Våra fördelar
  • Stort urval med över 20.000 produkter
  • Bästa prisgaranti
  • Provtjänst
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Vi är Europas största nätbutik för tapeter och golvbeläggningar. Vi har erbjudit högkvalitativa produkter och förstklassig kundservice till ett förmånligt pris sedan 2007.

Till BRICOFLOR nätbutiken
Hemsida

Textilplattor i sovrummet- varmt, mjukt och mysigt

textilplattor för sovrumDet är inte utan anledning som mattor har varit en av de mest populära golvbeläggningarna i många år. Textilgolvbeläggningar är ett lämpligt alternativ för såväl hemmabruk som kommersiella utrymmen tack vare deras oändliga fördelar. Särskilt i sovrummet kan du njuta av de otroligt praktiska egenskaperna och den unika bekvämligheten som textilplattor har att erbjuda.

Innehåll

Textilplattor i sovrummet- de oändliga praktiska fördelarna
Varmt, mjukt och mysigt- textilplattor hjälper dig slappna av
De akustiska fördelarna med mattor
Textilplattor- det perfekta alternativet för allergiker
Rengöring och skötsel av textilplattor
Skapa en smakfull och elegant golvdesign med textilplattor

Textilplattor i sovrummet- de oändliga praktiska fördelarna

Textilplattor har redan länge varit uppskattade och populära golvbeläggningar i sovrummet tack vare deras högkvalitativa fördelar. Vi på BRICOFLOR erbjuder textilplattor med förstklassiga egenskaper när det gäller utseende, design och känsla. Dessa golvbeläggningar hjälper dig förvandla ditt hem till en mysig och varm oas av välbefinnande. Tack vare textilplattornas kvadratiska utseende är det lätt för dig att kombinera olika designer och färger för att skapa unika mönster och uttrycka din personliga inredningsstil. Dessutom har mattorna ljudisolerande egenskaper som garanterar att du kan njuta av en lugn och tyst atmosfär i ditt hem. Våra textilplattor är även väldig hållbara och slittåliga så att du kan njuta av din nya golvbeläggning i ett flertal år framöver.

Varmt, mjukt och mysigt- textilplattor hjälper dig slappna av

Textilplattor för sovrum Tretford Interland "556 Ormbunke"

Textilplattornas har även många fördelar som andra golvbeläggningar inte kan erbjuda. Tack vare det mjuka garnet erbjuder golvet en mycket trevlig gångupplevelse och bidrar på detta sätt till att förvandla ditt golv till ett mjukt och varmt paradis för dina fötter. Just av denna anledning är textilplattor särskilt lämpliga för läggning i sovrummet, eftersom du kan njuta av mattans varma och mjuka yta direkt efter att du har vaknat.

De akustiska fördelarna med mattor

Förutom de många andra fördelarna erbjuder textilplattor också eminenta akustiska egenskaper. De har utmärkta stötdämpande, ljudabsorberande och ljudisolerande egenskaper som kan vara svåra att uppnå med andra golvbeläggningar. Textilgolvbeläggningarna dämpar bakgrundsljud, vilket i sin tur resulterar i en extremt trevlig rumsakustik. Om ditt golv behöver ljudisolation, men textilplattor inte är det optimala valet för dig, kan du kolla in vårt nya urval av mattor.

Textilplattor- det perfekta alternativet för allergiker

Tretford Interland "602 Cashew"

Textilplattor förknippas vanligtvis inte med hög inomhusluftkvalitet, och absolut inte med en lämplig atmosfär för allergiker. Under ett flertal år har vi hört att mattor skapar en dålig levnadsmiljö för känsliga människor och för allergiker. Men är det verkligen sant? Nej, det är egentligen den exakta motsatsen som gäller.  Många vet det inte, men ett mycket intressant faktum är att mattor är bra för hälsan! Textilgolv är ett mycket hygieniskt alternativ och har en positiv inverkan på vår livskvalitet, både på kontor och hemma. Till skillnad från många fördomar hjälper mattor till exempel när du lider av allergier. Fibrerna på mattan kan fånga dammpartiklar och hindra dem från att cirkulera runt i rummet och förbättrar därmed luftkvaliteten.

Rengöring och skötsel av textilplattor

I de flesta fall måste inte så mycket och ansträngning läggas i rengöring och skötsel av textilplattor, men vissa envisa fläckar kan behöva mer tidskrävande rengöring. Textilplattorna, som alla andra golvbeläggningar,  kräver också regelbunden rengöring med en dammsugare för att förhindra att damm samlas på textilytan. Olika vätskor kan torkas bort genom att dutta en handduk eller papper på textilplattan. Det går också bra att skrapa mattan försiktigt för att få bort torra fläckar. Lösläggbara textilplattor kan också lyftas upp och tvättas med varmt vatten och en tvättsvamp vid behov. Om fläcken är stark går det att använda ett milt rengöringsmedel för att få bort smutset. Det är viktigt att låta textilplattan torka efter tvätten (naturligt) före du lägger den tillbaka. Schatex textilplattor är det optimala valet för dig om du söker efter en golvbeläggning som är lätt att rengöra och sköta.

Skapa en smakfull och elegant golvdesign med textilplattor

textilplattor schatex Schatex Smartline Plus ''2001 Beige''

Textilplattor står för en otrolig mångsidighet när det kommer till design. Textilgolvbeläggningen finns i en mängd olika färger och mönster, så det finns garanterat ett alternativ för alla smaker. På BRICOFLOR hittar du allt från starka färger som rött och orange, vilka gör ditt golv till ett blickfångare, till klassiska beigeoch grå toner, som tack vare sitt klassiska utseende ger rummet en harmonisk känsla. Dessutom kan du välja mellan ett flertal spännande mönster och olika strukturer. Tack vare det stora utbudet av färger och inredningsalternativ kan du låta din kreativitet och inspiration flöda när du designar ditt drömgolv!

Tveka inte att kontakta oss ifall du har ytterligare frågor. Vår vänliga och kompetenta personal hjälper dig gärna med allt från färgval till leverans. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller genom att fylla i vårt kontaktformulär!

Ditt BRICOFLOR-team!

Kommentera