Fototapeter röd – Dynamiska väggar

Röda fototapeter är ett säkert kort om du vill dekorera dina väggar med värme och styrka. De passar både i hemmets olika r…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-20%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 77 Produkter

Fototapeter röd – Energi och värme

Röda fototapeter är till exempel utmärkta om du vill skapa en trivsam och mysig atmosfär i vardagsrummet hemma. Röd är en varm färg och ger mycket energi. Om du vill ha lite mer romantik till sovrummet är röda fototapeter även ett väldigt bra val! Det är otroligt snyggt att tapetsera en vägg med röda fototapeter och göra den till en accentvägg istället för att hänga dem på rummets alla väggar. Röda fototapeter ser även fantastiska ut kombinerade med andra färger! Inredningsdetaljer i svart och naturliga material skapar en väldigt fin helhet med de röda fototapeterna. 

I vår nätbutik hittar du en mängd olika röda fototapeter. De pryds av olika snygga moderna motiv, abstrakta mönster och bilder från naturen. Röda fototapeter tillåter dig att verkligen skapa en unik inredning och visa din egen stil. Vi erbjuder även alternativ för tak, sluttande tak och dörrar, om du endast vill tapetsera en liten del av rummet med röda fototapeter. 

Naturens olika nyanser – Röda fototapeter med naturmotiv 

Rött finns i så många olika vackra nyanser i naturen så att alla säkert hittar sin favorit. Röda fototapeter är inte heller alltid blodröda, utan finns i alla de nyanser som naturen erbjuder. Somriga bärtoner som körsbärs- och jordgubbsröd samt olika röda blommor till exempel, skapar en färggrann men naturlig inredning. Fototapeter med blommor i rött är de perfekta tapeterna för dig som vill ha lite romantik i vardagen! Du kan bekanta dig med de här vackra röda fototapeterna i kategorin ”fototapeter blommor”. 

Fototapeter med solnedgångar och strand- samt havsmotiv skapar också en väldigt speciell atmosfär. I de här tapeterna kombineras många av naturens vackraste färger som rött, gult, orange, lila och rosa. Du hittar de här tapeterna i kategorin ”fototapeter solnedgång”. Om du längtar efter höstens fräscha luft och mysiga stämning är röda fototapeter med underbara höstmotiv ett härligt alternativ. Tänk dig att få njuta av fantastiska höstlandskap med träd som pryds av orange och röda löv varje dag!

Röda fototapeter i modern inredning

Du hittar inte endast vackra naturmotiv i vår nätbutik, utan vi erbjuder även en mängd röda fototapeter för den som älskar en modern och trendig inredning! Röda fototapeter med tegelstenar skapar till exempel den härliga känslan som finns i loftlägenheter i New York. De är det perfekta tillägget för en industriell inredning. Det är också väldigt snygg med fototapeter som endast har röda detaljer! Tänk dig exempelvis en svartvit bild från London var det klassiska röda telefonbåset är det enda i färg. Du kan sedan dra en röd tråd genom inredningen med andra detaljer i rött. 

Om det mer abstrakta är vad du brinner för erbjuder vi naturligtvis även röda fototapeter i geometriska och abstrakta mönster. Den här typens röda fototapeter fungerar som den perfekta bakgrunden till en minimalistisk och stilren inredning, samtidigt som de ger rummet ett fint djup. Du kan bekanta dig med vårt utbud av abstrakta fototapeter i kategorin ”fototapeter abstrakt”. 

Röda fototapeter för alla olika slags utrymmen

Röda fototapeter passar såklart inte endast i hemmets olika rum, utan de gör sig lika fina i till exempel kontorsutrymmen! Det lönar sig dock att tänka på att mer dämpade röda nyanser kan vara ett bättre val för utrymmen av det här slaget, eftersom de har en lite mer lugnande och harmonisk effekt än grannröda varianter. De grannröda fototapeterna passar däremot utmärkt i barnrum! Tänk hur härligt att dekorera väggarna med till exempel brandbilar eller coola flygplan. 

Materialval och skötselråd för dina röda fototapeter

I vår nätbutik hittar du röda fototapeter tillverkade av olika material. Största delen av fototapeterna i vårt sortiment är ändå non-woventapeter. De här tapeterna imponerar inte endast med sin robusthet, utan de är också mycket lätta att hänga upp eftersom limmet kan appliceras direkt på väggen. Non-woventapeter kan även i vissa fall rengöras med en fuktig trasa! Dessutom kan du hänga upp fina röda fototapeter i köket eller badrummet i non-wovenmaterial, eftersom de lämpar sig att användas i fuktiga utrymmen. Vissa kan till och med återanvändas av vissa tillverkare. Om du någon gång i framtiden bestämmer dig för att köpa en annan non-woven tapet från vår nätbutik kan den gamla tapeten dessutom lätt tas bort!

Du hittar också fototapeter tillverkade av papper i vårt utbud. De är ett fantastiskt förmånligt alternativ och de är dessutom miljövänliga. Om du är ute efter det lättaste alternativet rekommenderar vi att du bekantar dig med vårt sortiment av självhäftande fototapeter! 

Häng upp dina röda fototapeter utan att bli röd av ilska

Det finns några viktiga steg du måste göra innan du kan njuta av dina nya röda fototapeter För att få ett vackert slutresultat är det viktigt att ytan som man hänger tapeterna på är jämn och torr. Eventuella ojämnheter bör man fylla i och släta ut. Det är också viktigt att väggfärgen är jämn, annars kan slutresultatet bli sämre. 

Non-woventapeter är inte endast hållbara, utan de är också extremt lätta att hänga upp. Tapetremsorna behöver inte blötläggas, utan du kan applicera limmet direkt på väggen. Under tapetseringen bör rumstemperaturen vara cirka 20 ° C.

Använd en tapetborste för att applicera limmet så jämn som möjligt på väggen. Vi rekommenderar också att du ritar tunna vertikala riktlinjer som hjälp. Rita första linjen mitt på väggen och rita efter det likadana linjer på båda sidorna av mittlinjen med jämna mellanrum. Vattenpass och måttband är viktiga redskap att ha för det här! 

Efter att du har ritat riktlinjerna kan du blanda tapetklistret enligt instruktioner, men försök undvika klumpar! Applicera sedan tillräckligt med lim på väggen i ett så jämnt lager som möjligt. Det lönar sig inte att applicera klister på hela vägen på samma gång, då kan det hända att det torkar för snabbt. 

Ta sedan den första tapetremsan och placera den på väggen och i takkanten i hörnet var du börjar. Det är viktigt att den första remsan hängs korrekt så att motivet och slutresultatet blir perfekt. Stryk sedan över remsan uppifrån ner med en tapetborste eller svamp. Det här jämnar ut den och bidrar till ett snyggt slutresultat. Kom ihåg att torka bort det överflödiga klistret! Det kan du göra med en fuktig svamp. Efter det kan du fortsätta på samma sätt med resten av tapetremsorna tills du har hängt upp hela tapeten! Håll ändå hela tiden koll på att motivet placeras rätt. Till sist kan du göra mindre korrigeringar med en skarvrulle och tryckspatel. 

Röda fototapeter för alla smaker av kända tillverkare

Vi vill endast erbjuda dig det bästa och därför hittar du röda fototapeter av otroliga tapettillverkare i vår nätbutik. De här tillverkarna är experter på både design och hög kvalitet. Dina väggar kommer alltså att dekoreras av de bästa röda fototapeterna! I vårt utbud hittar du till exempel röda fototapeter av A.S. Création och Walls by Patel, som båda är uppskattade, fantastiska märken. 

A.S. Création: Röda fototapeter för varje rum och smak

Tapettillverkaren A.S. Création som ligger i Gummersbach inspirerar varje år med mer än 6 000 smakfulla tapetdesigner. De här tapeterna är väldigt populära internationellt och dekorerar rum över hela världen. A.S. Création erbjuder också ett brett urval av röda fototapeter för varje stil och inredning. Den här tillverkaren är även väldigt mån om att använda de bästa råvarorna på ett hållbart sätt. Moderniserade produktionstekniker säkerställer en energieffektiv produktion och konstanta kvalitetskontroller säkerställer att dina väggar endast dekoreras med de absolut bästa röda fototapeterna.

Hitta de perfekta röda fototapeterna för dig hos BRICOFLOR

Välj de perfekta röda fototapeterna för ditt hem bland vårt mångsidiga och breda utbud av röda fototapeter. Tack vare vår bästa prisgaranti kan du räkna med att få dina nya fantastiska fototapeter till det bästa priset dessutom! Om du behöver större mängder av röda fototapeter kan du kontakta oss och be om ett individuellt erbjudande och spara ännu mer pengar. Om du har frågor gällande röda fototapeter eller våra andra produkter och tjänster kan du kontakta vår kundtjänst per telefon, e-post eller vårt kontaktformulär. Våra sakkunniga experter hjälper dig gärna och ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera