Stjärntapeter - perfekta för en god nattsömn

Med vårt urval av strålande vackra stjärntapeter kan du nu njuta av en avslappnande atmosfär i ditt …

läsa mera
-73%
origin-claim

Stjärntapeter - rymden på dina egna väggar

Stjärnor har haft en viktig roll i människans historia tack vare deras magiska och mystiska utseende. Stjärnor har blivit en helig och spirituell symbol för många kulturer och religioner runt hela världen, och de anses symbolisera mänsklighet, hopp och vägledning genom livet. Med stjärntapeter kan du nu njuta av en harmonisk och hoppfull stämning i ditt eget hem runt hela dygnet.

Stjärntapeter-eviga stjärnfall och önskningar i ditt hem

Tack vare det exklusiva urvalet hittar du garanterat en stjärntapet som passar in i just ditt rum.  Skapa ditt eget lilla planetarium och njut av en magisk och romantisk natthimmel oavsett hur vädret ser ut utanför dina egna väggar. Dessa tapeter är också idealiska för att markera vissa delar av ett rum eller för att bara ge inredningen en speciell accent.

Tapeter med stjärnor kan säkerställa en lugn sömn och härliga drömmar, särskilt i barnkammaren. Under dagen skapar dessa barntapeter med stjärnor en lekfull atmosfär, medan de på kvällen frambringar en mer avslappnad anda i rummet. För den som ännu är lite rädd för mörkret rekommenderar vi tapeten 324401 A.S. Création Day & Night glow in the dark som har stjärnor som lyser i mörkret.

Men det är inte endast barn som är inspirerade av stjärntapeter. Dessa strålande inredningselement är också lämplig för vuxna. Skapa en klassisk inredning i Lexington stil eller njut av en maritim atmosfär på din sommarstuga genom att välja en stjärntapet med röda, blåa eller vita nyanser. Vad sägs exempelvis om att pryda sovrummet med en subtil rosa dekor med klassiska stjärnor:Tapet 324404 A.S. Création Day & Night?

Stjärntapeter av olika materal

Om du letar efter stjärntapeter har du inte endast ett urval av olika dekorer, mönster och färger, utan också av olika material och egenskaper. Stjärntapeter finns med både non-wovenrygg och pappersrygg. Några av tapeterna har ytterligare vinylbeläggningar som gör dem extra hållbara. När det kommer till appliceringen av de olika tapeterna så skiljer de sig lite, vilket är viktigt att komma ihåg! Papperstapeter är billigare medan non-woventapeter imponerar med sin hållbarhet och lätta applicering.

Stjärntapeter av vinyl-otroligt hållbara alternativ

Vinyltapeter är väldigt slitstarka eftersom uppvärmd och skummad vinyl appliceras i flera lager på ett robust non-wovenunderlag. Detta gör dem både rep- och stöttålig och även tvättbara. Du kan rengöra dessa tapeter med en fuktig trasa om det råkar sig att den får en fläck. Vinyltapeter är även väldigt ljusbeständiga, vilket gör dem till ett perfekt tapetalternativ för vinterträdgården eller andra rum som får mycket sol. De kan även användas i badrum, men då måste man se till att rummet luftas regelbundet. 

Att hänga stjärntapeter-snabbt och effektivt

Appliceringen av stjärntapeter skiljer sig något beroende på vilket material tapeten är gjord av. Med några lätta knep kan dock stjärntapeterna enkelt sättas på väggen. Du behöver endast standardredskapen för att lägga upp dessa tapeter! 

Börja med att mäta dina väggar innan du beställer din nya härliga stjärntapet så att du kan räkna ut exakt vad du behöver. Vi rekommenderar att du räknar med minst en extra rulle av tapet, speciellt om du väljer en tapet med ett mönster med förskjuten pass, eftersom du kan behöva skära av tapeten. Det lönar sig att klippa tapeten i remsor som har är cirka fem centimeter längre på övre och nedre kanten. De extra centimetrarna av tapet kan du sedan skära av längs med väggen. Blanda tapetseringslimmet enligt instruktionerna på förpackningen och försök att undvika klumpar. Se också till att dina väggar är släta och torra! 

Stjärntapeter av marknadens bästa tillverkare

BRICOFLOR vill vi endast erbjuda lyxiga tapeter från de bästa tillverkarna som garanterar den högsta möjliga kvalitén. A.S. Création är till exempel internationellt kända för sina tapeter av otrolig kvalité och de vackraste designerna. De erbjuder vad som verkar som ett oändligt utbud av fantastiska tapetkollektioner inspirerade av de senaste trenderna och inredningskoncepterna. Det mångsidiga utbudet är otroligt inspirerande och avsett för nästan all slags applikation av tapeter. Dessutom är just A.S. Création väldigt populära tack vare sina samarbeten med exklusiva märken för att skapa unika designertapeter!

Hitta dina nya stjärntapeter i Vår nätbutik redan idag!

I vår nätbutik kan du upptäcka mer än 2 500 tapeter i olika mönster, material och koncept. I det fantastiska utbudet hittar du bland annat stjärntapeter för barnkammare, sovrum, kök, badrum och andra utrymmen! Med bara några klickar kan din drömtapet vara på väg hem till dig. Om du är osäker på vilken tapet som är just perfekt för ditt utrymme rekommenderar vi dig att utnyttja vår gratis provtjänst! Med hjälp av den kan du se vilken stjärntapet som är det rätta valet för dig och din inredningsstil. Om du planerar ett större renoveringsprojekt kan du be om ett individuellt erbjudande av oss så att du kan förverkliga en total omvandling till det bästa möjliga priset. Om du har några som helst frågor om stjärntapeter eller våra andra produkter har vi ett team av experter som finns till för att hjälpa. Kontakta oss per e-mail, telefon eller via vårt kontaktformulär! 

Plus icon läsa mera