Våra fördelar
  • Stort urval med över 20.000 produkter
  • Bästa prisgaranti
  • Provtjänst
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Vi är Europas största nätbutik för tapeter och golvbeläggningar. Vi har erbjudit högkvalitativa produkter och förstklassig kundservice till ett förmånligt pris sedan 2007.

Till BRICOFLOR nätbutiken
Hemsida

Senapsgula tapeter- skapa en höstinteriör

Senapsgul är en tidlös färg som har prytt både mode och hem i ett flertal år. Färgen blev populär under 70-talet och har därefter förknippats med retrostilen. I dagens läge kan senapsgult användas i såväl klassiska som moderna inredningsstilar. Den ungdomliga färgen representerar glädje, nyfikenhet och solsken, och kan skapa en energisk och fräsch känsla i rum som rum. Gult är inte en av de vanligaste tapetfärgerna, men den som vågar tapetsera sina väggar i gult blir belönad med en unik interiör som garanterat framkallar ett leende på läpparna. Nu kan även du förvandla atmosfären i ditt hem och njuta av en positiv stämning hela hösten med hjälp av våra senapsgula tapeter!

Skapa en höstlig atmosfär med senapsgula tapeter

Senapsgula tapeter- plankor Fototapet OldWoodenFloor 1 AS471854 A.S. Création AP Digital 3

Senapsgula tapeter kan i kombination med rätt möbler skapa en tidlös och hemmatrevlig atmosfär som garanterat piggar upp omgivningen. Dessa tapeter förknippas även ofta med hösten, vilken i sin tur representerar harmoni och lugn. Detta leder till att senapsgula tapeter skapar en lugnande men positiv känsla som kan vara svår att framkalla med någon annan färg. Oavsett om du söker efter enfärgade tapeter i vackra gula nyanser eller mönstrade tapeter med blommor, prickar eller ränder, så har vi på BRICOFLOR garanterat ett alternativ som faller just dig i smaken!

 

Enfärgade senapsgula tapeter

Enfärgade tapeter i senapsgult är en fullträff i rum som rum. De lyser upp väggarna och skapar en unik och harmonisk känsla. Du kan ställa in accenter med enskilda senapsgula väggar eller förvandla ett helt rum till ett varmt gult paradis genom att tapetsera all väggarna. Om du vill ha en mer nedtonad atmosfär kan du skapa en senapsgul fondvägg och kombinera den med antingen vita eller gråa tapeter. Det enkla utseendet på enfärgade tapeter ger också utrymme för smakfulla och snygga möbler och förhindrar att rummet ser stökigt ut. Denna trendiga höstfärg passar särskilt bra ihop med trämöbler och ljusa inredningselement. Tapeten 369762 Architects Paper Absolutely Chic är ett  tilltalande och roligt senapsgult alternativ som passar in i alla rum.

Tillbaka till 70-talet med tapeter i senapsgult

Senapsgula tapeter- retro Fototapet Col.Circles3 DD117660 A.S. Création Atelier 47

Senapsgula tapeter skapar en nostalgisk vintagecharm på nolltid i ditt hem. Du kan åka på en tidsresa tillbaka till det färgglada 70-talet och skapa en unik inredning som påminner de flesta om de gamla goda tiderna. Varma bruna och orange toner stöder tapetens färgschema och komplimenterar höstatmosfären. Tapeten 701312 Livingwalls Style Guide Jung är ett perfekt alternativ för den som söker efter 70-tals tapeter.

Harmoni och struktur med geometriska tapeter

Tapet Pop Style 374775 A.S. Création

Det är inte utan anledning som grafiska och geometriska tapeter är av våra bästsäljare. Dessa tapeter skapar en atmosfär som garanterar struktur och ordning runtomkring sig. Den harmoniska helhetsbilden skapar ett lugn som får rummet att verka ljusare och större. De geometriska och grafiska mönstren sträcker sig från cirklar och sicksack-mönster till rutor och tiotals andra former. Till exempel kan tapeten 371743 A.S. Création Ethnic Origin säkerställa en sammanhängande och städad känsla i ditt hem.

Prickiga och randiga senapsgula tapeter

Prickiga tapeter sätter pricken över i:et i din inredning. Det populära mönstret förtrollar varje rum med en nostalgisk retrostil och lägger på detta sätt grunden för en smakfull och elegant rumsdesign utan att se överdriven ut. Randiga tapeter i senapsgult skapar också ett attraktivt och populärt utseende. Du kan välja mellan ett brett urval av olika ränder - vertikala, horisontella, diagonala, breda eller smala, vilka alla garanterat skapar en modern men ändå tidlös charm i ditt hem.

Senapsgula tapeter- ränder Tapet 367182 Livingwalls Paradise Garden

Skapa en härlig stämning med blommiga tapeter i senapsgult

Du kan också välja blommiga tapeter i senapsgult.  Det somriga mönstret skapar en positiv och uppiggande atmosfär i kombination med den spralliga färgen. Med en senapsgul tapet med blommor kan du förvandla vilket område som helst till en solig oas av välbefinnande och låta våren flytta in i ditt hem!

Tveka inte att kontakta oss ifall du har ytterligare frågor. Vår vänliga och kompetenta personal hjälper dig gärna med allt från färgval till leverans. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller genom att fylla i vårt kontaktformulär!

Tills nästa gång. Ditt BRICOFLOR-team, nummer ett för väggar och golv!

Kommentera