Close icon

Fototapeter fyr – En elegant maritim atmosfär

Fototapeter fyr är ett lätt sätt att skapa en avkopplande maritim känsla i ditt hem. De påminner dig om dagar på stranden,…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 6 av 6 Produkter

Fototapeter fyr är ett säkert val

Fyrar representerar något tryggt och stabilt. Därför är fototapeter fyr ett fantastiskt val för utrymmen var du vil skapa en lugn och trygg atmosfär. Fototapeter fyr skapar inte endast en lättsam och skön semesterstämning, utan de hämtar även en naturlig skönhet till utrymmet eftersom fyrarna omringas av vacker natur. 

Maritima fototapeter är lätta att kombinera med både en modern och rustik inredningsstil. Lugnande fototapeter natur är alltid ett bra val om man vill tillägga något lugnande i inredningen. Fototapeter fyr passar utmärkt i vardagsrummet och sovrummet, men även i till exempel korridorer och badrum! 

Fototapeter fyr och otroliga vyer

Fototapeter fyr dekoreras inte endast av imponerande fyrar, utan även otroligt vackra vyer. Ljusa sanddyner, pastellfärgade solnedgångar och den blåa horisonten är med i bakgrunden. Om du till exempel vill ha en lättsam och somrig stämning i ett rum kan fototapeter strand var en vacker fyr står i centrum vara rätt val för dig! Om du är ute efter något mer modernt hittar du även till exempel grafiska fototapeter fyr i vår nätbutik. 

Fototapeter fyr för varje rum

Den maritima inredningsstilar passar i alla utrymmen. De klassiska färgerna och naturnära motiven skapar en avslappnad och inbjudande atmosfär. Därför passar fototapeter fyr i alla hemmets rum i vilka man vill skapa en harmonisk känsla! 

Harmoni i badrummet – Fototapeter fyr

Den maritima stilen passar särskilt bra i badrummet, var man definitivt vill skapa en avkopplande känsla. Dessutom passar naturligtvis motiven fantastiskt bra in i detta rum! Fototapeter fyr bidrar till en lugn stämning, men en vitröd fyr skapar även en intressant färgkontrast till ett annars ofta väldigt ljust utrymme. Det lönar sig även att bekanta sig med resten av vårt utbud av fototapeter badrum!

Materialval och skötselråd för dina fototapeter fyr

I vår nätbutik hittar du fototapeter tillverkade av olika material. Största delen av fototapeterna i vårt sortiment är ändå non-woventapeter. De här tapeterna imponerar inte endast med sin robusthet, utan de är också mycket lätta att hänga upp eftersom limmet kan appliceras direkt på väggen. Non-woventapeter kan även ofta rengöras med en fuktig trasa! Dessutom kan du hänga upp vackra fototapeter fyr i non-wovenmaterial i köket eller badrummet, eftersom de lämpar sig att användas i fuktiga utrymmen. En del av non-woventapeterna kan till och med återanvändas av vissa tillverkare. Om du någon gång i framtiden bestämmer dig för att köpa en annan non-woven tapet från vår nätbutik kan den gamla tapeten dessutom lätt tas bort!

Du hittar också fototapeter tillverkade av papper i vårt utbud. De är ett fantastiskt förmånligt alternativ och de är dessutom miljövänliga. Om du är ute efter det lättaste alternativet rekommenderar vi att du bekantar dig med vårt sortiment av självhäftande fototapeter! 

Häng upp dina fototapeter fyr – Ett vackert slutresultat

Det finns några viktiga steg du måste göra innan du kan njuta av dina nya fototapeter fyr. För att få ett vackert slutresultat är det viktigt att ytan som man hänger tapeterna på är jämn och torr. Eventuella ojämnheter bör man fylla i och släta ut. Det är också viktigt att väggfärgen är jämn, annars kan slutresultatet bli sämre. 

Non-woventapeter är inte endast hållbara, utan de är också extremt lätta att hänga upp. Tapetremsorna behöver inte blötläggas, utan du kan applicera limmet direkt på väggen. Under tapetseringen bör rumstemperaturen vara cirka 20 ° C.

Använd en tapetborste för att applicera limmet så jämn som möjligt på väggen. Vi rekommenderar också att du ritar tunna vertikala riktlinjer som hjälp. Rita första linjen mitt på väggen och rita efter det likadana linjer på båda sidorna av mittlinjen med jämna mellanrum. Vattenpass och måttband är viktiga redskap att ha för det här! 

Efter att du har ritat riktlinjerna kan du blanda tapetklistret enligt instruktioner, men försök undvika klumpar! Applicera sedan tillräckligt med lim på väggen i ett så jämnt lager som möjligt. Det lönar sig inte att applicera klister på hela vägen på samma gång, då kan det hända att det torkar för snabbt. 

Ta sedan den första tapetremsan och placera den på väggen och i takkanten i hörnet var du börjar. Det är viktigt att den första remsan hängs korrekt så att motivet och slutresultatet blir perfekt. Stryk sedan över remsan uppifrån ner med en tapetborste eller svamp. Det här jämnar ut den och bidrar till ett snyggt slutresultat. Kom ihåg att torka bort det överflödiga klistret! Det kan du göra med en fuktig svamp. Efter det kan du fortsätta på samma sätt med resten av tapetremsorna tills du har hängt upp hela tapeten! Håll ändå hela tiden koll på att motivet placeras rätt. Till sist kan du göra mindre korrigeringar med en skarvrulle och tryckspatel. 

Högkvalitativa fototapeter fyr från kända tillverkare

Otroliga tapettillverkare som A.S. Création ser till att dina väggar pryds av de mest fantastiska fototapeter fyr som finns. I vårt utbud hittar du fototapeter av en mängd kända märken som är experter på både design och kvalitet. Dessutom erbjuder de här tillverkarna fototapeter fyr för varje behov, smak och rum. 

De här topptillverkarna ser inte endast till att fototapeterna är vackra, utan även att de är praktiska. De flesta kan till exempel rengöras med en fuktig trasa och är dessutom lätta att hänga upp. Fototapeternas färgäkthet och livslängd är även otrolig, så du får njuta av dina fototapeter fyr länge! 

A.S. Création: Fototapeter fyr som imponerar 

A.S. Création erbjuder ett brett urval av fototapeter fyr för varje stil och inredning. De är experter på design och hög kvalitet. Den här tillverkaren är även väldigt mån om att använda de bästa råvarorna på ett hållbart sätt. Moderniserade produktionstekniker säkerställer en energieffektiv produktion och konstanta kvalitetskontroller säkerställer att dina väggar endast dekoreras med de absolut bästa svarta fototapeterna. 

Hitta de perfekta fototapeter fyr från vår nätbutik!

Om du vill att ditt hem, inkluderande dina väggar, ska utstråla utsökt stil behöver du inte leta längre. Bläddra i vår nätbutik och hitta din favoritmodell av fototapeter fyr! När du sedan har bestämt dig för vilken tapet är det perfekta valet för dig kan du dra nytta av vår bästa prisgaranti, vilket garanterar dig att du får din favoritprodukt till det lägsta möjliga priset. 

Om du planerar på att göra en större renovering och behöver stora kvantiteter kan du be om ett individuellt erbjudande av oss! Du behöver endast kontakta vårt säljteam som gärna ger dig det bästa möjliga erbjudandet. Våra experter finns också tillgängliga för dig om du har frågor om fototapeter fyr eller vad som helst annat gällande våra produkter! Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera