Close icon

Fototapeter hall för en förtrollande känsla

Hallen är ofta det första man ser när man kliver in i ett hem. Här har du chansen att göra det första intrycket på hemmets…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 65 Produkter

Hallen behöver inte bara vara det där funktionella utrymmet som fungerar som en övergång. Med hjälp av fototapeter kan du uppgradera din hall till en snygg och smakfull plats - låt din hall bli till en upplevelse som man inte glömmer i första taget.

Naturlig charm genom fototapeter hall med landskapsmotiv

Bland utbudet av fototapeter hall finner du inspirerande motiv som passar din personliga stil. Om du trivs i naturen och i vackra landskap kan du ta till hjälp fototapeter landskap - här finner du ett stort utbud av idylliska skogar, varma solnedgångar och exotiska regnskogar. Känner du mer för havet och sommarstugan kan du även vintertid njuta av fototapeter hav. Om du hellre åker utomlands till fjärran länder med heta stränder kan du drömma dig dit med fototapeter strand. Det finns helt enkelt något för alla smaker.

Personlig touch med moderna fototapeter hall

3D-tapeter med olika motiv ger din hall en personlig touch - här finns utrymme för att spegla dina egna intressen och passioner i livet. Fototapeter New York för tankarna till storstaden och en urban stil, medan fototapeter djur ger dina väggarna liv och känsla. Fototapeter med bokhyllor är ett annat fantastiskt alternativ för den som gillar att läsa eller som helt enkelt gillar det estetiska hos bibliotek - det finns garanterat fototapeter hall som passar just dig.

Autentisk dekor för en hemtrevlig atmosfär

En neutral dekor skapar harmoni och lugn i ett utrymme. Populära alternativ för en neutral stil är tapeter med trämönster eller stenmönster. Bland fototapeter hall kan du till exempel välja fototapeter trä för att få fram en hemtrevlig känsla redan i hallen, eller med fototapeter stenmotiv kan du skapa en modern look. 

Hög kvalitet och funktionella fototapeter hall

De flesta av våra fototapeter hall är nonwoven tapeter, som med imponerande fördelar garanterar att du blir nöjd med dina nya tapeter. Detta innebär fototapeter hall med imponerande vattentålighet och stabilitet, och som är gjorda i ett material som andas och tål fuktighet. Detta betyder att tapeten kommer att klara av kontakt med vatten utan problem. Dessa tapeter är dessutom brandsäkra. Att sätta upp och ta ner fototapeter hall är enkelt och lätt, eftersom du kan stryka tapetklistret direkt på väggen.

Tapetsera snabbt och enkelt med fototapeter hall

Innan du börjar tapetsera med fototapeter hall vill vi presentera några korta och enkla steg som säkerställer att du kan tapetsera utan fara.

Först bör du kontrollera att väggarna är torra och jämna. Eventuella ojämnheter bör fyllas och jämnas ut. Vi rekommenderar även en jämn färg på väggarna, annars kommer inte resultatet att bli lika bra.

När du tapetserar är en rumstemperatur på ca. 20 °C optimalt. Innan du börjar sätta upp fototapeter hall rekommenderar vi även att du skissar några tunna vertikala riktlinjer som visar var på väggen du ska börja och fortsätt skissa med jämna intervall på bägge sidor. Extra längder på tapeten kan nu skäras bort. Du kan använda riktlinjerna du skissat till att skära bort extra längder på tapeter som är ihoprullade och hela.

Blanda tapetklistret och applicera med hjälp av en tapetroller. Nu kan du börja med den första fototapetvåden. Följ de riktlinjer du skissat för att undvika att tapeterna överlappar eller att det uppstår glapp mellan tapeterna. Använd tapetborste eller roller att fästa tapeten till väggen, från mitten och nedåt. Detta kommer att avlägsna eventuella luftbubblor. Torka bort överflödigt tapetklister med hjälp av en blöt svamp. Fortsätt på samma sätt med resterande tapetvåder. Låt fototapeter hall torka i rumstemperatur på ca. 20 °C.

Mångsidiga 3D-tapeter från de bästa tillverkarna

I vår onlinebutik hittar du ett stort urval av högkvalitativa och moderna fototapeter hall som förvandlar din hall till något magiskt och spännande. Du hittar produkter från kända tillverkare i vår nätbutik, bland annat från Ennkii och Komar.

Fototapeter från Ennkii: stort urval till lågt pris

Det tyska företaget grundades 2013 och har sedan dess skapat en mängd olika fototapeter i snygga designer. Tillverkarna fokuserar på moderna tapeter till ett förmånligt pris, och siktar mot att kunden ska vara säker och bli nöjd med sina fototapeter hall. 

Fototapeter från Komar: Lång branscherfarenhet som lett till marknadsledare

Det innovativa företaget står för kvalitet, hållbarhet och design. Komars fototapeter har övertygat många under de senaste åren med sina attraktiva och speciella designer och företaget har lyckats etablera sig som en av de ledande i branschen. 

Högkvalitativa fototapeter hall finner du i Bricoflor nätbutik

3D-tapeter karaktäriseras av mångsidighet och funktionalitet, och därför vill vi erbjuda dig en mängd olika snygga fototapeter hall som du kan beställa snabbt och billigt i vår nätbutik med bästa prisgaranti. Om du vill beställa en större mängd rekommenderar vi att du tar kontakt med oss för att bestämma en individuell offert, vilket hjälper dig att spara pengar. 

Om du har några frågor finns vår vänliga och kunniga personal till för dig - vi hjälper dig med alla dina frågor. Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller via vårt kontaktformulär.

Tveka inte och beställ moderna fototapeter hall idag från BRICOFLOR!

Plus icon läsa mera