Close icon

Lösläggbar vinyl: Lätt att installera, lätt att underhålla, lätt beslut! 

Lösläggbar vinyl är en helt ny golvbeläggning som har kommit till renoveringsmarknaden. Redan på…

läsa mera
1 - 14 av 14 Produkter

Lösläggbar vinyl - lätt att installer och lätt att ta bort 

Tack vare detta enkla och lätta installationssystemet som lösläggbar vinyl har, kan du enkelt och smidigt ta bort och byta enskilda plankor vid behov utan att behöva oroa dig för limrester eller lim. Lösläggbar vinyl erbjuder många fördelar jämfört med andra slags golvbeläggningar. Den otroligt lätta installationen och borttagningen är ett par av fördelarna. Du behöver inte göra någonting annat än installera golvbrädorna tätt sida vid sida tack vare ett speciellt material som finns på de lösläggbara vinylgolvens undersida. Lösläggbar vinyl förvandlar lätt ditt utrymme till en inredningsdröm! 

Lösläggbar vinyl: Ett otroligt alternativ för ditt golv

Lösläggbar vinyl utnyttjar de senaste och mest innovativa installationstekniker som hjälper dig att spara både pengar och tid. Närmare förklarat används endast fysikens lagar vid installationen av lösläggbar vinyl, inget lim behövs! Varje lösläggbar vinylplanka har på baksidan ett speciellt material med en mycket hög friktionskoefficient. Tack vare det här skiktet får plankorna ett stadigt och hårt grepp om undergolvet. Man ser kanske inte skillnaden mellan limmade och lösläggbara vinylplankor, men skillnaderna kommer fram när man behöver ta bort eller byta enskilda plankor eller plattor.

Vinylplankor - och plattor med andra installationssystem lämnar antingen rester av lim eller kräver att en hel rad tas bort, fast det bara är en planka som måste bytas. Det här problemet finns inte med klickvinylgolv eller lösläggbar vinyl. Att ta bort plattor eller plankor kan kräva lite arbete, men de kan tas bort rent och smidigt. Dessutom hålls lösläggbara vinylgolvs plankor och plattor på plats tack vare sin tyngre och tjockare struktur och påverkas inte därför av luftfuktighets- eller temperaturförändringar. Tack vare den här funktionen behöver du inte lämna ett expansionsgap mellan golvet och väggarna.

Högkvalitativa lösläggbara vinylgolv från topptillverkarna Gerflor och Forbo

Hög kvalitet är naturligtvis en av de viktigaste faktorerna som människor söker när de ska köpa golvbeläggningar för renoveringar. Vi förstår hur just kvalitén kan påverka vilken produkt man i slutändan väljer och vilken som blir kvar på butikshyllan. Det är därför vi på BRICOFLOR verkligen satsar på att vårt urval av vinylgolv endast ska innehålla högkvalitativa produkter från de bästa tillverkarna i Europa. Två av de här tillverkarna är Gerflor och Forbo, som båda har lösläggbara vinylgolv i sina utbud. Båda tillverkarna erbjuder ett brett urval av lösläggbar vinyl i olika stilar, som trä- och stenimitationer samt keramiska imitationer.

BRICOFLOR:s härliga sortiment erbjuder mer än 70 olika alternativ. Vi vill försäkra att alla hittar sitt dröm golv som uppfyller alla krav och passar utrymmet perfekt. Både Forbos och Gerflors PVC har förbättrats med ett enkelt och lätt installationssystem som garanterar en hållbar produkt och en enkel installation som kan genomföras utan extra hjälp.

Gerflor: Lösläggbara vinylgolv för alla smaker 

Gerflors vackra lösläggbara vinylgolv hittar du i vår nätbutik. De imponerar med sina otroliga och realistiska designer. Golven har också utmärkta tekniska egenskaper. De är lätta att rengöra samt underhålla, och de lämpar sig för många olika utrymmen, inklusive fuktiga rum! Oavsett om du söker efter en traditionell, varm trädesign eller en elegant och stilren stendesign, hittar du säkert det du letar efter i Gerflors sortiment. På BRICOFLOR vill vi se till att du får det högkvalitativa golv du letar efter och därför har vi Gerflors lösläggbara vinyl i vårt sortiment.

Forbo: Högkvalitativa lösläggbara vinylgolv

I vårt utbud av lösläggbara vinylgolv från Forbo hittar du tre kollektioner som sammanlagt innehåller 36 olika färger och mönster. Förutom klassiska trä- och stendesigner erbjuder Forbo modeller som efterliknar moderna textilier, metaller och graffiti. Lösläggbar vinyl kan uppfylla dina vildaste inredningsdrömmar! Forbos omfattande sortiment gör golven till ett unikt och spännande val för varje utrymme. Med ett golv i textil- eller grafittidesign skapar du en mycket speciell och underbar urban atmosfär i alla rum. Forbos lösläggbara vinylgolv har också ett lätt och enkelt installationssystem som nästan vem som helst klarar av att göra själv. Forbo är en av de bästa tillverkarna och erbjuder produkter av den högsta kvalitén. De är också mycket engagerade i att skydda miljön och har lovat att producera golv som är bra för människor, byggnader och miljön. Forbos lösläggbara vinylgolv är otroligt hållbara tack vare deras struktur.

Lösläggbar vinyl ger alla fördelar utan krångel 

Lösläggbar vinyl erbjuder många fördelar jämfört med traditionellt trägolv. Det är det mest kostnadseffektiva alternativet och har otroliga tekniska funktioner, som till exempel en utmärkt hållbarhet. Lösläggbar vinyl tål mycket slitage och värme. Det stannar vid rumstemperaturen så lösläggbar vinyl hålls otroligt skön. Eftersom installationen inte kräver lim är den säker för din hälsa och orsakar inte utsläpp som är skadliga för miljön. Lösläggbar vinyl är också 100 % återvinningsbar när den når slutet av sin livscykel, vilket naturligtvis är otroligt bra för miljön. Det är alltså ett riktigt miljövänligt alternativ. Vinylgolv är enkla att installera i hem, kontor samt till och med på högt trafikerade platser. Lyxiga vinylgolv passar alla rum, stilar och behov. Lösläggbar vinyl är hållbart, starkt och motståndskraftigt, vilket förhindrar djupa repor från att uppstå. Tack vare detta är lösläggbara vinylgolv hållbara och de kräver inte något särskilt underhåll. Dessa högkvalitativa lösläggbara vinylgolv är tåliga, vattentäta och vackra!

Köp lösläggbar vinyl nu hos BRICOFLOR

Lösläggbara vinylgolv kombinerar stil och funktionalitet. Det tillåter dig att förverkliga dina inredningsdrömmar utan att behöva stressa över en svår installation. De många tekniska funktionerna gör det möjligt att använda de här innovativa lösläggbara vinylgolven i alla utrymmen, även i högt trafikerade sådana. De här funktionerna garanterar också en fantastisk hållbarhet och lång livslängd. I BRICOFLOR:s nätbutik hittar du ett brett utbud av lyxiga vinylgolv. Det finns ett golv för alla smaker och behov! Vi garanterar också det bästa pris-kvalitetsförhållandet. Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vår sakkunniga personal dig att hitta det golvet som möter dina önskemål och behov!

Plus icon läsa mera