BRICO FRIDAY: Idag får du 5% rabatt på alla varor* med koden "BRICONOV21"! * gäller ej Tretford produkter
Expertråd
08-121 114 49
mån-fre: 9.00-17.30

Fototapeter: åk jorden runt i ditt hem

Tuesday, November 3, 2020

.fototapeter med stadFototapeter som tagit inspiration från naturen är perfekta för att skapa en unik känsla i ditt hem. Med jordnära färger och tankfulla scener kan du skapa en lugn och harmonisk atmosfär. Om du vill ha en mer livlig omgivning kan du välja en fototapet med vattenfall eller spralliga färger. Åk på en upptäcktsfärd i ditt egna hem med hjälp av fototapeter som symboliserar havet, en storstad eller varför inte djungeln?

Upptäck världens vackraste platser med fototapeter

Låt dina favoritstäder och stränder flytta in hos dig och njuta av ett brett utbud av fototapeter som omedelbart tar dig på en drömresa. Hos oss hittar du garanterat ett alternativ som piggar upp dina vardagar. Välj en tapet som representerar storstadsbullret i New York eller ett idylliskt motiv som skildrar stranden. I vår nätbutik kan du filtrera alternativen enligt stil, vilket gör det lättare för dig att hitta en optimal fototapet.

Fototapeter

Fototapet Lake DD115162 A.S. Création XXL 5

Fototapeter med stadssiluetter- förtrolla varje rum med en urban charm

Njut av hisnande skyskrapor och legendariska monument i världens populäraste metropoler med hjälp av fototapeter med stadssiluetter. Häng Big Ben eller de legendariska röda telefonbåsen på din vägg med en fototapet med Londonmotiv eller njut av utsikten över de berömda skyskraporna på Manhattanmed en unik New York fototapet. I kategorin Fototapeter New York hittar du även motiv som representerar Times Square, Brooklyn Bridge och frihetsgudinnan. Om du söker efter ett mer subtilt eller romantiskt alternativ från en storstad kan du välja något från kategorin Fototapeter Paris, där du bland annat hittar vackra dekorer med Eiffeltornet eller romantiska caféer. Våra fototapeter med stadssiluetter förtrollar varje rum med en urban touch och lägger grunden för en modern och kosmopolitisk inredning. Motiven ser väldigt verklighetstrogna ut och ger intrycket att de vackra städerna befinner sig rakt bakom dina väggar.

Tapeter med New York- låt staden som aldrig sover flytta in hos dig

Empire State Building, Frihetsgudinnan, Fifth Avenue, Times Square – New York erbjuder många imponerande motiv som snart kan dekorera din vägg i form av en fototapet. The Big Apple har länge stått för sina legendariska landmärken, som länge har prytt många levande tillbehör och vardagliga föremål - nu även i form av fototapeter. Svartvita dekorer från staden som aldrig sover är särskilt populära, ett bra exempel på detta är fototapeten Brooklyn Bridge NewYork City AS403705 A.S. Création Design Print. Denna fototapet säkerställer en modern inredning som samtidigt inte ser överbelastad ut. De svartvita tapeterna kommer särskilt till sin rätt i kombination med röda möbler. Alternativt kan du njuta av utsikten över Brooklyn Bridge och industribyggnaderna i New York med fototapeten BrooklynBridge DD118682 A.S. Création Designwalls. Denna design ser särskilt bra ut i kombination med vintage möbler, vilka gör att det verkar som om du bor på ett loft i Brooklyn.

fototapeter

Fototapet Liberty DD116014 A.S. Création XXL 5

Parismotiv - Skapa en romantisk atmosfär

För en unik och romantisk atmosfär kan du välja en fototapet med Paristema. Motiven som kärleksstaden har att erbjuda förtrollar varje rum med sin unika charm. I kategorin Fototapeter Eiffeltornet hittar du garanterat ett alternativ som faller dig i smaken om du är en hopplös romantiker. Oavsett om du väljer ett alternativ med ett nära foto av Eiffeltornet eller en verklighetstrogen utsikt över den berömda staden, så förtrollar dessa tapeter varje rum med en magisk känsla och omvandlar dem omedelbart till en romantisk oas av välbefinnande. Fototapeten Eiffeltower DD118684 A.S. erbjuder en särskilt vacker utsikt över kärlekens stad.

Slappna av i ditt hem- Fototapeter med stränder och havet

Fototapeter med strand- eller havsmotiv sätter dig semesterstämning även under årets kalla årstider. De får dig att drömma dig tillbaka till sommardagar när du kopplade av på stranden och njöt av det varma vädret. Dessa idylliska dekorer kommer särskilt till sin rätt i kombination med en maritim inredning i blåa och vita toner. Bläddra i kategorin Fototapeter Östersjön om du vill skapa en mer nordisk atmosfär i ditt hem eller på din sommarstuga.

Fototapet Watersurface3 DD118380 A.S. Création Atelier 47

Växter och palmträd för en exotisk stämning

Alla fototapeter behöver inte nödvändigtvis skildra en stadssiluett eller en strand. Tapeter med palmer kan också skapa en exotisk känsla och visuellt värma upp din lägenhet. De gröna löven hämtar in en del av naturen i ditt hem, så att du alltid kan njuta av en livlig atmosfär. Om alternativen i kategorin Fototapeter palmer är för hektiska för dig kan du naturligtvis också välja ett subtilare alternativ från kategorin Fototapeter orientalisk. Förvandlar varje utrymme till din personliga, verklighetstrogna djungel med tapeten 362001 A.S. Création Neue Bude 2.0. De botaniska dekorerna briljerar också med ett extremt autentiskt utseende som gör att det verkar som om du faktiskt är omgiven av växter.

Tills nästa gång. Ditt BRICOFLOR-team, nummer ett för väggar och golv!

Tillbaka till inlägg