Våra fördelar
  • Stort urval med över 20.000 produkter
  • Bästa prisgaranti
  • Provtjänst
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Vi är Europas största nätbutik för tapeter och golvbeläggningar. Vi har erbjudit högkvalitativa produkter och förstklassig kundservice till ett förmånligt pris sedan 2007.

Till BRICOFLOR nätbutiken
Hemsida

Välja rätt matta för ljust golv.

Om du vill mysa till det i hemmet, eller på kontoret, så är en bra matta den bästa lösningen. Har du svårt att matcha rätt matta till ditt ljusa golv? Då har du kommit rätt! I följande inlägg kommer vi att gå in på snygga färgkombinationer som får ett ljust golv att poppa.

Matcha ditt ljusa golv med rätt matta!

Ett ljust golv erbjuder massvist med alternativ när det kommer till att välja rätt matta. Du kan exempelvist bestämma dig för något enfärgat eller skoja till det med en mönstrad matta som omvandlar ditt utrymme till en äkta eye-catcher. I vårt enorma utbud kan du hitta en hel värld av former och nyanser som garanterat passar ditt ljusa golv. En gul matta kan till exempel föra in energi och lite färg till ditt utrymme. Eller vad sägs om en skarpare färg som vinröd, som med sin elegans skapar tydliga kontraster? Om du föredrar något lugnt och avslappnat då är pastellfärger och naturliga toner ett självklart val för dig!

Mönstrade mattor – perfekt lösning för ljust golv

Om du vill föra in ett ledande tema och struktur för ditt utrymme då rekommenderar vi mönstrade mattor. I vår webbshop finner du ett enormt urval av mönstrade mattor. Allt från raka geometriska mönster, till abstrakta designer som garanterat skapar en lekfull och spännande effekt. Upptäck det stora utbudet av våra mönstrade mattor för mer inspiration!

MATTOR AMAZONAS 110013 RÖD MATTOR AMAZONAS 110013 RÖD

Kombinera ljust golv med design – mattor med geometriska och grafiska designer!

Inte utan anledning är mattor med geometriska och grafiska mönster sedan länge ett populärt val för moderna utrymmen. De bär en unik och trendig egenskap som gör de så efterlängtade bland många inredningsarkitekter. Utbudet av dessa är enorm och kan appliceras i olika syften! Vill du ge rummet en lekfull känsla – välj något färgglatt och mindre strukturerat! Vill du föra in order och harmoni i rummet? Gå för ett konsekvent mönster med mindre färger! Kombinationerna är ändlösa, det är upp till dig att välja det du tycker är bäst.

 

Randiga mattor för ljust golv: Modernt, stiligt och flexibelt

Randiga mattor är supertrendigt just nu just på grund av deras versatila natur. Randiga mattor kommer i oändliga kombinationer av färger och utseenden, därför hittar du garanterat något som passar just dig. I kombination med ett ljust golv rekommenderar vi smala ränder i en mörk ton, och en ljus. Detta skapar en fin kontrast speciellt när du har möbler i rummet som matchar den mörka färgen. Alternativt kan du välja bland färgglada randiga mattor för den extra färgexplosionen i vardagen!

ULLMATTOR AMAZONAS 061003 NATURLIG/ ANTRACIT

Stilrena och unika etniska mattor med spännande designer

Varma färger, stilrena mönster och en hemtrevlig känsla – etniska mattor för in en tropisk vibe för variation i vardagen! I kombination med ljust golv skapar färgglada etniska mattor en suverän kontrast med sina mystiska mönster och nyanser. Med dessa vackra och individuella designer kan du vara säker på att imponera gästerna och omvandla ditt utrymme till en riktig eye-catcher. Deras varma jordtoner och definierade mönster säkerställer en hemtrevlig känsla med det ljusa golvet.

MATTOR AMAZONAS 100010 BEIGE

Fluffiga mattor och ljust golv – match made in heaven!

Tänk dig det här; ett fräscht ljust golv och en ljus fluffig matta. Ett rent molnparadis! De ljusa och friska nyanser ihop med en långhårig mysig matta kan omvandla ditt hem till en äkta drömscen från Narnia. Självklart rekommenderar vi pastelltoner, naturliga färger och vitt! Men tveka inte på att krydda till det med starka färger om du känner att du vill ha det lilla extra- Utforska vårt urval av röda, blå, svarta och gula fluffiga mattor!

Tills nästa gång, ditt BRICOFLOR-team!

Kommentera