Fototapeter matsal - en smakfull inredning

Matsalen är en viktig plats i våra liv - det är där vi tillbringar roliga kvällar med goda vänner, äter en romantisk midda…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 146 Produkter

Letar du efter något nytt till väggarna i din matsal? Fototapeter matsal är ett utmärkt alternativ, eftersom det är både hållbart, snyggt och tillgängligt i en mängd olika stilar. Du kommer garanterat att kunna hitta något som passar dig och din smak. I vårt sortiment ingår fantastiska fototapeter matsal med realistiska trä och stenimitationer och fototapeter matsal med vackra vyer över landskap.

Inspirerande effekt med fototapeter matsal

Börja dagen i din matsal med en vitaminrik design - med fototapeter matsal med fruktmotiv får du till en fräsch inredning som piggar upp i hemmet. Ett väldigt populärt och modernt alternativ är fototapeter Eiffeltornet, som samtidigt ger en romantisk atmosfär till matsalen. Om du hellre vill ha en mer urban stil passar även fototapeter New York, som får till den perfekt stadskänslan.

Vad sägs om att ha hela världskartan på dina väggar? På så sätt kan du åka på en matresa genom hela världen och samtidigt få en snygg inredning med en individuell prägel.

En hemtrevlig atmosfär med autentiska fototapeter matsal

Det är inte utan orsak som 3D tapeter anses vara ett klassiskt val när det kommer till tapeter, eftersom de passar en modern inredning och är även billigare och mer hållbara jämfört med originalen.

Fototapeter trä skapar en känsla av rustik, och i kombination med möbler i naturfärger kan du få till en härlig jordnära och stilren inredning. Däremot har fototapeter stenmotiv en slående effekt och ger dig fria tyglar för att inreda din matsal enligt eget tycke och smak.

Du hittar individuella och snygga alternativ av fototapeter matsal i kategorin fototapeter betong, som passar perfekt i kombination med ädla färgnyanser såsom bordeaux röd.

Pittoresk stil med fototapeter matsal

Den lugnande effekten av fototapeter skog, en långvarig semesterkänsla av fototapeter strand, eller den idylliska looken med fototapeter matsal med vattenfall som motiv - du har många valmöjligheter med 3D tapeter med inspiration från naturen. Dessutom visar sig dessa tapeter vara ett stilrent val för inredningen i din matsal.

Fototapeter matsal - ett fördelaktigt val

I vår nätbutik hittar du främst nonwoven tapeter, som har många fördelar. Dessa tapeter är brandsäkra och gjorda i ett material som andas. Dessutom är tapeterna väldigt vattentåliga och robusta, vilket betyder att du kan njuta av dina fototapeter matsal i flera år framöver även efter kontakt med vatten. En nonwoven tapet kan sättas upp och tas ner snabbt, säkert och enkelt, eftersom tapetklistret kan strykas direkt på väggen.

Tapetsera med fototapeter matsal snabbt och enkelt

För att du ska säkert och enkelt kunna tapetsera med dina nya fototapeter matsal, rekommenderar vi att du tar några enkla steg innan du börjar på.

Börja med att se till att väggen som ska tapetseras har en torr och jämn yta. Skulle det finnas några ojämnheter kan du fylla ut dessa med en spatel och därefter jämna ut väggen. Dessutom bör väggen vara i en enhetlig kulör, annars riskerar resultatet att bli mindre bra.

När du väl börjar tapetsera rekommenderar vi en rumstemperatur på ca. 20 °C och att du undviker luftdrag i rummet. Skissa tunna, vertikala riktlinjer med hjälp av ett vattenpass på väggen för att applicera fototapeter matsal så exakt som möjligt. Börja från mitten av väggen och fortsätt med ett jämnt intervall på bägge sidor om väggen. Skulle det uppstå överflödiga bitar kan du skära bort dessa. Om tapetvåderna är ihoprullade i en enda bit kan du skära isär dessa med hjälp av linjerna du tidigare skissat.

Du kan nu börja applicera tapetklistret med hjälp av en tapetroller. Placera första delen av fototapeter matsal på väggen. Se till att du följer riktlinjerna du skissat och undviker glapp och överlapp. Använd tapetrollern till att jämna ut tapeten på väggen från mitten och neråt, vilket samtidigt tar bort eventuella luftbubblor. Du kan torka bort överflödigt lim med en våt svamp. Fortsätt på samma sätt med resterande tapetvåder. Låt fototapeter matsal torka i ca. 20°C och undvik luftdrag.

Det bästa från de bästa - fototapeter matsal från kända tillverkare

För att säkerställa att du ska få det bästa möjliga inom fototapeter matsal när du inreder din matsal, har vi sett till att inkludera moderna och högkvalitativa fototapeter matsal från välkända tillverkare i vår nätbutik, framförallt Enkii och Komar.

Ennkii: Stort urval till förmånligt pris

Det tyska företaget grundades 2013 och har sedan dess kunnat erbjuda sina kunder moderna och förmånliga fototapeter matsal i en mängd olika snygga designer. Högsta prioritet är att säkerställa personlig säkerhet och nöjda kunder.

Komar: Marknadsledare genom innovation och kreativitet

Kvalitet och hållbarhet möts i fantastiska designer i Komars fototapeter matsal. Tack vare innovativa produktionsmetoder och kreativa idéer har företaget kunna etablera sig som en av de ledande i branschen.

Smakfulla fototapeter matsal för din snygga matsal finns i BRICOFLORs nätbutik

Funktionella fördelar och snygga designer ser till att fototapeter matsal är den perfekta lösningen för en modern matsal, och därför vill vi erbjuda dig ett fantastiskt sortiment av otroliga fototapeter matsal i olika designer. Vi vill stödja dig och dina projekt så mycket vi bara kan och därför kan vi även erbjuda dig några exklusiva fördelar - ta till exempel vår bästa prisgaranti, som ser till att du inte behöver betala ett öre för mycket. För större renoveringsprojekt rekommenderar vi att du tar kontakt för ett individuellt erbjudande där mängden framgår, vilket kommer att spara dig pengar.

En vänlig och kunnig personal i vår kundtjänst finns tillgänglig för dig, och vi ser fram emot att svara på dina frågor. Du kan ta kontakt med oss via e-post, telefon eller via vårt kontaktformulär. Tveka inte och beställ fototapeter matsal redan idag från vår BRICOFLOR nätbutik!

Plus icon läsa mera