Bomullsmattor – En kombination av hållbarhet, funktionalitet och komfort

Bomullsmattor är extremt sköna och skapar en hemtrevlig inredning. Därför är de särskilt l&a…

läsa mera
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
1 - 20 av 79 Produkter

Bomullsmattor – Praktiska fördelar

Bomullsmattor har en hel del verkligen praktiska fördelar. De är hållbara från en miljösynpunkt, men de är även väldigt tåliga och håller otroligt bra. Du kan alltså njuta av dina bomullsmattor år efter år. Dessutom är bomullsmattor extremt snygga och förvandlar vilket utrymme som helst till en oas av välbefinnande. 

Bomullsmattor i olika färger, former och storlekar

Bomullsmattor finns i ett stort urval av olika färger, former och storlekar. Du hittar alltså helt säkert de perfekta bomullsmattorna för ditt utrymme som passar din inredningssmak! Du kan välja mellan många vackra färger, mönster och stilar. För en nostalgisk retroinspirerad inredning kan du till exempel välja vintagemattor i bomull. Om du gillar en mer modern inredning hittar du såklart även moderna bomullsmattor som ger den perfekta eleganta touchen. Bomullsmattorna kommer även såklart i många olika storlekar, så att du ska hitta den som passar just ditt utrymme

Bomullsmattor för en smakfull och vacker inredning

I BRICOFLOR:s utbud finns det bomullsmattor i många härliga färger. Förutom klassiker som svart, vitt och grått, erbjuder vi även bomullsmattor i beiga och gråa toner, snygga nyanser av blått, rött och rosa samt vackra gröna och gula mattor. I vårt utbud hittar du även otroligt färgglada mattor som är riktiga blickfångare! 

Bomullsmattor i neutrala toner passar utmärkt till en modern inredning. Ett neutralt färgschema skapar ett lugnt och fridfullt utrymme. Röda och rosa mattor kan i sin tur vara härligt lekfulla, samtidigt som de är väldigt eleganta. Moderna gröna och gula mattor hämtar en glad färgaccent till ett stilrent hem. 

Våra mönstrade mattor är särskilt populära; de finns också i en mängd olika färger och former och fungerar definitivt som en visuell höjdpunkt i alla rum. Vad sägs till exempel om en matta med ett geometriskt eller grafiskt mönster, som ger ditt vardagsrum vacker struktur, samtidigt som den är extremt modern? Eller en klassiskt snygg randig matta? Om du föredrar vackra mönster rekommenderar vi även att du bekantar dig med vårt utbud av orientaliska mattor. 

Exakt rätt för ditt utrymme – Bomullsmattor i olika storlekar

För att du ska hitta de perfekta bomullsmattorna för dina utrymmen erbjuder vi ett brett utbud av mattor i olika storlekar. Mindre mattor i storlekarna 60 x 90 cm eller 80 x 150 cm passar speciellt bra i mindre rum, men kan också fungera som ett snyggt designelement i ett större rum. Större mattor, som till exempel mattor i storleken 200 x 290 cm, passar bland annat utmärkt till vardagsrum. Vardagsrumsmattor höjer på mysighetsfaktorn och gör utrymmet extremt trivsamt. I vårt utbud hittar du naturligtvis även mellanstorlekar som till exempel 120 x 170 cm och 160 x 230 cm.

Beställ nya naturliga och vackra bomullsmattor nu från BRICOFLOR

Söker du efter vackra mattor i ett naturligt material? Då är bomullsmattor definitivt rätt val för dig! När du köper produkter av BRICOFLOR får du de alltid till det absolut bästa priset tack vare vår bästa prisgaranti. Om du planerar ett större renoveringsprojekt rekommenderar vi även att du ber om individuellt erbjudande av oss. 

Om du har frågor gällande våra produkter eller tjänster kan du kontakta våra sakkunniga experter via telefon, e-post eller vårt kontaktformulär. 

Plus icon läsa mera