Moderna fototapeter – Stilrena och smakfulla

Moderna fototapeter tillåter dig verkligen att uppfylla alla dina inredningsdrömmar. De här fototapeterna är ett underbart…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 505 Produkter

Moderna fototapeter – Oändliga inredningsmöjligheter

Hos BRICOFLOR hittar du ett brett sortiment av moderna fototapeter för alla behov och smaker. De har designats med de senaste trenderna i tanke och är ett lätt sätt att ta din inredning till nästa nivå. Den moderna inredningsstilen är väldigt enkel och stilren, men det betyder inte att den behöver vara tråkig. Genom att kombinera olika material och tillägga både mindre och större detaljer som moderna fototapeter skapar du en intressant inredning som är allt annat än tråkig, samtidigt som den även är harmonisk. 

Horisonter för drömmare – Moderna fototapeter

Vi alla har säkert sett snygga och coola fototapeter med motiv tagna från världskända städer? Det finns en orsak varför metropoler fortsättningsvis är ett populärt motiv att hänga på sina väggar. Med hjälp av fototapeter var New Yorks horisont eller kanske Londons vackraste sevärdheter är i fokus kan du verkligen hämta hem storstadspulsen. De här fototapeterna hittar du till exempel i kategorin ”fototapeter New York”. 

Moderna fototapeter för den som älskar den industriella stilen

En inredningsstil som verkligen har slagit igenom de senaste åren är den industriella. Den industriella inredningsstilen är en av de mest populära trenderna inom modern inredning för tillfället. Kombinationen av hårdare element som betong, stenar och metall men mjukare, naturliga detaljer i läder och trä är oslagbar. Är din stora dröm att bo i en cool Brooklyn-loftlägenhet? Då är fototapeter med stenmotiv ett utmärkt alternativ att hänga upp på dina väggar. Bekanta dig med vårt utbud i kategorin ”fototapeter stenmotiv”. 

Moderna fototapeter i olika material för varje utrymme

Moderna fototapeter ser otroliga ut i alla olika slags utrymmen. Det finns moderna fototapeter i både olika storlekar och format, så du hittar säkert det alternativet som passar ditt rum bäst i vår nätbutik. Moderna fototapeter kan inte endast fästas på en rak vägg, utan även runt hörn och i tak. Därför är det viktigt att du tänker på var du vill att det centrala motivet ska placeras när du väljer fototapeter. 

Majoriteten av fototapeter i vårt sortiment är non-woventapeter. De här tapeterna imponerar inte endast med sin robusthet, utan de är också mycket lätta att hänga upp eftersom limmet kan appliceras direkt på väggen. Dessutom kan du skapa en stilren inredning i köket eller badrummet med moderna fototapeter i non-wovenmaterial, eftersom de är lämpar sig att användas i fuktiga utrymmen. Non-woventapeter är inte heller lättantändliga och de kan vanligtvis rengöras väldigt noggrant. Vissa kan till och med återanvändas av vissa tillverkare. Om du någon gång i framtiden bestämmer dig för att köpa en annan tapet från vår nätbutik kan den gamla tapeten dessutom lätt tas bort!

I vår nätbutik hittar du också fototapeter gjorda av papper. De här tapeterna kännetecknas av sitt förmånliga pris. Dessutom andas papperstapeter väldigt bra. Om du vill göra det väldigt lätt för dig själv rekommenderar vi självhäftande tapeter

Häng upp dina nya moderna fototapeter rätt och smidigt

Innan du beställer dina nya fototapeter i vår nätbutik bör du mäta dina väggar. Observera att fototapeter finns i olika format, och vissa måste sättas ihop eller klippas till rätt storlek. Ta reda på ifall tillverkaren av dina nya moderna fototapeter rekommenderar att de ska hängas upp så de överlappar varandra lite eller om de ska hängas upp bredvid varandra så att kanterna endast rör varandra. Se också till att dina väggar är så släta och torra som möjligt

Det kan hjälpa att rita hjälplinjer på väggarna, särskilt om du ska tapetsera större motiv. Om du har valt en papperstapet ska limmet appliceras på själva tapeten och den ska blötläggas i cirka fem till tio minuter. Eftersom fototapeter oftast har en non-wovenrygg är tapetseringen i de flesta fallen lättare. När man ska hänga upp non-woventapeter appliceras limmet på väggen istället för tapeten. Detta innebär att materialet i tapeten håller sin struktur och inte mjuknar. Så här hänger man fototapeter i non-wovenmaterial:

  1. Blanda limmet enligt instruktioner och försök att undvika klumpar, de kan senare synas på tapeten.
  2. Applicera sedan tillräckligt med lim på väggen och så jämnt som möjligt. Applicera dock inte lim på hela väggen ännu, eftersom det då kommer att torka för tidigt. 
  3. Ta den första tapetremsan och placera den på väggen och i takkanten i hörnet var du börjar. Se till att den hängs korrekt, eftersom den första remsan är nödvändig för en rak och snygg tapetsering.
  4. Stryk över fototapeten på väggen uppifrån ner med en tapetborste eller svamp för att jämna ut den. 
  5. Fortsätt på samma sätt med följande remsor. Du bör dock se till att motivet blir rätt.
  6. Till sist kan du ännu göra mindre korrigeringar med en skarvrulle och tryckspatel.
  7. Lämna fototapeterna och torka i ett utrymme som är cirka 20 ℃. 

Moderna fototapeter av kända tillverkare som har koll på trenderna

I vår nätbutik hittar du ett otroligt mångsidigt utbud av högkvalitativa, moderna fototapeter. A.S. Création är till exempel en internationellt välkänd tapettillverkare vars moderna fototapeter helt säkert imponerar vem som helst. Den här tillverkaren erbjuder dessutom moderna fototapeter för alla olika inredningsstilar och -behov. Ett annat fantastiskt märke som du hittar hos oss är Walls by Patel. Deras unika fototapeter hjälper dig att skapa en personlig inredning. 

A.S. Création: Moderna fototapeter som passar i alla utrymmen

A.S. Création är en av de kändaste tapettillverkarna. Deras fototapeter pryder väggar och hem runt omkring i världen. Deras popularitet är inte svår att förstå. A.S. Créations fototapeter är av en verkligt hög kvalitet och designen på dem likaså. Dessutom satsar företaget på miljövänlig produktion, vilket alltid är ett stort plus. 

Walls by Patel: Designduon vars moderna fototapeter alltid fungerar

Bakom märket Walls by Patel ligger textildesignern Kathrin Patel och Mark Patel som är grafisk designer. De här moderna fototapeterna designas alltså av två verkliga designproffs. Deras unika visioner resulterar i fantastiska fototapeter som är det perfekta tillägget till vilket som helst modernt utrymme. 

Hitta de perfekta moderna fototapeterna till ditt utrymme nu! 

Saknar ditt utrymme djup, samtidigt som du vill att det ska vara enkelt, kanske till och med lite minimalistiskt inrett? Då är moderna fototapeter lösningen till ditt dilemma! Bland vårt mångsidiga och breda sortiment hittar du helt säkert de moderna fototapeterna som faller dig i smaken och som passar just ditt utrymme. När du köper dina nya fototapeter hos oss drar du dessutom alltid nytta av vår bästa prisgaranti. 

Om du har ett större renoveringsprojekt i siktet och behöver större kvantiteter fototapeter kan du kontakta oss och be om ett individuellt erbjudande. Vi vill att du ska få den absolut bästa servicen och de bästa produkterna! Du kan även kontakta oss om du har andra frågor eller förslag gällande våra produkter eller tjänster. Du når vår kundtjänst via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär!

Plus icon läsa mera