Black WeeksSpara upp till 60% på många produkter!

Close icon

Bruna textilplattor ser väldigt naturliga ut och de skapar en harmonisk och avslappnad atmosfär i ett utrymme. B…

läsa mera
-57%
origin-claim
-56%
origin-claim
-18%
origin-claim
-39%
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 av 25 Produkter

Bruna textilplattor – Jordnära men trendigt

Olika nyanser av brunt har blivit otroligt trendigt inom inredning. Den vackra, naturnära färgen skapar en trivsam och stilren atmosfär. Bruna textilplattor kombinerat med vita moderna möbler skapar en elegant och tidlös inredning. Brun är en väldigt tacksam färg, och i vårt urval hittar du en mängd bruna textilplattor i olika toner. Bruna textilmattor i djupare chokladtoner ger ett utrymme en väldigt lyxig atmosfär till exempel. De ger också samma varma och behagliga känsla som heltäckningsmattor!

Det är också otroligt snyggt att kombinera bruna textilplattor med en minimalistisk inredning. De bruna textilplattorna bryter på ett väldigt vackert sätt den lite kallare och hårdare inredningen. Om du gillar en mer färgglad inredning är bruna textilplattor också perfekta, de är nämligen väldigt vackra kombinerade med andra starka färger i juveltoner, som till exempel smaragdgrön. I BRICOFLOR:s urval hittar du bruna textilplattor i både kallare och varmare, samt mörkare och ljusare toner. Bekanta dig med utbudet och hitta de perfekta bruna textilplattorna för ditt utrymme! Nya golv kan verkligen förvandla ett rum helt och hållet.

Bruna textilplattor – Sköna och vackra golv till ett rimligt pris

Bruna textilplattor garanterar dig ett robust, mjukt och skönt golv till ett väldigt rimligt pris tack vare unika tillverkningsprocesser. Om du är miljömedveten är de här golven också ett utmärkt alternativ, eftersom många av tillverkarna vill producera miljövänliga golv. Det betyder att många av textilplattorna i vårt utbud kan återvinnas och är dessutom tillverkade av återvunnet material. Tillverkarna använder sig ofta även av förnybara energikällor vid produktionen. Textilplattor ger dig alltså inte endast ett snyggt golv, utan är också ett miljömedvetet alternativ! 

Bruna textilplattor för olika slags utrymmen

Bruna textilplattor är indelade i olika klasser i vår nätbutik, för att du ska kunna hitta de textilplattorna som passar bäst för det utrymmet som du planerar att lägga dem i. I vårt utbud hittar du bruna textilplattor för både hemmet samt kommersiella utrymmen. 

Bruna textilplattor är ett lätt alternativ

Om du söker efter golv som är lätta att installera har du hittat det! Om du i framtiden dessutom vill byta golv är textilplattor dessutom lika lätta att ta bort som dom är att installera. Du behöver inte heller förnya hela golvet om en platta av någon anledning förstörs, utan du kan lätt ersätta den förstörda plattan. 

När det kommer till installationen är lösläggbara textilplattor speciellt lätta att lägga. De är också ett utmärkt alternativ med tanke på miljön. Det behövs nämligen inget lim som kan innehålla olika kemikalier för att installera den här typens textilplattor. Vi rekommenderar däremot att man använder lim om golvet ska läggas i stora utrymmen med hög trafiknivå.

Självhäftande mattplattor är också väldigt lätta att installera. Det enda du behöver göra är att ta bort skyddet från undre sidan och fästa dem i golvet. De här golven passar bättre för områden med låg trafik, till exempel rum i hemmet. Självhäftande mattplattor är väldigt prisvärda och en utmärkt högkvalitativ lösning om du vill ha nya golv hem. De här textilplattornas limskikt håller dem på plats och garanterar en otroligt snabb och lätt installation.

Otroliga tillverkares lyxiga bruna textilplattor

I vår nätbutik hittar du ett brett utbud av bruna textilplattor av många olika topptillverkare. Det finns bruna textilplattor för alla olika inredningsstilar och behov. Textilplattornas otroliga mångfald tillåter dig att skapa en personlig inredning och en atmosfär som alla trivs i. Oavsett om du söker efter mörkare eller ljusare bruna textilplattor i kallare eller varmare toner, för hemmet eller ett kommersiellt utrymme hittar du säkert det du söker efter i vår nätbutik!   

Interface – Vackra bruna textilplattor för kommersiella utrymmen

Interface är ett världsledande företag när det kommer till tillverkning av ekologiska golvalternativ. Fastän märket inte längre tillverkar textilplattor för hem, erbjuder de fortfarande fantastiska alternativ för kommersiella utrymmen som till exempel kontor. Interface har blivit känt för sin vilja att experimentera och för deras innovativa golvlösningar. 

Många av märkets högkvalitativa kollektioner är inspirerade av naturen och omvärlden. I märkets bruna textilplattor kan du verkligen se detta! Interface är också väldigt engagerad i att skydda vår miljö och strävar efter att bli ett totalt hållbart företag. 

Tretford – Skönt under fötterna

Tretford tillverkar textilplattor som är oerhört sköna att gå på. De använder sig av en materialblandning som består av gethår från Mongoliet och ren ny ull, vilket ger textilplattorna en otrolig kvalitet. Tretfords modulära golvbeläggningar är också därmed väldigt naturliga. 

Köp nya bruna textilplattor snabbt och lätt i BRICOFLOR:s nätbutik

Ta tillfället i akt och hitta de perfekta bruna textilplattorna för dig i vår nätbutik. Hos BRICOFLOR får du dessutom textilplattorna till det bästa priset, tack vare vår bästa prisgaranti! Om du inte är helt säker på vilka bruna textilplattor som skulle vara den bästa för ditt utrymme kan du använda vår gratis provtjänst för att få en exakt bild av vilka som är det perfekta valet för dig. Om du planerar en större renovering och behöver stora mängder, lönar det sig att begära om ett individuellt erbjudande. Om du har frågor, önskemål eller förslag, ska du inte tveka att kontakta vår kundtjänst via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär! 

Plus icon läsa mera