Close icon

Gråa textilplattor – Stilrent alternativ

Många tror att grått är en tråkig färg, men det är den verkligen inte! Gråa textilp…

läsa mera
-57%
origin-claim
-57%
origin-claim
-56%
origin-claim
-56%
origin-claim
-41%
origin-claim
-33%
origin-claim
-47%
origin-claim
-33%
origin-claim
-18%
origin-claim
-18%
origin-claim
-39%
origin-claim
-39%
origin-claim
1 - 20 av 85 Produkter

Trendiga gråa textilplattor 

Textilplattor gjordes ursprungligen för rum med mycket trafik, men nuförtiden är de även ett populärt alternativ för hemmets golv. Gråa textilplattor är väldigt stilrena och ett perfekt alternativ om du föredrar en enkel och modern inredning. I BRICOFLOR:s utbud hittar du gråa textilplattor i alla olika nyanser. Ljusa gråa textilplattor öppnar verkligen upp ett utrymme, och får det att se större ut. Tillsammans med vita moderna möbler skapar de ett harmoniskt och ljust rum. Ljusgråa textilplattor kan anpassas till vilken som helst inredningsstil, och du kan verkligen uttrycka din personliga stil med hjälp av dom, eftersom de passar med alla olika slags möbler och inredningselement. 

Om du vill ha ett elegant, men något mörkare utrymme, hittar du många snygga gråa textilplattor i mörkare nyanser i vårt utbud. De här textilplattorna ger utrymmet en seriös, men samtidigt inbjudande atmosfär. Antracit textilplattor är till exempel ett väldigt snyggt alternativ. Den här färgens gråa textilplattor är nästan svarta, men inte helt. Antracit är en vacker mörkgrå nyans som passar perfekt med vita möbler. Den mörka färgen framhäver möblerna och tillsammans skapar de en härlig kontrast! 

Överlag är gråa textilplattor väldigt mångsidiga och tillför en fin stämning till varje utrymme. De passar bra ihop med alla olika slags inredningar, men tar inte över de vackra möblerna, utan ger en fin och stilren grund till inredningen. Grå textilplattor är en perfekt bas för din inredning! 

Mönstrade gråa textilplattor 

Kanske du vill ha ett lite mer unikt golv? Då är mönstrade gråa textilplattor perfekta. De här gråa textilplattorna passar perfekt med en stilren och modern inredning. Gråa textilplattor med till exempel ett blått eller orange mönster kan till exempel hämta en efterlängtad färgklick till ett kontorsutrymme. Den övriga inredningen kan du sedan lätt binda ihop med golvet genom att välja inredningsdetaljer i samma färg som i textilplattornas mönster.

Gråa textilplattor är ett praktiskt alternativ för dina golv

Gråa textilplattor är inte bara snygga, utan de har även många andra fördelar. Deras unika tillverkningsprocess garanterar att du får ett robust, mjukt och flexibelt golv till ett rimligt pris. Många tillverkare värnar också om miljön, vilket innebär att många av textilplattorna som du hittar i vårt utbud kan återvinnas, och är dessutom tillverkade av återvunnet material. Tillverkarna försöker göra sina produkter så miljövänliga som möjligt, och använder sig ofta även av förnybara energikällor vid produktionen. 

Gråa textilplattor för olika utrymmen

Gråa textilplattor passar utmärkt för såväl hem som kommersiella utrymmen. Textilplattorna i vår nätbutik är indelade i olika klasser, så att det ska vara så lätt som möjligt för dig att hitta de rätta gråa textilplattorna för dina behov. De gråa textilplattorna menade för hem är vanligtvis mjukare och tillför en lyxigare känsla. Om du är ute efter gråa textilplattor för ditt hem rekommenderar vi att du bekantar dig med till exempel den tyska tillverkaren Schatex otroliga textilmattor i vår nätbutik. Den här tillverkaren erbjuder fantastiska alternativ för hemmets olika rum. 

Att lägga gråa textilplattor

Att lägga textilplattor är extremt lätt! Lösläggbara mattplattor är speciellt lätta att installera och är dessutom en fantastisk golvbeläggning med tanke på miljön. Det behövs nämligen inget lim som kan innehålla farliga kemikalier för att installera den här typens textilplattor. Vi rekommenderar däremot att man använder lim om golvet ska läggas i stora utrymmen med hög trafiknivå. Det försäkrar att de gråa textilplattorna hålls på sin plats så länge som möjligt. 

Självhäftande mattplattor är också väldigt lätta att installera. Det enda du behöver göra är att ta bort skyddet från undre sidan och fästa dem i golvet. De här golven passar bättre för områden med låg trafik, till exempel rum i hemmet. Självhäftande mattplattor är väldigt prisvärda och en utmärkt högkvalitativ lösning om du vill ha nya golv hem. 

Om du i framtiden vill byta golv är textilplattor dessutom lika lätta att ta bort som dom är att installera. Du behöver inte heller förnya hela golvet om en platta av någon anledning förstörs, utan du kan lätt ersätta den förstörda plattan. Med gråa textilplattor behöver du inte heller oroa dig för fläckar, de kan nämligen rengöras väldigt lätt. 

Topptillverkares otroliga gråa textilplattor

På BRICOFLOR vill vi erbjuda dig vackra och högkvalitativa golvlösningar. I vårt utbud hittar du därför snygga textilplattor av hög kvalitet. Du kan välja mellan olika topptillverkares otroliga gråa textilplattor i olika nyanser och mönster. I vår nätbutik hittar du säkert det rätta alternativet för dig! 

Interface – Otroliga gråa textilplattor för kommersiella utrymmen

Interface är ett världsledande företag när det kommer till tillverkning av ekologiska golvbeläggningar. Fastän märket inte längre tillverkar textilplattor för hem, erbjuder de fortfarande fantastiska alternativ för kommersiella utrymmen som till exempel kontor. Interface har blivit känt för sin vilja att experimentera och för sina innovativa golvlösningar. 

Många av märkets högkvalitativa kollektioner är inspirerade av naturen och omvärlden.  I Interface utbud hittar du unika mönster och robusta samt hållbara gråa textilplattor. Den här tillverkaren är också väldigt engagerad i att skydda vår miljö och strävar efter att bli ett totalt hållbart företag. 

Heuga – Moderna gråa textilplattor

Det holländska företaget Heuga är ett av de populäraste företagen i branschen, av förståeliga skäl. Deras moderna tillverkningsprocesser och högkvalitativa produkter gör deras gråa textilplattor till ett utmärkt alternativ. Även Heuga är mån om miljön, precis som deras amerikanska moderbolag Interface. Heugas lösläggbara textilplattor kan göras ännu hållbarare med företagets eget lim, TacTiles Carpet Tile Adhesive.

Beställ gråa textilplattor för dina behov i vår nätbutik!

I BRICOFLOR:s nätbutik hittar du säkert de perfekta gråa textilplattorna för dina behov. Vi erbjuder ett brett utbud av gråa textilplattor i olika nyanser och designer, för olika utrymmen. Tack vare vår bästa prisgaranti får du dessutom fantastiska nya golv för det bästa priset. Om du är osäker på vilka gråa textilplattor är det rätta valet för dig, rekommenderar vi att du använder vår gratis provtjänst, så att du kan se alternativen i verkligheten. 

Om du har ett större renoveringsprojekt på kommande och behöver stora kvantiteter, lönar det sig att kontakta oss så ger vi dig ett individuellt erbjudande! Om du har frågor gällande våra produkter eller tjänster kan du kontakta oss per telefon, e-post eller vårt kontaktformulär. Vår sakkunniga personal finns här för att hjälpa dig!

Plus icon läsa mera