Close icon

Fototapeter med havsmotiv- njut av en marin känsla i ditt hem

En fototapet med havsmotiv eller sjöutsikt hjälper dig att slappna av och att må bra. De hisnand…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 14 av 14 Produkter

Fototapeter hav tar dig på en upptäcktsfärd i ditt eget hem

Fototapeter hav låter dig njuta av spektakulära stränder och ett ljuvligt soligt väder i ditt hem. Det är inte därför så konstigt att fototapeter med sjö- och havsmotiv är av våra bästsäljande produkter. De ofta mycket romantiska designerna skapar en unik känsla och erbjuder hisnande vyer som endast hittas på de mest exotiska ställen i världen. Men vår kollektion av sjö-havstapeter bjuder även på annat än exotiska stränder; hos oss hittar du allt från vyer av söta små nordiska sjöar till bilder av världshaven och vackra asiatiska koimotiv. Ifall du letar efter ett mer ovanligt motiv kan du också ta en titt på vår kollektion Fototapeter undervattensliv”, där du bland annat hittar hisnande hajar men också härliga färgglada korallrev.

Fototapeter hav imponerar med sin mångsidighet

En fototapet med en sjö eller med havet imponerar ofta med den lugnande känslan som vattnet skapar. Det är dock viktigt att minnas att vattnet endast utgör en del av tapeten, för bakom det våta finns ofta imponerande bergslandskap, mystiska skogar eller exotiska vattenfall.

Tack vare de imponerande klippmonumenten har fototapeter berg en nästan euforisk charm och skapar därmed en äventyrlig och energisk atmosfär. Nu kan du även välja mellan ett massivt urval av fototapeter berg som passar perfekt ihop med olika havsmotiv. I denna kategori hittar du allt mellan vackra och varma vyer av romantiska solnedgångar till imponerande isiga bergstoppar. Dessa fototapeter är ett perfekt val för dem som älskar att bestiga berg och klättra ute i den fria naturen.

En speciell höjdpunkt för fototapeter hav är berg som reflekteras i vatten och därmed skapar ett tredimensionellt intryck. Och om du vill skapa en vildare inredning ger tapeter med vattenfall några färska accenter och ett livligt utseende till rum som rum.

Skapa ett romantiskt paradis i ditt eget hem med fototapeter hav

Fototapeter med vatten, solnedgångar och skuggspel skapar en unik och romantisk stämning tack vare de vackra färgkombinationerna i olika pastell, - orange och röda toner. En sjö som skimrar i det sista dagsljuset skapar en romantisk atmosfär som du nu kan njuta av i ditt hem tack vare vårt otroliga utbud av fototapeter. Fototapeter med solnedgång hjälper dig slappna av när som helst på året eller dagen med sitt känsliga och drömmiga utseende.

Eftersom ljus ofta återspeglas i sjöar och hav finns skapas unika färgkontraster och flytande färggradienter. En fototapet med en rosa himmel är perfekt för att sätta in en gnista romantik i vardagsrummet eller sovrummet. Du kan också ta en titt på kategorin fototapeter solnedgång om du vill njuta av en romantisk och lugna känsla i varje rum.

Fototapeter hav i ett flertal olika materialvarianter

När det kommer till fototapeter hav finns det en mängd olika material att välja mellan, avsedda för olika användningsområden. För det första finns det klassiska alternativet, papperstapeten. Det finns också tapeter med en upphöjd yta. Fototapeter turkos tillför ett fantastiskt visuellt element till vilket utrymme som helst och fångar allas blickar! Ett tredje alternativ är vinyltapeter som har ett toppskikt av PVC, vilket gör den här tapeten extra motståndskraftig mot fukt och är också lätt att tvätta. Vinyltapeter är alltså ett utmärkt val om du önskar att tillföra det lilla extra till ditt badrum eller kök! 

Fototapeter hav kan vara det perfekta valet för att förvandlar ett badrum från ett mediokert rum till ett utrymme du verkligen trivs i och längtar att koppla av i under lugnande hemma spakvällar. Utöver de här olika materialalternativen har vi ännu non-woventapeter. De är väldigt lätta att hänga upp och har många otroliga hållbara egenskaper.

Oavsett vilket material som passar just dina behov bäst, är alla tapeter vi erbjuder av den absolut högsta kvalitén tack vare de modernaste tillverkningsprocesserna! Du behöver inte oroa dig för hur mycket naturligt ljus dina tapeter blir utsatta för, eftersom de är väldigt motståndskraftiga mot ljus och har en hög ljusäkthet. Dina nya fototapeter hav kommer alltså att se nya ut ännu många år senare. 

Häng fototapeter hav snabbt och behändigt med några enkla tips

Tack vare de högkvalitativa materialen som används för att göra fototapeterna hav vi har i vårt sortiment, kan du räkna med att de är enkla att hänga på väggen. Du behöver bara applicera tapetlimmet på väggen och sedan hänga fototapeten. Släta ut alla luftbubblor som kan ha uppstått vid appliceringen med hjälp av en bred borste och bli imponerad av det professionella resultatet du själv har fått till stånd! Njut av dina nya vackra och spännande fototapeter hav i många år framöver.

Fototapeter hav som håller i många år framöver

När du är klar med tapetseringen kommer underhållningen av tapeten inte vara ett bekymmer för dig! För att rengöra tapeten behöver du bara en fuktig trasa som tar bort allt eventuellt smuts och alla fläckar. Om du sedan vid något senare skede vill byta tapet eller helt enkelt bara ta bort tapeten så går det också lätt! Många av de fototapeter hav som vi har i vår nätbutik lämnar inga rester eller spår när man tar bort dem på rätt sätt. Det här gör det också lätt för dig att byta tapet och på så sätt förändra utrymmen lätt och effektivt!

Fototapeter hav av branschens bästa tillverkare

 På BRICOFLOR vill vi endast erbjuda lyxiga tapeter från de bästa tillverkarna som garanterar den högsta möjliga kvalitén. A.S. Création är till exempel internationellt kända för sina tapeter av otrolig kvalité och de vackraste designerna. De erbjuder vad som verkar som ett oändligt utbud av fantastiska tapetkollektioner inspirerade av de senaste trenderna och inredningskoncepterna. Det mångsidiga utbudet är otroligt inspirerande och avsett för nästan all slags applikation av tapeter. Dessutom är just A.S. Création väldigt populära tack vare sina samarbeten med exklusiva märken för att skapa unika designertapeter!

Livingwalls är ett annat märke känt för sina otroligt vackra fototapeter i hög kvalitet. De erbjuder ett enormt utbud av unika motiv som garanterar att du kommer att hitta precis det du söker.

 Alla de här märkena har fototapetkollektioner för hem och kontor, samt de viktigaste rummen i hemmet inkluderande sovrum, matsalar och vardagsrum. I kollektionerna hittar du också fantastiska fototapeter hav. Det här exklusiva utbudet av fototapeter ger dig möjligheten att skapa en otrolig lyxig känsla i hemmet, tänk att varje dag få njuta av otroligt vacker toppdesign i just din smak!

Upptäck ett unikt sortiment av fototapeter hav i vår BRICOFLOR nätbutik

I vår nätbutik kan du upptäcka mer än 2 500 tapeter i olika mönster, material och koncept. I det fantastiska utbudet hittar du bland annat fototapeter hav för barnkammare, sovrum, kök, badrum och andra utrymmen! Med bara några klick kan din drömtapet vara på väg hem till dig. Om du planerar ett större renoveringsprojekt kan du be om ett individuellt erbjudande av oss så att du kan förverkliga en total omvandling till det bästa möjliga priset. Om du har några som helst frågor om fototapeter hav eller våra andra produkter har vi ett team av experter som finns till för att hjälpa. Kontakta oss per e-mail, telefon eller vårt kontaktformulär!

Plus icon läsa mera