Fototapeter - sovrum

När det kommer till att inreda sovrummet är det väldigt viktigt att finna något som är båd…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-15%
origin-claim
-15%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 212 Produkter

Fototapeter - sovrum

När det kommer till att inreda sovrummet är det väldigt viktigt att finna något som är både avslappnande och inspirerande. Sovrummet är där vi avslutar och påbörjar dagen, därför måste detta bli ett utrymme som är helt och hållet heligt för oss. Vakna bland vita moln och en blå himmel på väggen, eller somna gott med vackra utsikten på Brooklynbryggan. Allt är möjligt med fototapeter!

Fototapeter för sovrummet som för dig till en annan värld

Sovrummet är ett av de rummen där vi spenderar mest tid i livet, trots att majoriteten av den tiden tas upp av sömn så är det där det förflutna och framtiden möts. Att vakna rätt och somna gott är att påbörja, och avsluta, ett kapitel i vardagen. Det första och sista vi ser mellan dagarna kan vara precis det som behövs att finna en stund av lung och ro med en avslappnande fototapet på en dimmig harmonisk skog, eller vakna upp till en inspirerande syn på en exotisk djungel som ger dig den motivationen du behöver för att starta dagen.

Vi har valt ut våra favoritmotiv bland vårt stora sortiment av fototapeter för att hjälpa dig välja rätt, där vi har hämtat inspiration från bland annat fototapeter med blommor, motiv på skog, djur, abstrakta mönster och mycket annat!

Vinyltapeter garanterar dig hållbara fototapeter för sovrummet till ditt hem

Om du väljer vinyltapet har du valt en av de tuffaste och starkaste fototapeterna. Fototapeter för sovrummet gjorda av vinyl ser otroligt bra ut och är också rep- och stöttåliga. Vinylen värms upp och skummas flera gånger, innan den appliceras på non-wovenryggen. Den här typens fototapeter passar utmärkt att användas i badrum och kök, eftersom den går att tvätta och är vattentät. Det är dock viktigt att komma ihåg att lufta badrummet regelbundet om du väljer att hänga en härlig retrotapet i vinyl där. 

Vinyltapeter har också en utmärkt ljusäkthet, så du behöver inte oroa dig för hur mycket naturligt ljus tapeten utsätts för. Den kommer att behålla sina vackra färger och du kommer att få njuta av dem länge! Tack vare vinyltapeters non-wovenrygg är de inte endast lätta att hänga upp på väggen, utan också lätta att ta bort om du bestämmer dig för att testa på något nytt i tapetväg i framtiden som till exempel en fototapet med eget motiv!

Strukturtapeter för sovrummet

Med strukturtapeter kan du välja non-woven eller papper som stödmaterial. Strukturerade fototapeter för sovrummet har också en vinylbeläggning, som dock inte har behandlats lika detaljerat som på en vinyltapet. Därför är inte strukturtapeter riktigt lika slitstarka, men lämpar sig ändå utmärkt att hängas i rum som utsätts för konstant solljus. De kan också rengöras noggrant.

Hur hänger du dina fototapeter för sovrummet?

Beroende på vilket stödmaterial du har valt till fototapeterna för sovrummetna, skiljer sig metoderna för hur de ska hängas upp lite. När du ska hänga upp en non-wovenfototapet kan du applicera limmet direkt på väggen. När du ska hänga upp en papperstapet måste du däremot applicera limmet på själva tapetremsorna. Oavsett vilket material du har valt behöver du bara standardredskapen för att hänga upp dina nya fototapeter för sovrummet!

Innan du beställer dina nya fototapeter för sovrummet i vår nätbutik bör du mäta dina väggar såklart. Kom ihåg att också kolla om dina nya tapeter har rak mönsterpassning, förskjuten mönsterpassning eller ingen alls.

När du tapetserar rekommenderar vi att klippa tapetremsorna i rätt storlek med cirka fem centimeter extra både på övre och nedre sidan. Den extra biten kan du sedan klippa av exakt längs med väggen. Innan du börjar tapetsera lönar det sig att se till att väggarna är så släta och torra som möjligt, samt att försöka blanda limmet så att det inte blir några klumpar. Glöm inte att också kolla in våra fantastiska fototapeter med flygplansmotiv för ännu mer snygga och lätta att hänga upp fototapeter!

Fototapeter för sovrummet av kända tillverkare

I vår nätbutik hittar du ett brett utbud av fototapeter för sovrummet av en mängd olika topptillverkare. Det finns fototapeter för alla olika inredningsstilar. Fototapeter för sovrummets otroliga mångfald tillåter dig att skapa personliga inredningsdetaljer och en atmosfär som speglar dig själv som person. I BRICOFLOR:s nätbutik hittar du välkända namn inom tapetindustrin som A.S. Création, livsstils- och modemärken som Esprit och unga och moderna varumärken som Livingwalls. Deras fototapeter för sovrummet hämtar en frisk fläkt till dina utrymmen!

Fototapeter för sovrummet från den kända tillverkaren a.s. création

Tapettillverkaren A.S. Création som ligger i Gummersbach inspirerar varje år med mer än 6 000 smakfulla tapetdesigner. De här tapeterna är väldigt populära internationellt och hämtar friska fläktar till rum över hela världen. A.S. Création erbjuder också ett brett urval av fototapeter för sovrummet för varje stil och inredning, de är experter på design och hög kvalitet. Den här tillverkaren är även väldigt mån om att använda de bästa råvarorna på ett hållbart sätt. Moderniserade produktionstekniker säkerställer en energieffektiv produktion och konstanta kvalitetskontroller säkerställer att dina väggar endast dekoreras med de absolut bästa fototapeterna för sovrummet. 

Beställ fototapeter för sovrummet nu från vår nätbutik! 

Om du vill att ditt hem, inkluderande dina väggar, ska utstråla utsökt stil behöver du inte leta längre. Bläddra i vår nätbutik och hitta din favoritmodell av fototapet för sovrummet! Om du har svårt att föreställa dig hur en viss tapet skulle se ut i ditt utrymme, eller om du vill jämföra mellan två olika som till exempel en grön fototapet eller undervattenlivsmotiv, lönar det sig för dig att använda vår gratis provtjänst. Den möjliggör det för dig att se i verkligheten hur de vackra fototapeterna för sovrummet skulle se ut i just ditt hem. När du sedan har bestämt dig för vilken tapet är det perfekta valet för dig kan du dra nytta av vår bästa prisgaranti, vilket garanterar dig att du får din favoritprodukt till det lägsta möjliga priset. 

Om du planerar på att göra en större renovering och behöver stora kvantiteter kan du be om ett individuellt erbjudande av oss! Du behöver endast kontakta vårt säljteam som gärna ger dig det bästa möjliga erbjudandet. Våra experter finns också tillgängliga för dig om du har frågor om fototapeter för sovrummet eller vad som helst annat gällande våra produkter! Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig! 

 

Plus icon läsa mera