Våra fördelar
  • Stort urval med över 20.000 produkter
  • Bästa prisgaranti
  • Provtjänst
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Vi är Europas största nätbutik för tapeter och golvbeläggningar. Vi har erbjudit högkvalitativa produkter och förstklassig kundservice till ett förmånligt pris sedan 2007.

Till BRICOFLOR nätbutiken
Hemsida

Botaniska tapeter- ta in naturen i din inredning

Botaniska tapeter förtrollar omgivningen med en naturlig charm som lägger grunden för en smakfull och elegant inredning. Oavsett om letar efter en exotisk djungeltapet eller en vit blomtapet  så har vi garanterat ett alternativ som faller just dig i smaken!

Innehåll

Ta in naturen i inredningen med  botaniska tapeter

Skapa en exotisk känsla med palmtapeter

En livlig atmosfär med djungeltapeter

Väck våren med  botaniska tapeter med blommor

Ta in naturen i inredningen med botaniska tapeter

Växttapet- botaniska tapeter Tapet 364691 A.S. Création Authentic Walls 2

Botaniska tapeter skapar en naturlig charm och en skön känsla av välbefinnande i alla rum. Med dessa tapeter känns varje dag som en varm resa till en botanisk trädgård, oavsett hur vädret egentligen ser ut. I kombination med en matchande interiör lägger botaniska tapeter grunden för en elegant inredning och förvandlar rum som rum till en varm oas av välbefinnande. Oavsett om du väljer en snygg djungeltapet i imponerande färger, exotiska palmmotiv i ljusgröna toner eller lekfulla och söta blommönster så kommer din nya tapet garanterat att ge nytt liv till dina väggar. Med A.S. Créations tapeter 32799-1 från Urban Flowers-kollektionen och 364691 från Authentic Walls 2  kollektionen kan du förvandla ditt hem till ett litet varmt paradis med några snabba steg. Öppna ditt hjärta till en blommig värld med botaniska taper och skapa en individuell look som tilltalar just dig i ditt hem.

Skapa en exotisk känsla med palmtapeter

Botianiska tapeter- bladtapet Fototapet rainforest 2 DD113742 Livingwalls Walls by Patel

Vill du glömma vardagen och leka att du är på semester? Då är palmtapeter precis rätt val för dig! Dessa botaniska tapeter ger en avkopplande känsla året runt och piggar upp väggarna med deras moderna och tilltalande look. Oavsett hur regnigt, grått och obekvämt det är ute så skapar tapeter med palmmotiv alltid en varm atmosfär i ditt hem. Det finns många olika designer att välja emellan som kommer att hjälpa sommaren flytta in i ditt hem. Oavsett om du väljer realistiska gröna palmblad eller en fantasifull design i lekfulla nyanser av rosa så är dessa tapeter alltid det första steget mot en modern och elegant inredning. Alternativt kan du också välja en dekor som kombinerar de färska, botaniska motiven med ett modernt geometriskt mönster, vilket skapar ett unikt utseende. Ett bra exempel på detta är A.S Créations tapet 368112 från Il Decoro kollektionen.

En livlig atmosfär med djungeltapeter

Med djungeltapeter kan du åka på en upptäcktsresa i ditt hem och njuta av en exotisk känsla utan att måsta vara rädd för att bli attackerad av vilda djur. De exotiska dekorerna har ett naturligt utseende som får det att verka som om djungeln vore inom räckhåll. Förutom vilda och imponerande mönster i intensiva gröna toner, kan du också hitta tapeter med ett djungelmotiv i subtila jord- eller pastellfärger. De mer simpla designerna lämnar utrymme för unika och färggranna möbler och inredningsobjekt. Simpla trämöbler med vintage-look kan ge spännande kontrast till de slående designerna. A.S. Créations tapet 362001 från Neue Bude 2.0-kollektionen är ett särskilt modernt och smakfullt alternativ för den som letar efter djungeltapeter.

Väck våren med  botaniska tapeter med blommor

Blommig tapet- botaniska tapeter Fototapet BirdPoesie1 DD118220 A.S. Création Atelier 47

Förvandla ditt rum till en romantisk oas av välbefinnande med blommiga tapeter och njut av en vårlig atmosfär året runt. Det är inte utan anledning som blommiga tapeter är av de mest sålda väggbeklädnaderna. De lekfulla blomtapeterna har ett tidlösa utseende som kommer att vara i mode mer eller mindre alltid. Med en rostapet skapar du en romantisk stämning, medan orkidéer representerar bekvämlighet och avkoppling. Du kan också välja fantasifulla dekorer från vårt breda utbud av blommotiv och lekfulla detaljer som förvandlar varje område till en individuell blommig dröm. Till exempel kan fototapeten Branches 1 DD110276 Livingwalls Walls by Patel eller tapeten 365181 Michalsky Living Dream Again förvandla rum som rum till en botanisk oas av välbefinnande och låta våren flytta in i ditt hem för evigt.

Tills nästa gång. Ditt BRICOFLOR-team, nummer ett för väggar och golv.

Kommentera