Fototapeter solnedgång-njut av en romantisk och naturlig känsla i ditt hem!

Njut av de vackraste solnedgångarna inom dina egna fyra väggar med hjälp av en fototapet med solnedgå…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 38 Produkter

Fototapeter med solnedgång i ett flertal olika designer

En fototapet med solnedgång erbjuder hisnande ljusstämningar med vilka du kan skapa en mycket speciell rumsupplevelse. Från rosa moln till en stark blå sommarhimmel och silhuetter som badar i guld - en solnedgång är alltid spännande och unik. Med en fototapet med himmelmotiv kan du fånga de mest romantiska ögonblicken i dina egna fyra väggar och skapa en atmosfär som bär din signatur. Naturligtvis erbjuder vi även fototapeter med soluppgångar som är perfekta för en härlig morgonstämning i bad- eller sovrummet.

Fototapeter med solnedgång med en levande bakgrund

Fototapeterna med solnedgång imponerar ofta inte bara på grund av solen, som försvinner i horisonten, utan också särskilt på grund av bakgrunden. Framför allt förtrollar fototapeter med havsmotiv sina tittare med den lugna och naturligt fräscha atmosfären som dessa väggbeklädnader utstrålar. Ibland reflekteras solnedgången eller den stigande solen i havets vidsträckta yta, dimma tyder på fuktighet och ett milt klimat och klippor och stenar kastar skuggor på vattnet.

Beroende på din smak kan du välja mellan fotografier där solen nästan har försvunnit eller foton där solen fortfarande badar landskapet i ett romantiskt sommarljus. Fototapeterna med solnedgång erbjuder ofta mycket sensuella färgkontraster som guld och blått, rosa och lila eller orange och azurblått.

Om du inte är ett stort fan av den maritima stilen och föredrar idylliska landskap, hittar du också fototapeter med solnedgång på blomsterängar, i skogar eller städer i vår nätbutik. De urbana väggbeklädnaderna med horisonter kombinerar skickligt modernism med en touch av naturlighet. Fototapetar med ängar av blommor och bergslandskap förmedlar öppenhet och frihet och utstrålar en mycket fredlig och harmonisk charm. Oavsett om vill skapa lantlig stil, en modern designinredning eller ett individuellt levande koncept - med en fototapet med solnedgång kan du lita på himmelsk ljusstämning och skönheten i rum som rum.

Romantisk stämning i sovrummet året runt med fototapeter med solnedgång

Eftersom en fototapet med solnedgång ofta utstrålar en mycket romantisk charm är den särskilt lämplig för sovrummet. De mjuka färgerna och det ofta mycket rymliga och tydliga motivet skapar en perfekt atmosfär för en vilsam sömn i sovrummet. De paradisiska motiven skapar också ett nästan euforiskt intryck och har en mycket energisk och motiverande effekt. Därför är dessa 3D-tapeter också perfekta alternativ för exempelvis barnkammaren eller ett avslappnat kontor. Tack vare motivens expansivitet ser en fototapet med solnedgång väldigt öppen ut och kan till och med få ett rum att se större ut.

Åk på en tropisk resa i badrummet med hjälp av Fototapeter med solnedgång

En fototapet med solnedgång eller en fototapet med lanskap är också perfekta alternativ för badrummet. De fräscha landskapen på en sådan tapet utstrålar en harmonisk atmosfär och skapar ett lugnt intryck. Pastellfärgsnyanserna och de sensuella färgtonerna kan också underbart kombineras med vita möblerna i ett badrum. En fototapet med soluppgång förmedlar också en viss friskhet och klarhet, vilket särskilt efterfrågas i badrummet. Så släpp loss, bada på en romantisk strand eller njut av morgonduschen i de första varma solstrålarna!

En vanlig fråga; vad tillverkas våra fototapeter med solnedgång av?

Majoriteten av fototapeter i vårt sortiment är non-woventapeter. De här tapeterna imponerar inte endast med sin robusthet, utan de är också mycket lätta att hänga upp eftersom limmet kan appliceras direkt på väggen. Dessutom kan du skapa en avslappnad känsla i sovrummet eller badrummet med fototapeter med solnedgång i non-wovenmaterial, eftersom de lämpar sig att användas i fuktiga utrymmen. Non-woventapeter är inte heller lättantändliga och de kan vanligtvis rengöras väldigt noggrant. Vissa kan till och med återanvändas av vissa tillverkare. Om du någon gång i framtiden bestämmer dig för att köpa en annan non-woven tapet från vår nätbutik kan den gamla tapeten dessutom lätt tas bort!

Fototapeter med solnedgång för varje rum och område

I vår nätbutik hittar du, förutom non-woventapeter, fototapeter gjorda av papper. De här tapeterna kännetecknas av sitt förmånliga pris. Dessutom andas papperstapeter väldigt bra. I vår nätbutik hittar du också tapeter för dörrar, tak och sluttande tak. Om du vill göra det väldigt lätt för dig själv rekommenderar vi självhäftande tapeter

Så hänger du din nya fototapet med solnedgång snabbt och enkelt!


Innan du beställer din nya fototapet eller 3D-tapet i vår nätbutik bör du mäta dina väggar. Observera att fototapeter med solnedgång finns i olika format, och vissa måste sättas ihop eller klippas till rätt storlek. Ta reda på ifall tillverkaren av dina nya fototapeter med solnedgång rekommenderar att de ska hängas upp så de överlappar varandra lite eller om de ska hängas upp bredvid varandra så att kanterna endast rör varandra. Se också till att dina väggar är så släta och torra som möjligt. Det kan hjälpa att rita hjälplinjer på väggarna, särskilt om du ska tapetsera större motiv. Om du har valt en papperstapet ska limmet appliceras på själva tapeten och den ska blötläggas i cirka fem till tio minuter. Eftersom fototapeter oftast har en non-wovenrygg är tapetseringen i de flesta fallen lättare. När man ska hänga upp non-woventapeter appliceras limmet på väggen i stället för tapeten. Detta innebär att materialet i tapeten håller sin struktur och inte mjuknar. Så här hänger man fototapeter med solnedgång i non-wovenmaterial:

  1. Blanda limmet enligt instruktioner och försök att undvika klumpar, de kan senare synas på tapeten.
  2. Applicera sedan tillräckligt med lim på väggen och så jämnt som möjligt. Applicera dock inte lim på hela väggen ännu, eftersom det då kommer att torka för tidigt. 
  3. Ta den första tapetremsan och placera den på väggen och i takkanten i hörnet var du börjar. Se till att den hängs korrekt, eftersom den första remsan är nödvändig för en rak och snygg tapetsering.
  4. Stryk över fototapeten på väggen uppifrån ner med en tapetborste eller svamp för att jämna ut den. 
  5. Fortsätt på samma sätt med följande remsor. Du bör dock se till att motivet blir rätt.
  6. Till sist kan du ännu göra mindre korrigeringar med en skarvrulle och tryckspatel.

 

De bästa tillverkarna på marknaden-högkvalitativa fototapeter med solnedgång

I vårt urval hittar du en mängd kända tillverkare och mångsidiga designer som du inte hittar hos andra återförsäljare. Vi erbjuder märkestapeter till ett överkomligt pris och av högsta kvalitet. Livingwalls fototapeter har till exempel inspirerats av tidsandan från olika tidsperioder och mode. Topptillverkarna erbjuder även otroliga fototapeter med solnedgångar.

Liwingwalls har ett unikt utbud av moderna fototapeter med solnedgång

Märket Livingwalls sticker ut från mängden tack vare sina mångsidiga kollektioner som alla har en innovativ ton. Tack vare många samarbeten med andra designers och livsstilsvarumärken har du en möjlighet att dekorera dina väggar med trendiga mönster och moderna motiv. Märkets fototapeter med solnedgång inspirerar också med sin moderna design och mångsidighet. Livingwalls tapeter imponerar inte endast med sin design, utan deras FSC-certifierade tapeter tillverkas under miljövänliga förhållanden av de bästa råvarorna. Märket använder sig också av energieffektiva produktionsprocesser.

Köp din nya fototapet med solnedgång nu på BRICOFLOR!

Tack vare vår nätbutik behöver du inte längre stressa när du ska inreda på nytt i ditt hem. Du kan ta dig din tid när du väljer de rätta fototapeterna med solnedgång för dig och fatta beslut först när du känner dig helt säker. BRICOFLOR erbjuder dig ett urval, som du inte hittar hos någon annan specialiserad återförsäljare, och helt säkert kommer att ge dig ett nytt perspektiv på väggdesign. Utnyttja dessutom vår bästa prisgaranti och spara pengar. Om du behöver en större mängd fototapeter kan du också begära ett individuellt erbjudande. Om du har några som helst frågor om fototapeter med solnedgångsmotiv, eller vad som helst annat, kan du kontakta oss per telefon, e-mail eller vårt kontaktformulär. Vårt team av experter hjälper dig gärna för att allt ska gå så smidigt som möjligt för dig!

Plus icon läsa mera