Close icon

Fototapeter barnrum

Barnrummet är plats för inspiration och energi därför tycker vi att det är otroligt vik…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 89 Produkter

Fototapeter barnrum som för dig till en annan värld 

Svårt att hitta en tapet för barnrummet som är fascinerande, ikonisk, eller kanske inspirerande? Då tycker vi att en häftig fototapet är det rätta valet. Allt från mäktiga stora fototapeter barnrum med flygplansmotiv, till en mystisk skog med magiska varelser där du kan dansa med älvorna, eller kanske ett fotbollsstadion där du är stjärnan – möjligheterna är lika oändliga som fantasin! Förvandla barnrummet till det lilla paradiset de förtjänar med spännande fototapeter barnrum. 

Vi har valt ut våra favoritmotiv bland för att hjälpa dig välja rätt, där vi har hämtat inspiration från bland annat fototapeter blommor, motiv på skog, djur, abstrakta mönster, fordon, dinosaurier, söta illustrationer och mycket annat!

Vinyltapeter garanterar dig hållbara fototapeter barnrum till ditt hem

Om du väljer vinyltapet har du valt en av de tuffaste och starkaste fototapeterna. Fototapeter barnrum gjorda av vinyl ser otroligt bra ut och är också rep- och stöttåliga. Vinylen värms upp och skummas flera gånger, innan den appliceras på non-wovenryggen. Den här typens fototapeter passar utmärkt att användas i badrum och kök, eftersom den går att tvätta och är vattentät. Det är dock viktigt att komma ihåg att lufta badrummet regelbundet om du väljer att hänga en härlig retrotapet i vinyl där. 

Vinyltapeter har också en utmärkt ljusäkthet, så du behöver inte oroa dig för hur mycket naturligt ljus tapeten utsätts för. Den kommer att behålla sina vackra färger och du kommer att få njuta av dem länge! Tack vare vinyltapeternas non-wovenrygg är de inte endast lätta att hänga upp på väggen, utan också lätta att ta bort om du bestämmer dig för att testa på någon annan tapet från fototapeter barnrum i framtiden som till exempel en fototapet med eget motiv!

Strukturtapeter för barnrummet

Med strukturtapeter kan du välja non-woven eller papper som stödmaterial. Strukturerade fototapeter barnrum har också en vinylbeläggning, som dock inte har behandlats lika detaljerat som på en vinyltapet. Därför är inte strukturtapeter riktigt lika slitstarka, men lämpar sig ändå utmärkt att hängas i rum som utsätts för konstant solljus. De kan också rengöras noggrant.

Hur hänger du dina fototapeter barnrum?

Beroende på vilket stödmaterial du har valt till fototapeter barnrum, skiljer sig metoderna för hur de ska hängas upp lite. När du ska hänga upp en non-wovenfototapet kan du applicera limmet direkt på väggen. När du ska hänga upp en papperstapet måste du däremot applicera limmet på själva tapetremsorna. Oavsett vilket material du har valt behöver du bara standardredskapen för att hänga upp dina nya fototapeter barnrum!

Innan du beställer dina nya fototapeter barnrum i vår nätbutik bör du mäta dina väggar såklart. Kom ihåg att också kolla om dina nya tapeter har rak mönsterpassning, förskjuten mönsterpassning eller ingen alls.

När du tapetserar med fototapeter barnrum rekommenderar vi att klippa tapetremsorna i rätt storlek med cirka fem centimeter extra både på övre och nedre sidan. Den extra biten kan du sedan klippa av exakt längs med väggen. Innan du börjar tapetsera lönar det sig att se till att väggarna är så släta och torra som möjligt, samt att försöka blanda limmet så att det inte blir några klumpar. Glöm inte att också kolla in våra fantastiska fototapeter flygplan för ännu mer snygga och lätta att hänga upp fototapeter!

Fototapeter barnrum av kända tillverkare

I vår nätbutik hittar du ett brett utbud av fototapeter barnrum av en mängd olika topptillverkare. Det finns fototapeter för alla olika inredningsstilar. Fototapeter barnrum har en otrolig mångfald som tillåter dig att skapa personliga inredningsdetaljer och en atmosfär som speglar dig själv som person. I BRICOFLOR:s nätbutik hittar du välkända namn inom tapetindustrin som A.S. Création, livsstils- och modemärken som Esprit och unga och moderna varumärken som Livingwalls. Deras fototapeter barnrum hämtar en frisk fläkt till dina utrymmen!

Fototapeter barnrum från den kända tillverkaren A.S. Création

Tapettillverkaren A.S. Création som ligger i Gummersbach inspirerar varje år med mer än 6 000 smakfulla tapetdesigner. De här tapeterna är väldigt populära internationellt och hämtar friska fläktar till rum över hela världen. A.S. Création erbjuder också ett brett urval av fototapeter barnrum för varje stil och inredning, de är experter på design och hög kvalitet. Den här tillverkaren är även väldigt mån om att använda de bästa råvarorna på ett hållbart sätt. Moderniserade produktionstekniker säkerställer en energieffektiv produktion och konstanta kvalitetskontroller säkerställer att dina väggar endast dekoreras med de absolut bästa fototapeterna barnrum. 

Beställ fototapeter barnrum nu från vår nätbutik! 

Om du vill att ditt hem, inkluderande dina väggar, ska utstråla utsökt stil behöver du inte leta längre. Bläddra i vår nätbutik och hitta din favoritmodell av fototapet barnrum! Om du har svårt att föreställa dig hur en viss tapet skulle se ut i ditt utrymme, eller om du vill jämföra mellan två olika som till exempel gröna fototapeter eller fototapeter undervattensliv, lönar det sig för dig att använda vår gratis provtjänst. Den möjliggör det för dig att se i verkligheten hur de vackra fototapeterna barnrum skulle se ut i just ditt hem. När du sedan har bestämt dig för vilken tapet är det perfekta valet för dig kan du dra nytta av vår bästa prisgaranti, vilket garanterar dig att du får din favoritprodukt till det lägsta möjliga priset. 

Om du planerar på att göra en större renovering och behöver stora kvantiteter kan du be om ett individuellt erbjudande av oss! Du behöver endast kontakta vårt säljteam som gärna ger dig det bästa möjliga erbjudandet. Våra experter finns också tillgängliga för dig om du har frågor om fototapeter barnrum eller vad som helst annat gällande våra produkter! Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera