Jutemattor – Naturlig inredning som bäst

 

Jutemattor imponerar med sin naturlighet och tidlösa skönhet. Tack vare sin unika struk…

läsa mera

Inga produkter hittades!

Ändra dina sökkriterier och försök igen. Om du fortfarande inte hittar något kan du besöka startsidan och prova någon av våra bästsäljare!

Jutemattor och en tidlös atmosfär

 

Jutemattor kännetecknas av sitt naturliga, nästan guldglänsande utseende, som garanterar en tidlös naturlig atmosfär. Fibrerna i högkvalitativa jutemattor fås från växter, torkas och vävs till mattor. De här fantastiska mattorna imponerar inte endast med sitt vackra utseende, utan även med sin otroliga hållbarhet. Det naturliga materialet är perfekt, eftersom det är oerhört robust och kräver endast lite underhåll. Jutemattor lämpar sig därför lika bra att användas i hallen som i sovrummet!

 

Jute är ett naturligt material som alltid växer tillbaka och är därför speciellt miljövänligt. Det är också såklart biologiskt nedbrytbart! Du kan alltså köpa jutemattor med gott samvete.

 

En naturlig och harmonisk inredning - Jutemattor

 

Färgschemat som går från en naturlig beige till en vacker ljusbrun är extremt elegant och passar i alla rum! De är speciellt perfekta för dig som älskar en naturlig livsstil och vill att ditt hem ska reflektera det. Jutemattor är otroligt vackra i inredningar i den populära boho chic-stilen exempelvis. Jutemattors grova, vävda struktur garanterar ett levande utseende och de är också därför ideala i mer rustika och moderna lantliga inredningar. Mattor är dessutom det perfekta sättet att mjuka upp inredningen på oavsett vilken stil du föredrar!

 

De ljusa tonerna har en mycket lugnande effekt och ser speciellt vackra ut i ljusa rum. Den naturliga färgpaletten kan kombineras med mycket. Jutemattor ser fantastiskt vackra ut även i mer minimala vita inredningar!

 

Jutemattor för varje stil och smak

 

Jutemattor kan färgas vilket betyder att det finns jutemattor i en mängd olika färger och mönster. Du hittar helt säkert den perfekta jutemattan till ditt hem i vår nätbutik!  Jutemattor kan också användas i nästan alla hemmets rum. I badrummet ska man däremot inte helst ha mattor gjorda av naturliga fibrer, eftersom de inte tål fukt lika bra. 

 

Jutemattor för hemmets olika rum

 

Jutemattor passar utmärkt till alla andra rum i hemmet förutom badrummet. Det beror på att de kan börja ruttna när de blir våta och inte hinner torka. Tack vare sin höga robusthet och hållbarhet passar de däremot särskilt bra att användas i rum som är utsatta för hög trafik. Jutemattor ser lika fantastiska ut i korridoren eller hallen som de gör i sovrummet och vardagsrummet. Hallmattor i jute erbjuder dig en lösning som kombinerar vackert utseende med praktiska fördelar! Jutemattor är också ett perfekt tillägg till köket eller matsalen. Jutemattornas hållbarhet gör att de är enkla att rengöra med en fuktig trasa eller med en dammsugare! 

 

Jutemattornas fördelar

 

Jutemattor har otaliga fördelar. Jute är till exempel en extremt snabbt växande växt som utvecklar förnybara växtfibrer om och om igen. Jutemattor är alltså ett miljövänligt alternativ! Dessutom är de antistatiska och andas bra, vilket påverkar inomhusluften positivt. 

 

Den grova och ofta något rustika strukturen som jutemattor har gör dem särskilt slitstarka och hållbara. Dessutom är jutemattor ett bra och förmånligt alternativ för dig som gillar designmattor, eftersom de har sin egen naturliga elegans. Jutemattor är lätta att sköta och har även en ljud- och värmeisolerande effekt i utrymmen. 

 

Ta hand om dina jutemattor

 

Att ta hand om jutemattor är lätt. Dammsug dem bara regelbundet och ta bort fläckar försiktigt med en fuktig trasa. Man ska inte använda hårda kemikalier när man rengör jutemattor, eftersom de kan skada mattan! 

 

Jutemattor i olika former och storlekar

 

I vår nätbutik hittar du jutemattor i många olika storlekar och former. Till vardagsrummet, köket eller matsalen passar rektangulära jutemattor speciellt bra. Exempelvis vardagsrumsmattor i jute ger utrymmet en härlig naturlig harmoni och gör det otroligt trivsamt. Runda jutemattor är också väldigt populära. De hämtar ett naturligt element till inredning och kan samtidigt ge en vacker kontrast till rummets raka linjer. Runda mattor ser till exempel otroliga ut sovrummet! 

 

Beställ nya otroliga jutemattor nu från BRICOFLOR! 

 

Hitta de perfekta jutemattorna för ditt utrymme och beställ hem lite naturlig charm i ett praktiskt format. De naturliga och miljövänliga mattorna utstrålar en diskret och harmonisk känsla och kan kombineras med alla inredningsstilar. Tack vare vår bästa prisgaranti får du dessutom de här härliga mattorna till det bästa priset! 

 

Om du behöver en större mängd jutemattor lönar det sig att be oss om ett individuellt erbjudande. I fall du har frågor, förfrågningar eller förslag kan du kontakta vår kundtjänst via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi hjälper dig gärna med allt du behöver!

 

Plus icon läsa mera