REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Utemattor – Gör uteutrymmen mysiga

Gillar du att spendera tid på terrassen eller balkongen, men letar efter det lilla extra som gör det riktigt my…

Läs mer
SALE
1 - 20 av 27 Produkter

Utemattor – Slitstarka och mysiga

Tycker du att det verkar konstigt med mattor ute? Det är det inte! Med utemattor behöver du inte tänka på hur vädret påverkar dem. De trotsar regnet som inget annat och tar inte någon skada av olika väderfenomen. Tack vare de slitstarka polypropenfibrerna kan de lätt rengöras med vatten, vilket också är bra när det kommer till utemattor. Utemattor är ett lätt sätt att göra terrassen eller balkongen mer trivsam. Ta en bok och gör dig bekväm, utemattorna gör resten, du behöver inte göra någonting annat än att koppla av och njuta av ditt nya mysigare uteutrymme! 

Utemattor är både praktiska och snygga!

Utemattor tål inte endast alla olika väder, utan de är också otroligt snygga! De passar även med alla olika typers ytor. Oavsett om du har stengolv eller trägolv i ditt uteutrymme så är utemattor en perfekt detalj att tillägga. Dina gäster kommer garanterat att bli imponerade på din nästa grillfest! Utemattor gör hela utrymmet bekvämare och trivsammare. 

Utemattor i olika stilar

I vårt utbud hittar du utemattor i fantastiska neutrala färger i olika mönster. Med utemattor kan du visa din individuella inredningsstil även ute! Tack vare de mångsidiga utemattorna hittar alla säkert sin favorit som passar med den egna stilen. Det finns inga gränser för din fantasi när det kommer till utemattor! Med dem kan du skapa exakt den atmosfären du själv vill ha på balkongen eller terrassen. Du behöver endast välja de utemattorna som bäst passar dina behov och din inredningsstil.

Beställ högkvalitativa utemattor nu från BRICOFLOR

Vill du snygga till din balkong eller terrass, men har inte tid att köra från en butik till nästa? Gör det då bekvämt och lätt för dig själv genom att besöka vår nätbutik! Vi erbjuder dig inte endast ett vackert urval av utemattor, utan även exklusiv service. Vårt mål är att göra våra kunder nöjda och vi är villiga att arbeta hårt för det. Du kan till exempel dra nytta av vår bästa prisgaranti när du köper dina nya mattor. Om du råkar hitta ett billigare pris hos någon konkurrent så justerar vi vårt för att du ska få det absolut bästa priset! 

I vår nätbutik kan du även bekanta dig med till exempel vardagsrumsmattor i olika härliga designer. Mattor är verkligen ett av de lättaste knepen för att göra ett rum mysigt och trivsamt! Om du behöver större kvantiteter kan du också be om ett individuellt erbjudande av oss och spara ännu mera pengar. Om du har frågor eller förslag kan du kontakta oss via telefon, e-post eller vårt kontaktformulär. Vår förstklassiga rådgivning finns här för att göra allt så lätt som möjligt för dig! Våra sakkunniga experter ser fram emot att höra från dig!

Plus icon Läs mer