BRICO FRIDAY: Idag får du 5% rabatt på alla varor* med koden "BRICONOV21"! * gäller ej Tretford produkter
Expertråd
08-121 114 49
mån-fre: 9.00-17.30

Brungråa tapeter-tidlös och stilig design

Tuesday, August 3, 2021

Brungrått, eller taupe som det också kallas, har varit i trendigt i flera år - och inte utan anledning. Den snygga gråa färgen med en brunaktig underton kan kombineras på ett extremt mångsidigt sätt på grund av sitt tidlösa utseende. Denna färg är perfekt för varje inredningsstil och fungerar bra med nästan alla andra färger. I veckans blogginlägg berättar vi om varför brungråa tapeter är ett perfekt alternativ för just dig.

Ge ditt hem en stilfull touch med brungråa tapeter

Brungrått är en väldigt tidlös och stilig färg som passar perfekt in i en smakfull och elegant inredning. På grund av detta pryder den snygga färgen många tapeter som även snart kan dekorera dina väggar och förvandla ditt hem till en modern oas av välbefinnande. I vårt enorma och mångsidiga utbud av smakfulla väggbeklädnader finns det garanterat en design som faller just dig i smaken. Förutom klassiska och enfärgade tapeter i brungrått hittar du också mönstrade tapeter i taupe. Den eleganta gråtonen förhindrar att tapeten ser för rörig ut, även med djärva mönster. Samtidigt ger den enkla färgen varje tapet en extremt elegant touch.

Enfärgade brungråa tapeter-less is more

Brungråa tapeter-- enfärgad

Tapet 328274 A.S. Création New Look

Enfärgade tapeter är alltid ett bra val. Tack vare det enkla men extremt snygga utseendet kan dessa väggbeklädnader kombineras med nästan alla andra färger och inredningselement. När det kommer till brungråa tapeter finns det alltså inga gränser för dina designalternativ. Dessutom kan enfärgade tapeter perfekt paras med väggbeklädnader i en mer intensiv färg eller med ett slående mönster, varigenom det spralliga utseendet balanseras av den enkla, enfärgade tapeten i taupe. Du kan till exempel kombinera en simpel brungrå tapet med mönstrad variant eller skapa en spännande kontrast med en annan enfärgad väggbeklädnad.

Mönstrade tapeter förvandlar dina väggar till unika konstverk

Brungråa tapeter-- geom

Tapet 366383 A.S. Création Linen Style

Om du vill kombinera en enfärgad brungrå tapet med något livligare, är mönstrade tapeter i ett matchande färgschema det perfekta alternativet för dig. Det klassiska utseendet på den enfärgade tapeten balanserar mönstrade varianten och skapar på detta sätt harmoni i interiören. Den mönstrade tapeten kan naturligtvis också dekorera alla väggar i ett rum, varigenom den återhållna gråtonen ser till att väggdesignen inte ser för överbelastad ut. Ett brett utbud av klassiska mönster kan snart förvandla dina egna fyra väggar till ett smakfullt konstverk som garanterat fånga dina gästers blickar. Vad sägs till exempel om tapeter med ett geometriskt mönster som ger inredningen harmoni eller en snygg randig tapet som ger varje område en modern touch? Om du vill ge din vägg en vårliknande charm är en blommig tapet i brungrått definitivt rätt produkt för dig.

Struktur och ordning med hjälp av grafiska och geometriska brungråa tapeter

Brungråa tapeter- graf

Tapet 377416 Industrial Livingwalls

Geometriska och grafiska mönster är mycket populära inom inredningsdesign- och med goda skäl. De ger varje rum struktur och ordning och skapar på detta sätt en harmonisk och sammanhängande helhetsbild i hemmet. Även här har du ett brett utbud av olika mönster och färgkombinationer. Du kan välja mellan romber, cirklar, rutor och många andra mönster. Vad sägs exempelvis om geometriska tapeter där den snygga taupen kombineras med vita, svarta, gråa eller andra mer intensiva färger?

Förvandla ditt hem till ett sommarparadis med hjälp av blommiga tapeter

Brungråa tapeter- blom

Tapet 367723 A.S. Création Character

Vi har också ett enormt utbud av blommiga tapeter i brungrått. Dessa tapeter är ett perfekt alternativ för dem som vill njuta av en härlig vårkänsla med en subtilare färgpalett. Oavsett om du väljer minimalistiska dekorer med små och enkla blommor eller föredrar romantiska rosdekorer så ger en blommig tapet varje område en naturlig touch och lägger också grunden för en smakfull och elegant inredning.

Brungråa tapeter med autentiska trä- och stendekorer: ett rustikt alternativ

Tapet 368702 A.S. Création Il Decoro

I vårt högkvalitativa utbud hittar du också brungråa tapeter med autentiskt trä- och stenutseende. Den tidlösa färgtonen är extremt naturlig och passar därför perfekt ihop med jordnära sten och trädesigner. Dessa tapeter har ett unikt och rustikt utseende som passar in i såväl klassiska som moderna inredningsstilar. Trätapeter är särskilt lämpliga för en lantlig eller skandinavisk stil, medan stentapeter skapar en unik industriell känsla som kan vara svårt att åstadkomma med några andra inredningselement.

Om du har frågor om specifika produkter kan du kontakta oss via kontaktformuläret. Vår sakkunniga kundservice ger dig gärna råd och hjälper dig att välja din nya brungråa tapet.

Tills nästa gång. Ditt BRICOFLOR-team, nummer ett för väggar och golv!

Tillbaka till inlägg