga priset. Det finns alltså ingen orsak för dig att inte ta tag i saken och fräscha upp det rummet du länge har tänkt att känns lite tråkigt med vackra fototapeter himmel från vårt breda utbud! När du köper fototapeter från BRICOFLOR kan du räkna med att du får högkvalitativa fototapeter med smakfulla mönster och motiv som lätt blåser liv i vilket som helst rum. 

Om du har ett större projekt på kommande och behöver stora mängder produkter lönar det sig att be oss om ett individuellt erbjudande. Du kan även kontakta vår sakkunniga kundtjänst med andra frågor, önskemål och förslag! Kontakta oss via e-post, vårt kontaktformulär eller per telefon, vi ser fram emot att höra från dig.

Plus icon läsa mera