REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Mörka tapeter- skapa en elegant interiör

tisdag 8 december 2020

mörka tapeter- eka

Mörka tapeter ger varje rum precis rätt mängd stil och smak. De ser eleganta ut och kan kombineras med nästan alla möbler och inredningselement för att skapa en modern rumsdesign. På detta sätt kan du visuellt uppdatera varje rum och förtrolla det med en snygg charm.

Skapa en stilren interiör med mörka tapeter

Med en tapet i mörka toner kan du ge din vägg en mycket speciell touch och uppdatera interiörens utseende. Mörka tapeter ser särskilt elegant ut under kallare tider på året och ger varje område lugn och stil. På detta sätt kan du förvandla ditt rum till en modern oas av välbefinnande. Du kan välja mellan olika tapeter - från vanliga tapeter i mörka färger, som säkerställer enkel elegans i varje rum och lämnar utrymme för en klassisk inredning till mörka tapeter, som blir höjdpunkter i varje område och ger varje rum en modern touch. Eller varför inte välja mörka tapeter med motiv som förtrollar varje rum med sin individuella charm?

mörka tapeter- häst

Om ett helt rum med mörk tapet är för mycket för dig, kan du också ge enskilda väggar en modern touch och välja en mörk tapet som accent för ett visst hörn eller område. Alternativt kan du kombinera mörka tapeter med vanliga tapeter i ljusare färger. Detta skapar en intressant kontrast.

Enfärgade mörka tapeter- ett elegant alternativ

De mörka färgernas ädla utseende kommer till sin rätt i enfärgade tapeter. Å ena sidan ser din vägg inte alltför rörig ut, och å andra sidan ger det enkla utseendet utrymme för en färgstark inredning. Med en vanlig tapet i mörka toner kan du skickligt sätta in accenter och ge din interiör en ädel touch. De svarta tapeterna kommer till sin rätt i kombination med ljusa möbler och lätta dekorativa element, eftersom detta skapar en spännande kontrast.

Du kan också välja mellan olika strukturer och färger - vad sägs om till exempel svarta tegeltapeter som ger industriell charm till varje område, eller en enkel, vinröd tapet som ser särskilt elegant ut och förtrollar varje rum med en touch av lyx. Tack vare det subtila utseendet kan du också uppgradera den mörka tapeten med en mängd olika snygga inredningsstilar och använda färgintensiva dekorativa element.

Mönstrade tapeter- våga uttrycka din egen stil

Mönstrade tapeter i mörka färger lägger också grunden för en smakfull och modern inredning som ser särskilt elegant ut. Du kan välja mellan många mönster.  Vi har allt fån geometriska tapeter som ger struktur till blommiga tapeter som förvandlar varje rum till ett vårligt paradis. De mörka tapeterna med mönster kommer till sin rätt när de dekorerar enskilda väggar och kombineras med enkla vanliga tapeter. Du kan välja en vanlig tapet i en ljus färg för att skapa en spännande kontrast eller en mörk tapet som drar fokuset till motivet på den mönstrade tapeten.

mörka tapeter- geometrisk

Geometriska tapeter för en harmonisk interiö

Tapeter med geometriska och grafiska mönster har varit i mode i flera år, och inte utan anledning. Det är därför de nu också pryder väggbeklädnader. Med tapeter med ett geometriskt mönster kan du skapa struktur och ordning i dina rum. Dessutom skapar de en harmoniska helhetsbilden en lugn känsla i rummet. Du kan välja mellan många geometriska och grafiska mönster - från cirklar till trianglar och rutor.

Blommiga tapeter i mörka toner för ett dramatiskt intryck

Blommiga tapeter kommer också i olika svarta toner.  Vi har allt från klassiska svarta nyanser som ger varje anläggning en magisk charm, till eleganta röda toner som ger en touch av lyx till alla områden, och spännande gröna tapeter som lägger grunden för en modern inredning. Med en mörk blommig tapet kan du  kombinera en bit natur med en speciell elegans.

Mörka tapeter med motiv: en modern eyecatcher

mörka tapeter- city

Mörka tapeter med motiv fungerar som en blickfångare i ditt hem. På detta sätt blir den mörka tapeten bli en höjdpunkt i alla områden och ge varje rum en individuell charm. Fototapet Blackboard 2 DD110311 Livingwalls Walls by Patel skapar till exempel en spännande kombination av modern känsla och naturlig charm, så att den mörka fototapeten passar in i varje rum och lägger grunden för en elegant inredning. Alternativt kan du till exempel välja fototapet Blackboard 5 DD110326 Livingwalls Walls by Patel, som kombinerar en enkel svart bakgrund med ett attraktivt fiskmotiv som skapar en unik känsla.

Tillbaka till inlägg