BRICO FRIDAY: Idag får du 5% rabatt på alla varor* med koden "BRICONOV21"! * gäller ej Tretford produkter
Expertråd
08-121 114 49
mån-fre: 9.00-17.30

Gröna vintagetapeter- Retro är alltid rätt

Monday, May 10, 2021

Gröna vintagetapeter

Vill du ge ditt vardagsrum en nostalgisk touch och åka på en tidsresa till det förflutna i ditt eget hem? Då är våra gröna vintagetapeter det rätta valet för dig! Hos oss hittar du allt från enfärgade gröna tapeter som ger dina rum en subtil charm till färgglada dekorer med exotiska mönster. Upptäck vårt stora urval nu och följ dina egna inredningsdrömmar!

Skapa en nostalgisk känsla med gröna vintagetapeter

Hos oss hittar du garanterat gröna vintagetapeter som faller dig i smaken, oavsett om du föredrar geometriska tapeter som säkerställer en modern och fräsch helhetsbild och samtidigt ger struktur, eller romantiska blommiga tapeter som är särskilt lämpliga för en Shabby Chic interiör. Alternativt kan du välja att pigga upp köket med charmiga gröna kakeltapeter för att skapa en riktig retro-känsla. Dessutom erbjuder vi dig också många andra retrodekorer som tar dig på en tidsresa till det förflutna genom att skickligt härma olika vintage-element i unika färger.

tapet vintage grön blomma

Tapet 362921 Livingwalls Cozz

Till exempel är tapeten 362975 Livingwalls Cozz perfekt för att förgylla din interiör med subtila färger och ett lekfullt mönster. Tapeten 30476-1 Livingwalls Around The World skapar också en unik vintagestämning tack vare sitt tilltalande färgschema som garanterat kommer fånga blickar. Om du föredrar unika mönster och färgintensiva toner är tapeten 362973 Livingwalls Cozz definitivt rätt för dig! Denna eleganta retrotapet tar dig på en tidsresa tillbaka till 60-talet.

Geometriska och grafiska mönster skapar struktur

En tapet med ett geometriskt mönster garanterar en strukturerad atmosfär och ger varje utrymme en fräsch touch. Grafiska och geometriska tapeter passar särskilt bra ihop med snygga vintagemöbler och förvandlar ditt vardagsrum till ett nostalgiskt paradis på nolltid. Ett varierat urval av mönstrade tapeter är tillgängliga för dig så att du kan välja den perfekta geometriska tapeter för just ditt hem. Vad sägs till exempel om Esprit-tapeten 358193 | Esprit 13 som med sin delikata nyans av grönt och ett tilltalande mönster passar in i rum som rum? Tapet 366621  A.S. Creation är särskilt lämpligt för dem som vill uttrycka sin stil på ett mer vågat sätt.

rutig grön vintagetapet

Tapet New Elegance 375511 A.S. Création

Gröna vintagetapeter med blommor- skapa en romantisk atmosfär

Blommor är ett av de mest populära motiven för tapeterBlommiga tapeter ger dina väggar både värme och personlighet på ett romantiskt sätt. Även här kan du välja mellan enklare dekorer i mjuka nyanser av grönt och ovanliga, färgintensiva mönster. Tapeten 366935 A.S. Création  skapar en romantisk och naturlig atmosfär och ger ditt interiör en lekfull touch. Tapeten 359544 Livingwalls liksom tapeten 364981 Michalsky Living Dream Again skapar en subtil vintage stil, varigenom dessa enkla dekorer är särskilt lämpliga för inredning i nostalgisk Shabby Chic-stil. Kombinera bara blommiga tapeter med antika eller slitna trämöbler och lekfulla textilier så är ditt mysiga och eleganta vintageparadis klart!

gröna vintagetapeter

Tapet Jette 5 373362 Jette Joop

Om du föredrar en mer färgglad retroaktig inredning rekommenderar vi tapeten 367194 Livingwalls Paradise Garden, där blommönstret kommer till rätta tack vare kombinationen med en tilltalande senapsgul nyans.

Gröna vintagetapeter med kakelmotiv- perfekta för retrokök

Kakeltapeter tar dig på en underbar resa till Spaniens värme och passar därmed perfekt i köket. På så sätt kan du ge ditt kök en nostalgisk retro-touch och bli inspirerad av de eleganta vintagemotiven när du lagar mat. Vad sägs om till exempel tapeten 364851 A.S. Création Authentic Walls 2, som kombinerar en mängd olika ovanliga mönster med ett grönt och blått färgschema i en smakfull tapet. Om du föredrar något mer subtilt, så är tapeten 343002 A.S. Création Il Decoro i snygga gröna och gula toner precis rätt val för dig. Om du är nostalgiskt humör rekommenderar vi tapeten 362963 Livingwalls Cozz, som kombinerar olika gröna, blå och orange toner med enastående och tilltalande mönster som skapar en ovanlig helhetsbild och en varm atmosfär i ditt kök.

gröna vintagetapeter

Tapet 362963 Livingwalls Cozz

Om du har några som helst frågor om gröna vintagetapeter eller våra andra produkter har vi ett team av experter som finns till för att hjälpa. Kontakta oss per e-mail, telefon eller vårt kontaktformulär.

Tills nästa gång. Ditt team från BRICOFLOR, nummer ett för väggar och golv!

Tillbaka till inlägg