Close icon

Fototapeter lila för väggar utöver det vanliga

Med fototapeter lila kommer dina rum att verka mer öppna och visa vem du är som person, eftersom lila är en färg som står …

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-20%
origin-claim
-20%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 88 Produkter

Fototapeter lila - mångfald av nyanser

I vår nätbutik kommer du att hitta en stort urval av fototapeter i lila med designer av blommor, landskap och motiv från naturen som till exempel fototapeter med lavendel, tulpaner, orkidéer och violer för att bara nämna några. Du kan även njuta av lite mer speciella och ovanliga motiv bland fototapeter lila. Upplev Big Bang på nära håll med fototapeter med rymdmotiv, dröm dig bort i San Francisco eller London eller njut av romantiska solnedgångar och sköna stränder.

Utöver fototapeter natur finns det även mer abstrakta designer bland fototapeter lila, såsom lila moln eller dimmor för mer dynamiska fototapeter eller 3D-tapeter i lila, vilket passar perfekt för en modern inredning. Du hittar även trendiga motiv som fototapeter flamingo eller fototapeter stadssiluett i lila nyanser. Fototapeter lila inspirerar med attraktiva motiv, men den lila färgen har även en lugnande effekt och höjer din koncentration - perfekt för fototapeter kontor!

Viol, syren och tulpan - fototapeter lila med naturmotiv

Trolla fram blomsterängar på dina väggar och upplev den härliga vårsolen på dina väggar hela året runt. Flertalet fototapeter blommor skapar en livlig, glädjefull och mysig atmosfär som får dig att må bra. Med fototapeter rosor kan du få till en mer romantisk känsla av passion, medan fototapeter orkidé ger en lätt känsla av asiatisk inredning. Lavendel för tankarna till härliga Provence i Frankrike och med fototapeter maskrosor kommer ditt rum att kännas som en drömsk plats avsedd för avkoppling.

Utöver de blomstrande motiven finns även fototapeter landskap med lila färgkulörer i vår nätbutik. Romantiska landskap med skogar med grönskande trädtoppar, solnedgångar, mysiga gator, väldiga hav och exotiska öar skapar en mysig miljö med sina lila färger.

Grafisk, geometrisk och linjär - moderna fototapeter lila

Vår nätbutik erbjuder rätta fototapeter lila för en modern och trendig inredning. Välj 3D-tapeter med abstrakta motiv som lurar dina ögon med optiska illusioner. Fototapeter lila finns även med trendiga motiv och bilder som passar perfekt för ungdomliga interiörer som till exempel häftiga barer, caféer eller restauranger.

Fototapeter London och fototapeter San Francisco erbjuder vackra vyer av världskända stadssiluetter. Dagen går mot sitt slut och solens sista strålar träffar höghusen i staden. Fototapeter stadssiluett fångar stunder som dessa med spännande nyanser i himlen och till slut kan du pryda dina väggar med dessa vackra bilder.

Fototapeter lila - mångsidighet av lila

De flesta fototapeter lila är nonwoven tapeter, vilket innebär tapeter som är lätta att sätta upp på väggarna  - du kan applicera tapetklistret direkt på väggen. Tack vare dess robusthet kan nonwoven tapeter ge dig några fördelar när det kommer till skötseln. Du kan tapetsera med dina nya fototapeter lila i badrummet eller i köket, eftersom nonwoven tapeter är vattentåliga, låter materialet andas och är stabila i sin form. De är även brandsäkra och det går lätt att ta bort tapeterna när de är torra, om du bestämmer dig för att tapetsera med någon annan tapet från nätbutik. Vissa fototapeter kan rengöras med en våt svamp om det behövs.

När du beställer fototapeter lila från vår nätbutik kan tapeterna antingen komma som en del eller i flera delar som ska limmas ihop eller ihoprullad, och du behöver själv klippa tapetvåder. Eftersom fototapeter lila ofta består av motiv som kräver mycket yta är det bra att fundera ut på förhand var mitten av tapeten ska placeras och mäta dina väggar för att få en bättre placering.

Tapetsera enkelt med fototapeter lila

Innan du börjar tapetsera bör du se till att dina väggar är så torra och jämna som möjligt. Håll en rumstemperatur på ca. 20 °C för bästa möjliga resultat. När du väljer fototapeter som kommer i flera delar är det en bra idé att skissa riktlinjer på väggen med en blyertspenna och ett vattenpass för att kunna bestämma tapetens placering på väggen. Om du har valt fototapeter som är hela och ihoprullade bör du först bestämma vart motivets mittpunkt på tapeten bör placeras på väggen och börja skissa riktlinjer därifrån.

Blanda tapetlimmet enligt förpackningens instruktioner och undvik att klumpar formas. Var uppmärksam på om tillverkaren av dina nya fototapeter lila rekommenderar att du sätter ihop tapeterna med eller utan överlappning och stryk tapetlimmet med ett jämnt lager på väggen. Om du har valt fototapeter gjord av papper bör tapeterna blötläggas i ungefär fem till tio minuter. Använd en tapetborste till att fästa tapeten på väggen.

Du kan även jämna ut skarvar och luftbubblor med en skarvrulle och tapetrulle. Torka bort överflödigt lim med en våt svamp. Om tapeten skulle visa sig vara för stor för din vägg kan du även enkelt skära bort överflödigt material med en kniv eller sax.

Fototapeter lila från välkända tillverkare

I vår nätbutik hittar du en mängd fototapeter i alla möjliga nyanser och kulörer av lila och från välkända tillverkare. Till exempel inspirerar det moderna märket Walls by Patel med sina helt unika och fantastiska designer gjorda av en grafisk designer och textildesigner. Livingwalls imponerar med snygga fototapeter som passar för varje smak, medan traditionella Komar står för hög print kvalitet och innovativa designer. Bland ennKiis fototapeter finns flera olika motiv som passar för varje rum.

Handla fototapeter lila enkelt via nätet!

I vår nätbutik finns ett stort urval av fototapeter lila från välkända tillverkare, men vi kan även erbjuda högklassiga tjänster. Tack vare vår bästa prisgaranti kan du handla förmånliga, högkvalitativa fototapeter med snygga designer från oss. Om du planerar att genomföra ett större renoveringsprojekt och behöver en större mängd tapeter kan du ta kontakt med oss för att få ett individuellt erbjudande - låt oss veta vilken fototapet du är intresserad av och vilken mängd du behöver.

Du kan nå vår kundtjänst via e-post, telefon eller via vårt kontaktformulär om du har några frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att rådgiva dig och svara på dina frågor!

Plus icon läsa mera