BRICO FRIDAY: Idag får du 5% rabatt på alla varor* med koden "BRICONOV21"! * gäller ej Tretford produkter
Expertråd
08-121 114 49
mån-fre: 9.00-17.30

En avslappnad atmosfär med bohotapeter

Thursday, June 25, 2020

Ljushet, lugn och en touch av romantik - det är vad boho står för. Boho är en väldigt avslappnad och mångsidig stil som innehåller allt från spännande tapeter och nostalgiska vintagemöbler från loppmarknader till okonventionella dekorativa element som lapptäcken. Den enda regeln med boho-stil är att det inte finns några regler. Så låt din fantasi flöda och skapa en perfekt boho-look som tilltalar just dig!

 

INNEHÅLL

Boho bjuder på en avslappnad atmosfär
Fjädertapeter för lätthet och lugn
Blommiga tapeter: skapa en avslappnad anda
Vintagetapeter med nostalgisk känsla
Naturlig och avslappnad charm: tapeter med trämotiv
Upplev stämningen från sagosamlingen 1001 natt

Boho bjuder på en avslappnad atmosfär

364634 A.S. Création Boho Love

I de livliga och okonventionella hippierörelserna står bohostilen för individualitet, frihet och kosmopolitism. Detta kan också ses i valet av tapeter. Vårt stora sortiment av boho-tapeter har garanterat något för dig oavsett om söker efter en romantisk tapet med fjädrar och blommor eller en orientalisk tapet med ett starkt mönster. Boho-looken kombinerar många element som inte riktigt skulle höra samman och skapar därmed en glad blandning av lekfulla mönster, rustika möbler och många olika färger. Tapeten kan kombineras med antika loppmarknadsfynd och individuella souvenirer som ger en personlig touch. Växter skapar en naturlig charm, medan mattor med fransar och drömfångare betonar ljusheten i boho-looken. A.S. Création Boho Love och A.S. Création Bohemian Burlesque-kollektionerna bjuder på ett stort urval av spännande bohema tapeter.

Fjädertapeter för lätthet och lugn 

Boho -avslappnad känsla

358962 A.S. Création Four Seasons

Med våra fjädertapeter kan du njuta av boho-stilens frihet och lätthet. Speciellt i sovrummet skapar tapeter med fjädrar en lugnande atmosfär som hjälper dig koppla av och sova gott. Du kan välja mellan många olika dekorer i tilltalande färgvariationer. Med en enkel design i delikata beige och rosa toner kan du betona ljusheten och lugnet i boho-stilen. Fjädertapeter i slående färger som bensin och lila visar boho-stilens livfulla sida. Skapa en mysig atmosfär med bekväma textilier och trämöbler på noll tid.

Blommiga tapeter: skapa en avslappnad anda

Med en söt och romantisk blommig tapet kan du förvandla ditt rum till ett litet bohemiskt paradis. Vi har ett stort urval av olika blommiga tapeter. Dessa tapeter skapar en lekfull charm som garanterat kommer fånga blickar oavsett om du väljer en tapet med stora blommor i starka färger eller en ljus tapet med delikat rosor.

Vintagetapeter med nostalgisk känsla

Boho love-avslappnad känsla

364584 A.S. CRÉATION BOHO LOVE

Res tillbaka i tiden med vintagetapeter. 70-tals tapeter skapar  en rolig retro-look i rum som rum. De nostalgiska mönstren representerar kosmopolitism, lätthet och frihet och skapar en perfekt atmosfär för en bohemisk interiör. Retrotapeter tar perfekt upp den fria och okonventionella livsstilen för hippierörelsen som var en viktig del av 1970-talet.

Naturlig och avslappnad charm : Tapeter med trämotiv

Trätapeter är väldigt tidlösa och klassiska. Den rustika looken passar perfekt ihop med boho-stilen. Simpla tapeter kan piggas upp med bohemiska möbler och dekorativa element. Inredning i jordnära toner och textiler med spännande mönster är särskilt lämpliga för detta. Trätapeter understryker den nostalgiska charmen i bohemiska möbler. Kombinera trätapeter med olika textilier och dekorativa tillbehör för att skapa ett mysigt paradis som hjälper dig koppla av och vila.

Upplev stämningen från sagosamlingen 1001 natt

Orientaliska tapeter med slående färger, magnifika mönster och dynamiska designer skapar en sensuell stämning som många drömmer om. Kombinerad med enkla möbler i känsliga färger kommer den uttrycksfulla designen tala för sig själv. För en bohemisk inredning i köket och badrummet kan du välja mosaikkakel.

 

Tills nästa gång. Ditt BRICOFLOR-team, nummer ett för väggar och golv!

Tillbaka till inlägg