Close icon

Beige textilplattor – En naturlig elegans

Beige textilplattor skapar ett varmt och välkomnande utrymme. De tillför ett väldigt naturnära element…

läsa mera
-47%
In stock:
15,75 m²
origin-claim
1 - 20 av 24 Produkter

Beige textilplattor – Ett klassiskt val

Beige har länge varit en trendig färg inom inredningsvärlden. Färgens popularitet kommer säkert inte heller i framtiden att minska, eftersom den passar med det mesta och hämtar en välkomnande känsla till varje rum. Beige textilplattor hjälper dig att skapa ett harmoniskt utrymme, som alla trivs i. De är stilrena och snygga, men framförallt tidlösa. Om du föredrar en varmare inredning är beige textilplattor definitivt rätt val. Kombinerat med moderna vita och beige möbler i olika nyanser skapar du ett väldigt elegant och stilrent utrymme, utan att det känns kallt. 

I BRICOFLOR:s sortiment hittar du olika nyanser av beige textilplattor. Vissa är väldigt varma, medan andra drar lite mot det mer gråa hållet. Genom att blanda olika beige nyanser får du ett otroligt snyggt slutresultat. Beige textilplattor passar i vilket utrymme som helst, litet som stort. Det är en väldigt tacksam färg, eftersom den kan kombineras med en inredning i väldigt jordnära färger, men också med färggrannare element. Beige textilplattor skapat till exempel en fantastisk bas för härliga färgklickar! Om du gillar en lite starkare inredning, skapar beige textilplattor kombinerat med mörkt trä och svarta möbler en fantastiskt tidlös och elegant inredning. För att hålla utrymmet luftigt och ljust kan man kombinera de beige textilplattorna med vita möbler. 

Beige textilplattor - Många fördelar

Mattplattor har många otroliga fördelar. De är sköna att gå på, ger en fantastisk ljuddämpning och kan användas i både hem och kommersiella utrymmen. Tack vare det breda utbudet av olika färger och mönster hittar också alla säkert ett golv som passar den egna stilen.

De beige textilplattornas unika tillverkningsprocess garanterar att du får ett robust, mjukt och flexibelt golv till ett rimligt pris. Många tillverkare värnar också om miljön, vilket innebär att många av textilplattorna som du hittar i vårt utbud kan återvinnas, och är dessutom tillverkade av återvunnet material. Tillverkarna försöker göra sina produkter så miljövänliga som möjligt, och använder sig ofta även av förnybara energikällor för produktionen. Så för dig som vill se till att vår planet finns här för de kommande generationerna är beige textilplattor ett perfekt val, då de är inte endast är snygga, utan också snälla mot miljön!

Det fantastiska med textilplattor är också att du själv kan kombinera olika färger enligt din egen smak. De här modulära golven tillåter dig att uppfylla alla dina inredningsdrömmar! Kombinera olika beige nyanser för ett subtilt men unikt golv, eller slå ihop en mörkare färg med en ljusare för en stark kontrast. Beige textilplattor ger också samma varma och behagliga känsla som heltäckningsmattor!

Beige textilplattor för hemmet och kommersiella utrymmen

Beige textilplattor passar utmärkt för såväl hem som kommersiella utrymmen. Textilplattorna i vår nätbutik är indelade i olika klasser, för att du lätt ska hitta de rätta beige textilplattorna för dina alla behov. Om du är ute efter beige textilplattor för ditt hem rekommenderar vi att du bekantar dig med till exempel den tyska tillverkaren Schatex otroliga textilmattor i vår nätbutik. Den här tillverkaren erbjuder fantastiska alternativ för hemmets olika rum.

Beige textilplattor är otroligt lätta att lägga

Om du söker efter golv som är lätt att installera är beige textilplattor en perfekt lösning för dig! Lösläggbara textilplattor är speciellt lätta att installera och är dessutom en fantastisk golvbeläggning med tanke på miljön. Det behövs nämligen inget lim som kan innehålla kemikalier för att installera den här typens textilplattor. Vi rekommenderar däremot att man använder lim om golvet ska läggas i stora utrymmen med hög trafiknivå. Det försäkrar att de beige textilplattorna hålls på sin plats så länge som möjligt.

Självhäftande mattplattor är också väldigt lätta att installera. Det enda du behöver göra är att ta bort skyddet från undre sidan och fästa dem i golvet. De här golven passar bättre för områden med låg trafik, till exempel rum i hemmet. Självhäftande mattplattor är väldigt prisvärda och en utmärkt högkvalitativ lösning om du vill ha nya golv hem. De här textilplattornas limskikt håller dem på plats och garanterar en otroligt snabb och lätt installation.

Om du i framtiden vill byta golv är textilplattor dessutom lika lätta att ta bort som dom är att installera. Du behöver inte heller förnya hela golvet om en platta av någon anledning förstörs, utan du kan lätt ersätta den förstörda plattan. Man är också ofta orolig för fläckar när det kommer till ljusare golvbeläggningar, men de flesta textilplattorna kan rengöras väldigt lätt!

Topptillverkares vackra beige textilplattor

På BRICOFLOR vill vi erbjuda dig vackra och högkvalitativa golvlösningar. I vårt utbud hittar du därför eleganta beige textilplattor av hög kvalitet. Du kan välja mellan olika topptillverkares otroliga beige textilplattor i olika nyanser. I vår nätbutik hittar du säkert det rätta alternativet för dig!

Schatex – Hög kvalitet och vacker design

Schatex erbjuder många vackra kollektioner. Oavsett om du söker efter textilplattor till ditt eget hem eller kanske ett kontorsutrymme, hittar du fantastiska alternativ bland deras utbud. De här beige textilplattorna kännetecknas också av hög kvalitet! Schatex är även en väldigt miljömedveten tillverkare och använder sig därför av miljövänliga produktionsmetoder.

Tretford – Skönt under fötterna

Tretford tillverkar textilplattor som är oerhört sköna att gå på. De använder sig av en materialblandning som består av gethår från Mongoliet och ren ny ull, vilket ger textilplattorna en otrolig kvalitet. Tretfords modulära golvbeläggningar är också därmed väldigt naturliga. Gethår har många fantastiska egenskaper; bland annat reglerar det fukt och temperatur, vilket ger en alldeles unik känsla till utrymmet.

Beställ eleganta nya beige textilplattor från BRICOFLOR

Om du vill att ditt hem, inkluderande dina golv, ska utstråla utsökt stil behöver du inte leta längre. Bläddra i vår nätbutik och hitta din favoritmodell av textilplattor! Om du har svårt att föreställa dig hur beige textilplattor skulle se ut i ditt utrymme lönar det sig för dig att använda vår gratis provtjänst. Den möjliggör det för dig att se i verkligheten hur de vackra textilplattorna skulle se ut i just ditt hem. När du sedan har bestämt dig för vilka beige textilplattor är det perfekta valet för dig kan du dra nytta av vår bästa prisgaranti, vilket garanterar dig att du får din favoritprodukt till det lägsta möjliga priset.

Om du planerar på att göra en större renovering och behöver stora kvantiteter kan du be om ett individuellt erbjudande av oss! Du behöver endast kontakta vårt säljteam som gärna ger dig det bästa möjliga erbjudandet. Våra experter finns också tillgängliga för dig om du har frågor om beige textilplattor eller vad som helst annat gällande våra produkter! Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi ser framemot att höra från dig!

Plus icon läsa mera