Close icon
150,00 krper styck
150,00 krper styck
Delivery iconLeverans: 

125 kr per beställning

Delivery time iconLeveranstid: 

ca.5-7 arbetsdagar

Produktens fördelar

  • Polyester
  • Tvättbara i 30 grader, mjuk tvätt, enkla att tvätta
  • Oeko-Tex certifierade
  • Med dragkedja
Mer information om denna produkt
Delivery iconLeverans: 

125 kr per beställning

Delivery time iconLeveranstid: 

ca.5-7 arbetsdagar

1. Tillhörande produkter

2. Örngott Linn "Brown" (50 x 50 cm)

Runda av inredningens stil och färg med Örngott. Dessa dekorativa Örngott formar en symbios mellan komfort, mysfaktor och din personliga smak. På detta sätt kan du enkelt bidra till utrymmets känsla och lägga accenttoner som matchar helheten med den perfekta kudden.

 

Vare sig du väljer något neutralt, modernt och enkelt, nostalgiskt eller trendigt så är den dekorativa kudden ett element som garanterar en ögonfångande effekt! Detta praktiska tillbehör är inte endast för stolen eller soffan, den kan även finna sin plats i sovrummet.

 

I vår webbshop hittar du ett stort urval av olika färger, effekt och material som säkerställer en stimulerande och fräsch kombination med våra tapeter. I rätt kombination kan örngottet visa sin unika charm och agera som ett verktyg för att upplysa valda delar av utrymmet. Enfärgade örngott, till exempel, är särskilt praktiska om du enkelt vill föra in en lugnande känsla till resten av inredning utan att ta över hela fokuset, och bidra som en snygg liten pryl.

 

Örngott och dekorativa kuddar från vår webbshop är gjorda av material som är enkelt att tvätta, så att du kan använda dessa i alla utrymmen utan att oroa dig över permanenta fläckar eller skador. Örngotten har en dragkedja som är dold på ett smart sätt för att garantera en snygg och personlig produkt. Välj det rätta örngottet efter årstid för en skiftande känsla i vardagsrummet, eller matcha de till resten av inredningen. Möjligheterna är oändliga!

 

Förutom fina örngott erbjuder vi också ett enormt urval av gardiner i massor av olika färger, toner och material för att säkerställa att du hittar något som kompletterar din inredning och färgkombination. Välj rätt produkter för att skapa en harmonisk och mångsidig bild i ditt utrymme! Dessa fantastiska textilier går hand i hand med tapeter från A.S. Création som också erbjuder ett oändligt sortiment av tapeter för din vision. Kombinera örngott med matchande tapeter för att ge din inredning den personliga touchen du förtjänar!

3. Teknisk data

Huvudfunktioner

  • Mått50 x 50 cm
  • TvättTvättbar
  • Stil / motivRandig
  • MaterialPolyester