REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Ter Hürne Grand Line: Stort laminat för en imponerande rustik känsla

Elva träimitationer i imponerande stort format ger varje rum en rustik atmosfär och gott om visuellt utrymme f&o…

Läs mer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 7 av 7 Produkter

Ter Hürne Garnd Line laminatgolv i en mängd olika designer och varma nyanser

För att du utan problem ska kunna designa dina rum i en trendig urban stil fokuserar den tyska tillverkaren i sin nya kollektion på jordnära färger av de generösa lamellerna. Dessa finns tillgängliga som högkvalitativa laminatplankor i två olika bredder: Stora smala plankor i måtten 2000 x 192 mm och slottsplankor med stor närvaro i storlek 2000 x 242 mm, varje laminatplanka med en tjocklek på 10 mm. Tack vare den stora storleken skapar slottsplankorna från ter Hürne Grand Line en dynamisk och lyxig känsla.

En unik visuell och taktil upplevelse tillhandahålls av bearbetade laminatytor som är strukturerade, borstade, hyvlade eller åldrade med en matt yta som ger ett allmänt fridfullt utseende. Tack vare det neutrala färgschemat kan laminatgolvet kombineras med en mängd olika färger och nyanser som skapar en harmonisk inredning, vilket betyder att du kan välja ditt laminatgolv utan att behöva byta dina befintliga möbler

Olika användningsområden för ter Hürne laminatgolv

Med det extra breda Grand Line laminatgolvet får du en enhetlig lösning till ditt hem och du kan implementera en modern inredningsstil utan större ansträngning. Laminatgolvet lämpar sig även för hårt använda bostadsutrymmen tack vare ett slittåligt toppskikt. Du kan ge sovrummet, gästrummet och hallen samma look utan att behöva oroa dig för slitage. Inget står heller i vägen för en kommersiell användning tack vare tilldelningen av användningsklass 32.

I lätt till normalt besökta kommersiella utrymmen såsom små butiker eller hotellrum funkar laminatgolvet bra och skapar en naturlig atmosfär. Golvet möter lätt de säkerhetskrav som ställs på kommersiella utrymmen eftersom golvet är brandsäkert enligt brandklass Cfl-s1. Du behöver inte heller oroa dig för obehagliga elektriska stötar, eftersom den antistatiska ytan förhindrar uppkomsten av elektriska laddningar orsakade av friktion.

Certifierad kvalitet på det miljövänliga laminatgolvet

Utöver teknisk data om golvet tillför utmärkelser pålitlig information om ter Hürne laminatgolv. Golvet glänser i det här avseendet och imponerar först och främst med dess gröna egenskaper som gör det till det perfekta alternativet för de som brinner för miljöskydd och miljömedvetenhet. Golvet är certfierat med PEFC-märkning, vilket indikerar att virket som används i produktionen kommer från ekologiska skogsbruk. Grand Line har även tilldelats certifikat från eco-Institut, vilket visar att laminatplankorna har en låg nivå av föroreningar och utsläpp och kan därför utan problem användas i privata utrymmen.

Okomplicerad installation tack vare SmartConnect-systemet

Om du gillar att renovera själv kommer du att dra nytta av golvets enkla installation. Tack vare ter Hürnes SmartConnect klicksystem kan du enkelt installera laminatplankorna utan lim eller specialverktyg. För bästa resultat bör du lägga en isoleringsmatta under laminatgolvet. Vi rekommenderar underlaget för att en flytande installation som isolerar ljudet av fotsteg.

Se till att hålla ett avstånd på ca. 10 mm till väggar och andra fasta komponenter så att golvet inte senare kommer att böja på sig. Det enklaste sättet att göra detta är att sprida ut flera kilar längs med väggarna. Sedan kan du lägga ner laminatplankorna rad för rad. Om du vill ha golvvärme i ditt rum och gärna vill lägga ett vackert laminatgolv behöver du inte oroa dig - golvet lämpar sig för golvvärme och kan utan problem kombineras med vattenbaserade värmesystem.

Beställ ter Hürne Grand Line laminat klickgolv till ett utmärkt pris!

Välj ter Hürne Grand Line laminatgolv i storformat och säkra ett golv med förstklassiga egenskaper för dina rum. Alla nyanser i kollektionen finns tillgängliga till ett förmånligt pris i vår nätbutik tack vare vår bästa prisgaranti. Du kan spara ännu mer pengar om du beställer en större mängd av laminatgolv. Ta kontakt med oss och be om ett individuellt erbjudande som vi skapar enligt dina behov. Du får kontakt med vår kundtjänst via telefon, e-post eller via vårt kontaktformulär.

Om du är osäker på vilken inredning som passar dig bästa kan du använda vår gratis provtjänst. På så sätt kan du jämföra flera prover hemma i din soffa och välja den design som passar dig bäst.

Om du har några frågor eller funderingar finns vår vänliga och kunniga kundtjänst redo att betjäna dig. Vi hjälper dig gärna med rådgivning kring våra produkter och dina projekt - vi ser fram emot att höra från dig!

Plus icon Läs mer