Close icon

Fototapeter turkos – Glad och avslappnad atmosfär

Den turkosa färgen är en speciellt glad färg, men på ett väldigt avkopplande och snyggt sätt. Turkosa fototapeter kan anvä…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 62 Produkter

Fototapeter turkos – Lugn och harmoni på ett elegant sätt

Turkos är en otroligt vacker färg och alla dess nyanser är utmärkta val att använda i en inredning. Turkosa fototapeter är ett lätt och smidigt sätt att tillföra det lugn och den harmonin som färgen har i din inredning. En ljusare turkos nyans associeras ofta med vackra hav, semester och avkoppling. De mörkare nyanserna av turkost har däremot ett väldigt sensuellt och elegant utseende som påminner om smaragder och det djupare havet. Mörkare turkosa fototapeter är även underbara för en inredning i Art Decó-stilen! Alla turkosa fototapeter ser otroliga ut kombinerade med naturliga och jordnära färger som beige. De är perfekta om du älskar det eleganta och ljusa utseendet, men vill ha en lite färg någonstans. 

Turkosa fototapeter – Vackra landskap 

Vi har ett mångsidigt utbud av turkosa fototapeter, men i BRICOFLOR:s sortiment hittar du särskilt många fototapeter med landskapsmotiv. De här turkosa fototapeterna ger dig möjligheten att varje dag åka på en resa till exempelvis underbara exotiska stränder och uppleva den härliga semesterkänslan. Dessutom erbjuder turkosa fototapeter oändligt med inredningsmöjligheter! Om det inte är stranden du längtar efter, utan något mer äventyrligt, är turkosa fototapeter med djupa djungler och klara floder väldigt fräscha och lugnande. Bergsjöar skapar i sin tur en underbar alpin atmosfär. Hitta dina favoriter från kategorin ”fototapeter landskap”! 

I vår nätbutik hittar du även turkosa fototapeter med vackra blommotiv som orkidéer. De hjälper dig att skapa en romantisk, men modern inredning. Ifall du är ute efter naturnära turkosa fototapeter, men varken landskap eller blommor är inte riktigt din grej, är turkosa fototapeter som efterliknar till exempel marmor och metall extremt snygga. Du hittar en mängd fantastiska alternativ i kategorin ”fototapeter marmor”. 

Turkosa fototapeter – Ge nytt liv till en modern inredning

Turkosa fototapeter är ett verkligen fint tillägg till vilken som helst modern inredning, speciellt turkosa fototapeter med grafiska och abstrakta motiv! De är även ett väldigt lätt sätt att skapa en cool inredning för trendiga kaféer och barer. Kombinera turkosa fototapeter med detaljer i koppar, svarta element och en massvis av grönväxter, välj textilier i jordnära färger som beige och så har du en alldeles oslagbar inredning! Moderna fototapeter gör ett utrymme både personligt och trivsamt. 

Turkosa fototapeter i fantastiska material

Turkosa fototapeter är mångsidiga utseendemässigt, men de finns även tillgängliga i olika material. De flesta fototapeterna i vår nätbutik är non-woventapeter. Turkosa fototapeter i non-wovenmaterial har många fina egenskaper, men två av deras stora fördelar är att de är väldigt hållbara och robusta, samt lätta att hänga. Tapetseringen underlättas en hel del eftersom du kan applicera limmet direkt på väggen och du behöver inte blötlägga tapetremsorna innan de hängs upp. Non-woventapeter är även lämpliga för fuktiga utrymmen, du kan alltså dekorera ditt badrum eller kök med turkosa fototapeter i det här materialet. 

Non-woventapeter har också en hög ljusäkthet, vilket betyder att solljus inte kommer att bleka dina vackra turkosa fototapeter. Om du i framtiden vill dekorera dina väggar med en annan fototapet eller helt enkelt bara ta bort den du har, är non-woventapeter väldigt lätta att ta bort. 

I vår nätbutik hittar du, förutom non-woventapeter, fototapeter gjorda av papper. De här tapeterna kännetecknas av sitt förmånliga pris. Dessutom andas papperstapeter väldigt bra. I vår nätbutik hittar du också tapeter för dörrar, tak och sluttande tak. Om du vill göra det väldigt lätt för dig själv rekommenderar vi självhäftande tapeter! Det finns alltså alternativ för varje behov och utrymme

Häng upp dina turkosa fototapeter rätt och lätt

Innan du beställer din nya turkosa fototapeter med i vår nätbutik bör du mäta dina väggar. Observera att fototapeter finns i olika format, och vissa måste sättas ihop eller klippas till rätt storlek. Ta reda på ifall tillverkaren av dina nya turkosa fototapeter rekommenderar att de ska hängas upp så de överlappar varandra lite eller om de ska hängas upp bredvid varandra så att kanterna endast rör varandra. Se också till att dina väggar är så släta och torra som möjligt. Det kan hjälpa att rita hjälplinjer på väggarna, särskilt om du ska tapetsera större motiv. Du får också det bästa slutresultatet genom att se till att temperaturen i rummet var fototapeten ska hängas är cirka 20 ° C. Om du har valt en papperstapet ska limmet appliceras på själva tapeten och den ska blötläggas i cirka fem till tio minuter. 

Eftersom fototapeter oftast har en non-wovenrygg är tapetseringen i de flesta fallen lättare. När man ska hänga upp non-woventapeter appliceras limmet på väggen istället för tapeten. Detta innebär att materialet i tapeten håller sin struktur och inte mjuknar. Så här hänger man turkosa fototapeter i non-wovenmaterial:

  1. Blanda limmet enligt instruktioner och försök att undvika klumpar, de kan senare synas på tapeten.
  2. Applicera sedan tillräckligt med lim på väggen och så jämnt som möjligt. Applicera dock inte lim på hela väggen ännu, eftersom det då kommer att torka för tidigt. 
  3. Ta den första tapetremsan och placera den på väggen och i takkanten i hörnet var du börjar. Se till att den hängs korrekt, eftersom den första remsan är nödvändig för en rak och snygg tapetsering.
  4. Stryk över fototapeten på väggen uppifrån ner med en tapetborste eller svamp för att jämna ut den. 
  5. Fortsätt på samma sätt med följande remsor. Du bör dock se till att motivet blir rätt.

Till sist kan du ännu göra mindre korrigeringar med en skarvrulle och tryckspatel.

Turkosa fototapeter av otroliga tillverkare

I vårt urval hittar du en mängd kända tillverkare och mångsidiga designer som du inte hittar hos andra återförsäljare. Vi erbjuder märkestapeter till ett överkomligt pris och av högsta kvalitet. Walls by Patel är till exempel ett modernt märke vars turkosa fototapeter är av den absolut högsta kvalitén. Topptillverkarna erbjuder även otroliga turkosa fototapeter för alla behov. Oavsett om du är ute efter ljusa, turkosa fototapeter som har ett glatt och lugnande utseende, eller mörkare varianter som skapar en sensuell inredning, hittar du säkert de perfekta alternativen för dig! 

A.S. Création – Experter på design och kvalitet

Tapettillverkaren A.S. Création som ligger i Gummersbach inspirerar varje år med mer än 6 000 smakfulla tapetdesigner. De här tapeterna är väldigt populära internationellt och hämtar friska fläktar till rum över hela världen. A.S. Création erbjuder också ett brett urval av turkosa fototapeter för varje stil och inredning, de är experter på design och hög kvalitet. Den här tillverkaren är även väldigt mån om att använda de bästa råvarorna på ett hållbart sätt. Moderniserade produktionstekniker säkerställer en energieffektiv produktion och konstanta kvalitetskontroller säkerställer att dina väggar endast dekoreras med de absolut bästa svarta fototapeterna. 

Walls by Patel – Turkosa fototapeter för ett modernt hem

Bakom det otroliga märket Walls by Patel ligger textildesignern Kathrin patel och Mark Patel som är grafisk designer. Tillsammans skapar de alldeles unika väggklädnader, och deras turkosa fototapeter är inget undantag. Precis som A.S. Créations fototapeter är även dessa av en otroligt hög kvalitet. 

Köp vackra turkosa fototapeter nu i vår nätbutik!

Välj de perfekta turkosa fototapeterna för ditt utrymme bland vårt mångsidiga och breda utbud av fototapeter. Tack vare vår bästa prisgaranti kan du räkna med att få dina nya fantastiska fototapeter till det bästa priset dessutom! Om du behöver större mängder av turkosa fototapeter kan du kontakta oss och be om ett individuellt erbjudande och spara ännu mer pengar. Om du har frågor gällande turkosa fototapeter eller våra andra produkter och tjänster kan du kontakta vår kundtjänst per telefon, e-post eller vårt kontaktformulär. Våra sakkunniga experter hjälper dig gärna och ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera