Barntapeter – Fantasi och kreativitet

Tapeter är perfekta tillägg till barnrum. Barntapeter inspirerar barnen till lekar, stimulerar fantasin och s&au…

läsa mera
-55%
origin-claim
-62%
origin-claim
-62%
origin-claim
-46%
origin-claim
1 - 20 av 308 Produkter

Barntapeter – Låt fantasin flöda fritt

Vill du förnya barnrummet och lägga till en visuell detalj? Det stora sortimentet av barntapeter med kreativa mönster erbjuder otaliga designalternativ. Det visuella spelar en viktig roll speciellt för barn, och därför är tapeter ett perfekt tillägg till barnrum. De stimulerar barnens fantasi och tillåter dem att åka på en liten upptäcktsresa. Det finns tapeter för alla barn, och de tillägger en kärleksfull inredningsdetalj till barnens rum.  

Det finns inga gränser för din och ditt barns fantasi när det kommer till väggarna i barnrummet. Utbudet av barntapeter erbjuder en mängd kreativa och livliga idéer, som får barnen att känna sig bekväma i sina rum. De ovanliga och lekfulla mönstren som dekorerar barntapeter skapar en riktig höjdpunkt i barns och tonåringars rum. För mindre barn finns det till exempel lekfulla motiv i lugnande färger, och för tonåringar finns det till exempel tapeter med urbana motiv. Det finns djurtapeter för djurälskare, geometriska tapeter som skapar en strukturerad och lugnande atmosfär, samt abstrakta, fiktiva mönster som stimulerar fantasin – du hittar garanterat rätt tapet för ditt barn i vår nätbutik. Där finns det inte endast ett brett utbud av olika stilar och motiv att välja mellan, utan också ett stort antal kända och uppskattade tillverkare.

Barntapeter för pojkar – Dekorera rummet med äventyr

Det finns ett brett utbud av tapeter som särskilt pojkar säkert uppskattar. Åk på en upptäcktsresa med din son och upplev förhistoriska tider med hjälp av dinosaurietapeter. Barntapeter med motiv av olika fordon som bilar, grävmaskiner, traktorer, helikoptrar och cyklar väcker intresset för teknik och önskan att förstå världen.

Har du en konstnär hemma? Hjälp honom att utveckla sin talang genom att dekorera väggarna med inspirerande tapeter med urbana motiv som graffiti. Tapeter med rymdmotiv för barnen på en interstellär resa och garanterar en speciell atmosfär som endast den yttre rymden kan skapa. För familjens minsta pojkar är nallebjörnar och randiga tapeter perfekta. Låt pojkarna slåss mot skurkarna sida vid sida med sina favoritsuperhjältar, eller säkerställ en god nattsömn med tapeter vars stjärnor lyser även i mörkret. I vårt sortiment hittar du säkert rätt tapet för just din son och naturligtvis är alla de här designerna precis lika lämpliga för flickor! Inspirera dina barn till att våga vara sig själva. 

Barntapeter för flickor – Kungliga designer för mäktiga prinsessor

Varma, ljusa färger, rosa toner, samt moderna färger som gul, turkos och lila, plus några extraordinära blommönster. I vårt utbud hittar du ett brett sortiment av blommiga tapeter i både färgstarka och mer neutrala nyanser. Olika typer av blommor, mer autentiska eller mer abstrakta, ger rummet en touch av romantik och skapar en riktigt kärleksfull miljö. En sagolik atmosfär skapas med mönster med prinsessor, grodprinsar och slott. 

Tapeter med djurmotiv ger ett mer jordnära men ändå livligt intryck. För ryttarna finns det tapeter i vilka hästar och ponnyer galopperar över rummet. Valpar och kattungar trollar i sin tur fram en särskilt söt och lekfull atmosfär, medan små kycklingar och ankor får barnen att vilja utforska världen. Klassiska val som randiga eller prickiga tapeter passar perfekt in hos en modemedveten flicka.

Barntapeter – Välj rätt material

Det är viktigt att välja tapeter i rätt material. När det gäller barntapeter är speciellt ytmaterialet väldigt viktigt, eftersom det ska vara hållbart. Som ytmaterial kan du välja mellan strukturerade tapeter och vinyltapeter. De två alternativen skiljer sig från varandra främst när det gäller utseendet och vården av tapeterna. Som stödmaterial kan du välja mellan papper och non-woven.

Papperstapeter är väldigt förmånliga och har sina egna fördelar. Utbudet av papperstapeter är väldigt brett när det gäller mönster och strukturer. Papper som material andas också bra, vilket säkerställer en bra inomhusluft. De är dessutom miljövänliga! 

Non-woventapeter imponerar däremot med sin speciella robusthet, vilket gör att du kan applicera limmet direkt på väggen när du hänger upp tapeterna. De är också lätta att ta bort, vilket är bra om ditt barn i framtiden vill ha någon annan tapet. Dessutom är non-woventapeterna inte lättantändliga, vilket garanterar en viss säkerhet i barnrummen.

Vinyltapeter: Iögonfallande barntapeter

Vinyltapeternas motiv ser otroligt realistiska ut, vilket är tack vare vinylen som värms upp och skummas flera gånger innan den läggs på en non-wovenrygg. Motiven ser ut att vara så nära att man nästan kan röra dem! Vinyltapeterna är inte bara snygga, utan också otroligt reptåliga och slitstarka, vilket såklart är viktigt i barnrum. Om vinyltapeter blir smutsiga kan du lätt rengöra dem med en fuktig svamp. De har också en hög färgintensitet och ljusäkthet, vilket gör att de lämpar sig utmärkt till att hängas i rum som får mycket solljus.

Strukturtapeter: Ett förmånligt alternativ för barntapeter

Med strukturtapeter kan du välja non-woven eller papper som stödmaterial. Strukturerade barntapeter har också en vinylbeläggning, som dock inte har behandlats lika detaljerat som på en vinyltapet. Därför är inte strukturtapeter riktigt lika slitstarka, men lämpar sig ändå utmärkt att hängas i rum som utsätts för konstant solljus. De kan också rengöras noggrant. 

Kända tillverkares barntapeter imponerar

I vår nätbutik hittar du inte bara ett brett utbud av barntapeter, utan också tapeter från flera kända tillverkare. De här tillverkarnas barntapeter skapar verkligen en egen värld för ditt barn. A.S. Création och Esprit Home är ett par av tillverkarna som erbjuder tapeter av högsta kvalitet. 

A.S. Création tillverkar barntapeter av hög kvalitet

A.S. Création erbjuder ett fantastiskt urval av barntapeter med sina många kollektioner och samarbeten med olika designers och varumärken. De är experter på design och hög kvalitet. A.S. Création är även väldigt mån om att använda de bästa råvarorna på ett hållbart sätt. Moderniserade produktionstekniker säkerställer en energieffektiv produktion och konstanta kvalitetskontroller säkerställer att dina väggar endast dekoreras med de absolut bästa barntapeterna. 

Esprit Home: Barntapeter som barnen kommer att älska

Esprit Home håller sig alltid uppdaterade med alla tapettrender och erbjuder barntapeter i många tilltalande mönster. Märket är känt för den subtila färgpalett de använder i kombination med färgglada accenter. Esprit Home imponerar med sina enkla designer som barnen ändå älskar. 

Köp nya barntapeter online!

Bekanta dig med vårt breda utbud av barntapeter i vår nätbutik. Att omvandla barnrummet har aldrig varit lättare! Sitt ner med ditt barn och bläddra tillsammans i vårt utbud som du inte hittar någon annanstans i samma skala som hos BRICOFLOR. 

Om du har svårt att föreställa dig hur en viss tapet skulle se ut i ditt utrymme lönar det sig för dig att använda vår gratis provtjänst. När du sedan har bestämt dig för vilken tapet är det perfekta valet för dig kan du dra nytta av vår bästa prisgaranti, vilket garanterar dig att du får din favoritprodukt till det lägsta möjliga priset. Våra experter finns också tillgängliga för dig om du har frågor om barntapeter eller vad som helst annat gällande våra produkter! Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi ser framemot att höra från dig!

Plus icon läsa mera