Fototapeter landskap - upplev nya perspektiv!

Panorama från Alperna, romantiska sandstränder eller skogar med gyllene höstlöv - fototapeter landskap tar dig till dina f…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 118 Produkter

Fototapeter landskap - mer naturliga inslag i ditt hem

Det finns en stor mängd motiv bland fototapeter landskap att välja mellan. Föredrar du havet och vågorna som kluckar, att vandra bland bergen i Alperna eller resor till fjärran länder? Med fototapeter landskap kan du njuta av mäktiga vyer på hemmets väggar. Med fototapeter får du en bild med ett naturligt djup och dina fototapeter kan med hjälp av 3D-effekt kännas otroligt realistiska.

Otroliga 3D tapeter är inte enbart lämpliga som fototapeter vardagsrum eller fototapeter sovrum, utan de passar även i kommersiella utrymmen där de kan strukturera den individuella inredningen eller lyfta fram temat i utrymmet.

Utforska världen hemifrån med fototapeter landskap

De designers som skapat fototapeter landskap som finns i vår nätbutik har inte hållit tillbaka när de letat efter de mest vackra motiv och landskap de kunde tänka sig. Man har rört sig över hela världen för att hitta naturliga fenomen och otroliga vyer som har fångats på bild och som nu kan hitta sin plats i din inredning som fototapeter landskap.

Upplev det romantiska Toscanska landskapet eller imponeras av de mäktiga dalarna och klipporna i Grand Canyon med hjälp av fototapeter landskap. Fototapeter med broar över vilda floder eller sorlande bäckar ger rummet en charmig känsla av mystik, medan kanadensiska nationalparker med avlånga insjöar och frodiga berglandskap som avslöjar naturens skönhet får en att tappa andan. Spektakulära naturfoton i fototapeter landskap varieras med otroliga ljusformationer, arkitektur och alla möjliga blommor och träd du kan tänka dig.

Förvandla ditt hem till en avkopplande plats med fototapeter hav

Populära motiv inom kategorin fototapeter landskap är fototapeter strand och fototapeter hav. Havstemat är väldigt trendigt och har en stor efterfrågan, vilket är mycket tack vare den avkopplande och harmoniska charmen som den utstrålar. Typiska färger för denna stil är krämfärg, blå, vit och brun, eftersom de passar bra tillsammans och har en avkopplande effekt på ditt sinne. Fototapeter Östersjön påminner om förra sommarens semester, och med en solnedgång har du en romantisk fototapet till ditt hem. För den som gillar lite mer exotiska resmål passar fototapeter med en vit sandstrand, kristallklart vatten, hängmattor och plamträd alldeles perfekt. Tack vare fototapeter landskap kan du njuta av sommarkänslor hela året runt.

Maxa din inredningsstil med fototapeter landskap

Med hjälp av fototapeter landskap kan du ta hem ditt favoritresemål och skapa nya upplevelser hemma. Fototapeter berg är ett övertygande val med sina unika perspektiv och långsiktiga vyer, vilket kan få ditt rum att verka mycket större än det är i verkligheten. Vi bör dessutom påpeka - alla berg ser inte likadana ut, och ett berg ser inte hela tiden ut på samma sätt.

Den som njuter av bergslandskap kan hitta alla möjliga fantastiska fototapeter i vårt sortiment, bland annat kan vi erbjuda bergslandskap i somriga gröna och turkosa färger, och berg omgiven av dimmor som ger en känsla av mystik. Det storslagna intrycket som berg ger skapar lycka och glädje, och ger en energisk atmosfär som lockar till kreativitet och arbete. Därför passar dessa fototapeter väldigt bra som fototapeter kontor till exempel i hemmakontoret. Mäktiga vyer över tusentals år gamla klippor i fototapeter landskap tar dig på en färd i modern och smakfull inredningsstil!

Material och egenskaper hos fototapeter landskap

Största delen av våra fototapeter i vår nätbutik håller en väldigt hög kvalitet eftersom de är gjorda av nonwoven tapet, vars kännetecken är hög nivå av robusthet, lätta att installera och fantastisk färgåtergivning. Tapeterna är gjorda i cellulosa och textilfibrer som låter materialet andas samtidigt som det är vattentåligt, och därför lämpar sig dessa tapeter även som fototapeter badrum och fototapeter kök

Fototapeter landskap är väldigt lätta att rengöra med hjälp av en våt trasa. Skulle du bestämma dig för att skaffa en ny fototapet från vår nätbutik är det även väldigt lätt att ta ner de gamla tapeterna från väggarna. Vi har också din säkerhet i åtanke - i vår nätbutik finns främst fototapeter landskap som är hälsovänliga och brandsäkra.

Förbered inför tapetsering med fototapeter landskap

När du ska tapetsera med fototapeter landskap är det viktigt att du tar några förberedande steg innan du börjar. Se till att väggarna som ska tapetseras är torra, rena och så jämna som möjligt - detta motverkar att dina tapeter skulle lossna eller att ojämnheter skulle uppstå på tapeten. Om det behövs så kan du jämna ut väggen genom att fylla hål och sprickor och slipa ner ojämnheter. Börja med att ta bort lampknappar och uttag.

Fototapeter landskap kommer ofta i flera delar. Om fototapeten är för stor för din vägg kan du skära av där det behövs och få till ett snyggt resultat. För att påbörja tapetseringen behöver du några vanliga verktyg, och du hittar en del i vår nätbutik under kategorin “Tapetseringstillbehör”.

Tapetsera med dina nya fototapeter landskap

Innan du börjar tapetsera är det bra att ta några enkla förberedande steg. Börja med att skissa några riktlinjer på väggen med hjälp av ett vattenpass och en blyertspenna. Märk väl att väggar inte alltid är helt raka, speciellt i äldre byggnader. Blanda tapetklistret enligt förpackningens instruktioner. Undvik att klumpar formas genom att blanda ordentligt, eftersom dessa klumpar kan synas på tapeten i efterhand. Stryk ett jämnt lager med tapetklister på väggen med en roller och placera den första tapetvåden av fototapeter landskap där du tidigare markerat med din blyertspenna.

Använd en tapetborste eller en svamp till att jämna ut fototapeten på väggen. Fortsätt på samma sätt med nästa tapetvåd, och var uppmärksam på mönstret eller motivet. Såvida inte tillverkaren har gett andra anvisningar, ska fototapeter landskap även limmas ihop sida till sida. Om skarvar eller luftbubblor uppstår kan du jämna ut dessa med en skarvrulle och en tapetrulle.

Upptäck fototapeter landskap från välkända tillverkare

I vår nätbutik finner du fototapeter landskap från välkända tillverkare. Deras verk består inte enbart av vackra fotografier av landskap, utan de är även tapeter av hög kvalitet. Tillverkarna gör inte heller enbart fototapeter enligt sina egna motiv, utan man gör även fototapeter enligt kundernas önskemål - ladda upp dina egna bilder på vår hemsida och föreviga semesterbilderna som fototapeter på dina väggar - inget står i vägen för att du ska kunna förverkliga dina drömmars fototapeter!

AS Création: Mångsidiga designer i hög kvalitet

Den internationellt erkända tillverkaren av tapeter, AS Création, har en stor mängd fototapeter att erbjuda, vilket betyder tapeter för varje smak. Från romantiska stränder till harmoniska skogar och tapeter med blomsterängar - du kommer garanterat att kunna hitta rätt fototapeter landskap just för dig. AS Tapeten ser till att motiven i deras tapeter är exceptionella och uttrycksfulla, samt att de är av hög kvalitet. De miljövänliga fototapeterna från AS Création är gjorda av material från etiska skogsbolag och är vänliga mot hälsan. Med kontinuerliga kvalitetskontroller ser man till att dina väggar kommer att prydas av de bästa fototapeter landskap som finns!

Walls by Patel: Fototapeter landskap med det lilla extra

Designer duon Walls by Patel gör alltid sitt yttersta för att kunna erbjuda fantastiska fototapeter med unika motiv. Vackra fototapeter landskap från Walls by Patel gör att dina individuella inredningsdrömmar kan förverkligas. Högkvalitativa fototapeter från grafiska designern Mark Patel och textildesignern Kathrin Patel är perfekta för att få till en exklusiv inredning som även passar för kommersiella utrymmen. Dessa moderna fototapeter är hållbara, ljusbeständiga, miljövänliga, tål rengöring och finns tillgängliga i olika storlekar.

Beställ dina fototapeter landskap från BRICOFLOR idag!

Bläddra igenom vårt stora sortiment av högkvalitativa fototapeter landskap från hemmets trygga vrå och upptäck fototapeter som ger liv till dina väggar. Om du inte skulle hitta de rätta fototapeterna för just dig kan du ta tillfället i akt och designa dina egna fototapeter med dina egna bilder. När du handlar fototapeter i vår nätbutik sparar du både tid och energi, och tack vare vår bästa prisgaranti sparar du även pengar!

Planerar du att genomföra ett större inredningsprojekt och behöver en större mängd fototapeter? Be om en individuell offert och vi kommer att hjälpa dig hitta ett passligt pris.

Har du några frågor eller funderingar? Du kan ta kontakt med vår kundtjänst via e-post, telefon eller via vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att kunna rådgiva dig och hjälpa dig med alla dina frågor kring fototapeter landskap!

Plus icon läsa mera