Close icon

Fototapeter med världskartor - åk jorden runt i ditt eget hem

Åk på en turné runt jorden och upplev alla världens länder samtidigt på dina …

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 20 Produkter

Fototapeter med världskartor-åk på en oförglömlig resa

Att sitta i soffan och resa runt i världen är inte ett problem tack vare fototapeter världskartor. Är du ett fan av att utforska olika länder och vill titta närmare på världen? Med en världskarta som bakgrund har du möjlighet att resa jorden runt på 80 sekunder i stället för 80 dagar. Hos oss hittar du fototapeter med världskartor i ett flertal olika stilar så att just du kan uppfylla din individuella inredningsdröm: vad sägs till exempel om denna romantiska fototapet med rosor och världskartan för ditt sovrum: Fototapet World AS471808 A.S. Création AP Digital 3?

Uppfyll din inredningsdröm med fototapeter med världskartor i alla möjliga stilar

Många olika versioner av världskartan finns som fototapeter, vilka alla gör dina rum till speciella och individuella element av en helhet. Vad sägs till exempel om den autentiska, vetenskapligt korrekta kartdekoren som tillfredsställ din nyfikenhet och lär dig något nytt varje dag? Med en fototapet med världskartor i vintagestil kan du skapa en liten nostalgisk känsla som passar perfekt in i en etnisk eller bohemisk inredningsstil. Marina element som kompasser är också lämpliga för att skapa en härlig stil i rum som rum. För den som vill skapa en modern inredningsstil rekommenderar vi enfärgade kartor av stora metropolstäder.

I vårt breda sortiment av världskartor hittar du även fototapeter för barnrum. Med hjälp av kartor kan dina barn lära sig något nytt och nödvändigt på ett lekfullt och roligt sätt. Vad sägs exempelvis om en fototapet som för samman kartan och roliga djur och andra element från olika delar av världen? Om detta låter som det perfekta valet för din barnkammare rekommenderar vi fototapet Worldmap DD114842 A.S. Création XXL 5 för dig. Upptäck vårt oändliga utbud av tapeter nu och hitta din favorit!

Uttryck din individuella stil med hjälp av fototapeter med världskartor

Hos oss hittar du en variation av fototapeter med världskartor som kommer i olika färger för att se till att de passar dina behov bäst. Våra fototapeter med världskartor från A.S. Création varierar i storlek och stil, från fototapeter för hela väggen, till mönstrade tapeter som upprepar sig och blir matchade för att bilda ett konsekvent mönster. Fototapeter med världskartor är ett perfekt tillägg till ett modernt och ungdomligt utrymme. 

Skapa en högkvalitativ atmosfär med fototapeter med världskartor av vinyl

Om du väljer vinyltapet har du valt en av de tuffaste och starkaste tapeterna. Fototapeter med världskartor gjorda av vinyl ser otroligt bra ut och är också rep- och slittåliga. Vinylen värms upp och skummas flera gånger, innan den appliceras på non-wovenryggen. Den här typens tapeter passar utmärkt att användas i badrum och kök, eftersom de går att tvätta och är vattentäta. Det är dock viktigt att komma ihåg att lufta badrummet regelbundet om du väljer att hänga fototapeter med världskartor i vinyl där.

Vinyltapeter har också en utmärkt ljusäkthet, så du behöver inte oroa dig för hur mycket naturligt ljus tapeten utsätts för. Den kommer att behålla sina vackra färger och du kommer att få njuta av dem länge! Tack vare vinyltapeters non-wovenrygg är de inte endast lätta att hänga upp på väggen, utan också lätta att ta bort om du bestämmer dig för att testa på något nytt i tapetväg i framtiden!

Strukturtapeter med världskartor-upptäck alla dina möjligheter

Med strukturtapeter kan du välja non-woven eller papper som stödmaterial. Strukturerade fototapeter med världskartor har också en vinylbeläggning, som dock inte har behandlats lika detaljerat som på en vinyltapet. Därför är inte strukturtapeter riktigt lika slitstarka, men lämpar sig ändå utmärkt att hängas i rum som utsätts för konstant solljus. De kan också rengöras noggrant.

Att hänga fototapeter med världskartor är lättare än du tror!

Beroende på vilket stödmaterial du har valt till fototapeter med världskartor, skiljer sig metoderna för hur de ska hängas upp lite. När du ska hänga upp en non-woventapet kan du applicera limmet direkt på väggen. När du ska hänga upp en papperstapet måste du däremot applicera limmet på själva tapetremsorna. Oavsett vilket material du har valt behöver du bara standardredskapen för att hänga upp dina nya fototapeter med världskartor!

Innan du beställer dina nya fototapeter med världskartor i vår nätbutik bör du mäta dina väggar såklart. Kom ihåg att också kolla om dina nya tapeter har rak mönsterpassning, förskjuten mönsterpassning eller ingen alls. Om du har valt en tapet med förskjuten mönsterpassning rekommenderar vi speciellt att beställa en extra rulle, ifall några små misstag skulle ske under tapetseringen

När du tapetserar rekommenderar vi att klippa tapetremsorna i rätt storlek med cirka fem centimeter extra både på övre och nedre sidan. Den extra biten kan du sedan klippa av exakt längs med väggen. Innan du börjar tapetsera lönar det sig att se till att väggarna är så släta och torra som möjligt, samt att försöka blanda limmet så att det inte blir några klumpar.

Fototapeter med världskartor av marknadens kändaste tillverkare

I vår nätbutik hittar du ett brett utbud av fototapeter med världskartor av en mängd olika topptillverkare. Det finnstapeter för alla olika inredningsstilar. Fototapeternas otroliga mångfald tillåter dig att skapa personliga inredningsdetaljer och en atmosfär som speglar dig själv som person. I BRICOFLOR nätbutik hittar du välkända namn inom tapetindustrin som A.S. Création, livsstils- och modemärken som Esprit och Versace och unga och moderna varumärken som Livingwalls. Deras fototapeter med världskartor hämtar en frisk fläkt till dina utrymmen, och se även till att bläddra bland våra andra färgstarka tapeter som till exempel i kategorin fototapeter turkos!

A.S. Création bjuder på fototapeter med världskartor som du garanterat kommer att älska

Tapettillverkaren A.S. Création som ligger i Gummersbach inspirerar varje år med mer än 6 000 smakfulla tapetdesigner. De här tapeterna är väldigt populära internationellt och hämtar friska fläktar till rum över hela världen. A.S. Création erbjuder också ett brett urval av fototapeter med världskartor för varje stil och rum, de är experter på design och hög kvalitet. Den här tillverkaren är även väldigt mån om att använda de bästa råvarorna på ett hållbart sätt. Moderniserade produktionstekniker säkerställer en energieffektiv produktion och konstanta kvalitetskontroller säkerställer att dina väggar endast dekoreras med de absolut bästa fototapeterna med världskartor.

Beställ vackra fototapeter med världskartor i vår BRICOFLOR-nätbutik redan idag!

Om du vill att ditt hem, inkluderande dina väggar, ska utstråla utsökt stil behöver du inte leta längre. Bläddra i vår nätbutik och hitta din favoritmodell av fototapeter med världskartor! När du har bestämt dig för vilken fototapet är det perfekta valet för dig kan du dra nytta av vår bästa prisgaranti, vilket garanterar dig att du får din favoritprodukt till det lägsta möjliga priset. 

Om du planerar på att göra en större renovering och behöver stora kvantiteter kan du be om ett individuellt erbjudande av oss! Du behöver endast kontakta vårt säljteam som gärna ger dig det bästa möjliga erbjudandet. Våra experter finns också tillgängliga för dig om du har frågor om fototapeter med världskartor eller vad som helst annat gällande våra produkter! Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera