Dinosaurietapeter – fyll barnrummet med spänning och fascination

Att inreda barnens rum kan vara en utmaning då det ofta är svårt att hitta något som är snyggt…

läsa mera

Få igång barnens fantasi med T-rex, Iguanodon och Stegosaurus

Idag lever vi i en fantastiskt värld fylld med otrolig natur och djur, men med hjälp av fossiler och många år av forskning har vi upptäckt att för hundratals miljoner år sedan vandrade runt omkring även gigantiska, majestätiska varelser som kallas för dinosaurier. Dessa ädla djur varierade i storlek och vikt, från flera meters höga och vägande tiotals ton – till Parvicursor remotus, som betyder ”liten springare”, som var endast ca. 40 centimeter lång och vägde runt 160 gram. Brachiosaurus, en kunglig växtätande dinosaurie, till exempel, kunde väga upp till 75 ton (nästan lika mycket som en blåval) och växa upp till hela 25 meter! Idag är tyvärr dessa antika djur utdöda men många av våra nuvarande djur härstammar från dinosaurier som till exempel kycklingar, hajar, sköldpaddor och krokodiler. Tills idag har vi ännu inte lyckats upptäcka alla dinosaurier som en gång i tiden härskade över planeten, då det varje år hittas nya fossiler, tecken och ledtrådar som kopplas till fler och fler nya arter av våra gamla vänner.

Förvandla barnrummet till en levande och lärorik miljö med dessa dinosaurietapeter som sparkar igång ett nytt intresse hos lillen, och vem vet; kanske vi hittar en ny arkeolog som hjälper oss att upptäcka jurassiska historien!

Dinosaurietapeter – matcha din och barnens vision

Hemmets inredning är en återspegling av din egen personliga stil och smak, men det behöver inte betyda att man måste kompromissa mellan estetik och roligt när det kommer till att inreda barnrummet. Med våra unika barnrumstapeter kommer du att lyckas balansera din vision tillsammans med ett lekfullt uttryck som dina barn kan finna sig i och känna sig hemma i.  När man som liten växer upp så är det viktigt att vara omgiven av intressen och bilda en liten värld i sitt rum, därför är väggarna en väldigt viktig del av barndomen. Glöm inte heller att bläddra igenom vår stora tapeturval för resten av huset, vi tror att en av våra gröna tapeter skulle vara en toppen match tillsammans med dinosaurie-temat!

Dinosaurietapeter i hög kvalitet 

Förutom det snygga och lekfulla urvalet av designer som A.S. Création erbjuder i sina kollektioner som till exempel Little Stars, så finns även en mångfald av material som tapeterna är tillverkade i för att du ska kunna hitta det bästa för ditt hem. Du kan nu välja bland en variation av non-woven, papper eller vinyl, för att tillfredsställa dina behov. Non-woventapeter, som även kallas easyup, är tåliga tapeter som även är enkla att sätta upp eftersom de inte behöver blötläggas innan appliceringen. Non-woven och Vinyl är robusta tapeter som även ibland kommer med toppskikt av PVC, för att erbjuda en ännu starkare struktur och resultera i en tapet som är enkel att tvätta med bara en fuktig trasa. Papperstapeter är lite tunnare i konstruktion, men ger en fin effekt på väggen som är mjuk och avslappnande. Dessa tapeter är bäst anpassade för gästrum eller andra rum med mindre trafik. Finn det som passar ditt och barnens livsstil bäst bland våra djurtapeter.

Dinosaurietapeter Av Topptillverkarna I Branschen 

På BRICOFLOR vill vi endast erbjuda lyxiga tapeter från de bästa tillverkarna som garanterar den högsta möjliga kvalitén. A.S. Création är till exempel internationellt kända för sina tapeter av otrolig kvalité och för de vackraste designerna. De erbjuder vad som verkar som ett oändligt utbud av fantastiska tapetkollektioner inspirerade av de senaste trenderna och inredningskoncepten, allting från samarbeten med Versace, till urgulliga motiv för barnrum. Det mångsidiga utbudet är otroligt inspirerande och avsett för nästan all slags applikation av tapeter.  

Spänning i vardagen  med dinosaurietapeter

Dinosarietapeterna från A.S. Création för in en lekfull och lärorik stämning som komplementerar rummet och ger det en unik look som får igång barnens fantasi. Sitt tillsammans och lär er alla namnen på dinosaurierna så kan ni även ha ett kul quiz och se vem som kan hitta Tyrannosaurus Rex först innan det blir dags att sussa!

Vi alla vet att barnrummet är en viktigt sak för varje människa, det är trots allt där vi spenderar mest tid som barn och börjar att bilda våra första minnen, intressen och lärdomar. Därför är det viktigt att satsa på inredningen och skapa en atmosfär som barnen känner sig trygga i. Med dessa ikoniska motiv som varierar mellan cartoon-stilen och mer informativa mönster kommer ditt barn att känna sig hemma och ha något eget som är spännande, samt i framtiden alltid att blicka tillbaka på barndomsrummet med goda minnen och en tröstande känsla.

Upptäck dinosaurietapeter i bricoflors nätbutik!

I vår nätbutik kan du upptäcka mer än 2 500 tapeter i olika mönster, material och koncept. I det fantastiska utbudet hittar du bland annat dinosaurietapeter för barnkammare, lekrum och andra utrymmen! Med bara några klick kan din drömtapet vara på väg hem till dig. Om du är osäker på vilken tapet är just perfekt för ditt utrymme rekommenderar vi dig att utnyttja vår gratis provtjänst! Med hjälp av den kan du se vilka av dinosaurietapeterna är det rätta valet för dig och din inredningsstil. Om du planerar ett större renoveringsprojekt kan du be om ett individuellt erbjudande av oss så att du kan förverkliga en total omvandling till det bästa möjliga priset. Om du har några som helst frågor om dinosaurietapeter eller våra andra produkter har vi ett team av experter som finns till för att hjälpa. Kontakta oss per e-mail, telefon eller vårt kontaktformulär!

Plus icon läsa mera