Close icon

Fototapeter badrum – spakänsla i hemmet

Badrummet är en helig plats för vissa, och en av dom få där man får vara totalt ifred…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 109 Produkter

Fototapeter för badrum – slappna av i din oas

Badrummet tros inte vara en plats där vi spenderar mycket av vår tid, men i snitt räknas det ut att vara ca. 30 minuter om dagen, som innebär att totalt befinner vi oss på badrummet nästan 190 timmar om året! Därför tror vi att det är väldigt viktigt att göra det till ett utrymme där man trivs och kan slappna av i.

Inte utan anledning brukar professionella spa ha lugnande motiv på väggarna eftersom att det är lika viktigt att stimulera ögat som kroppen. Vi har valt ut några av dom mest avslappnande och fridfulla motiv på fototapeter som garanterat kommer att hjälpa dig att starta den stressfria dagen med en varm dusch och ett ”zen” momentFototapeter för badrum passar perfekt med andra kategorier av fototapeter som till exempel Fototapeter stenmotiv.

 

Fototapeter för badrum i organiska designer passar varje utrymme i ditt hem

När det kommer till fototapeter finns det en mängd olika material att välja mellan, avsedda för olika användningsområden. För det första finns det klassiska alternativet, papperstapeten. Det finns också tapeter med en upphöjd yta. Fototapeter undervattensliv som vi tycker passar kanon till badrummet, tillför ett fantastiskt visuellt element till vilket utrymme som helst och fångar allas blickar! Ett tredje alternativ är vinyltapeter som har ett toppskikt av PVC, vilket gör den här tapeten extra motståndskraftig mot fukt och är också lätt att tvätta. Vinyltapeter är alltså ett utmärkt val om du önskar att tillföra det lilla extra till ditt badrum eller kök! 

 Fototapeter för badrummet kan vara det perfekta valet för att förvandlar ett badrum från ett mediokert rum till ett utrymme du verkligen trivs i och längtar att koppla av i under lugnande hemma spakvällar. Utöver de här olika materialalternativen har vi ännu non-woventapeter. De är väldigt lätta att hänga upp och har många otroliga hållbara egenskaper.

 

Oavsett vilket material som passar just dina behov bäst, är alla tapeter vi erbjuder av den absolut högsta kvalitén tack vare de modernaste tillverkningsprocesserna! Du behöver inte oroa dig för hur mycket naturligt ljus dina tapeter blir utsatta för, eftersom de är väldigt motståndskraftiga mot ljus och har en hög ljusäkthet. Dina nya fototapeter för badrummet kommer alltså att se nya ut ännu många år senare

 

Häng tapeter snabbt och behändigt – fototapeter för badrummet är perfekta för att skapa en lätt förändring

Tack vare de högkvalitativa materialen som används för att göra fototapeterna för badrum vi har i vårt sortiment, kan du räkna med att de är enkla att hänga på väggen. Du behöver bara applicera tapetlimmet på väggen och sedan hänga fototapeten. Släta ut alla luftbubblor som kan ha uppstått vid appliceringen med hjälp av en bred borste och bli imponerad av det professionella resultatet du själv har fått till stånd! Njut av dina nya vackra och spännande fototapeter i många år framöver.

 

Fototapeter för badrummet som håller år efter år

När du är klar med tapetseringen kommer underhållningen av tapeten inte vara ett bekymmer för dig! För att rengöra tapeten behöver du bara en fuktig trasa som tar bort allt eventuellt smuts och alla fläckar. Om du sedan vid något senare skede vill byta tapet eller helt enkelt bara ta bort tapeten så går det också lätt! Många av de fototapeter för badrummet som vi har i vår nätbutik lämnar inga rester eller spår när man tar bort dem på rätt sätt. Det här gör det också lätt för dig att byta tapet och på så sätt förändra utrymmen lätt och effektivt

 

Fototapeter för badrummet av topptillverkarna i branschen

På BRICOFLOR vill vi endast erbjuda lyxiga tapeter från de bästa tillverkarna som garanterar den högsta möjliga kvalitén. A.S. Création är till exempel internationellt kända för sina tapeter av otrolig kvalité och de vackraste designerna. De erbjuder vad som verkar som ett oändligt utbud av fantastiska tapetkollektioner inspirerade av de senaste trenderna och inredningskoncepterna. Det mångsidiga utbudet är otroligt inspirerande och avsett för nästan all slags applikation av tapeter. Dessutom är just A.S. Création väldigt populära tack vare sina samarbeten med exklusiva märken för att skapa unika designertapeter!

LivingWalls är ett annat märke känt för sina otroligt vackra fototapeter i hög kvalitet. De erbjuder ett enormt utbud av unika motiv som garanterar att du kommer att hitta precis det du söker.

Alla de här märkena har fototapetkollektioner för hem och kontor, samt de viktigaste rummen i hemmet inkluderande sovrum, matsalar och vardagsrum. I kollektionerna hittar du också fantastiska fototapeter för badrummet. Det här exklusiva utbudet av fototapeter ger dig möjligheten att skapa en otrolig lyxig känsla i hemmet, tänk att varje dag få njuta av otroligt vacker toppdesign i just din smak! 

 

Upptäck fototapeter för badrummet i bricoflor:s nätbutik! 

I vår nätbutik kan du upptäcka mer än 2 500 tapeter i olika mönster, material och koncept. I det fantastiska utbudet hittar du bland annat fototapeter för badrummet för barnkammare, sovrum, kök, badrum och andra utrymmen! Med bara några klick kan din drömtapet vara på väg hem till dig. Om du är osäker på vilken tapet är just perfekt för ditt utrymme rekommenderar vi dig att utnyttja vår gratis provtjänst! Med hjälp av den kan du se vilka av de fototapeter - badrum är det rätta valet för dig och din inredningsstil, och även jämföra hur dessa skulle se ut intill tapeter från våra andra kollektioner som bland annat fototapeter lila.

Om du planerar ett större renoveringsprojekt kan du be om ett individuellt erbjudande av oss så att du kan förverkliga en total omvandling till det bästa möjliga priset. Om du har några som helst frågor om fototapeter för badrummet eller våra andra produkter har vi ett team av experter som finns till för att hjälpa. Kontakta oss per e-mail, telefon eller vårt kontaktformulär!

Plus icon läsa mera