Fototapeter gråvit för en smakfull interiör

De diskreta och neutrala färgerna i fototapeter gråvit skapar ett lugn i ditt hem och en avslappnande atmosfär. Den simpla…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-20%
origin-claim
-20%
origin-claim
20 / 115 Produkter

Fototapeter gråvit som passar för varje smak

Tack vare vårt enorma utbud av fototapeter gråvit med olika motiv kan du hitta fototapeter som kommer att passa perfekt för din individuella inredningsstil. Förutom väggar kan du även tapetsera med dessa tapeter på dörrar, tak eller sluttande tak. I vårt sortiment finns även fototapeter gråvit som du kan tapetsera med över hörn - möjligheterna är oändliga.

Du kan förvänta dig ett stort urval av fototapeter gråvit i vår nätbutik. Den eleganta färgkombination ger en intressant kontrast - den vita färgen som associeras med oskuldsfullhet och renlighet och den gråa färgen som ju egentligen är en nyans av svart. Fototapeter gråvit i ljusa nyanser passar utmärkt för skandinavisk inredningsstil eller en modern lantlig stil.

Naturens gråzon - fototapeter gråvit med naturmotiv

Fototapeter natur i grått och vitt har en lugnande och avslappnande effekt och passar därmed perfekt i sovrummet. Den detaljerade strukturen av trägrenar, vinterlandskap, fototapeter med maskrosor, ömtåliga löv och blommor och fototapeter världskartor skapar allihopa utrymme för välmående och avkoppling. Dessutom har de svartvita bilderna en nostalgisk charm som påminner om gamla fotografier.

Utöver snygga fototapeter med olika motiv från djur- och växtriket hittar du även fototapeter gråvit med imitationer av olika typer av material. Till exempel kan du få till en typisk stil för en modern lägenhet med tegeltapeter som finns i kategorin fototapeter stenmotiv. Fototapeter marmor för med sig en elegans utan dess like medan fototapeter trä påminner om den avkopplande atmosfären i sommarstugan. 

Grå framtid - moderna fototapeter gråvit

För en neutral och minimalistisk inredning är fototapeter gråvit helt rätt val. Geometriska mönster ger struktur till ditt rum medan abstrakta mönster fyller rummet med dynamik. Du hittar även perfekta alternativ bland fototapeter gråvit som avger en mysig hygge stil, som kännetecknas av mjuka och ljusa nyanser, öppenhet och naturliga material.

Oavsett vilken inredningsstil du har valt för ditt hem kommer fototapeter gråvit att skapa en öppen atmosfär som du kan prägla med din individuella och personliga stil. Du hittar även mer unika och speciella mönster som kan reflektera dina intressen bland fototapeter gråvit.

Fototapeter gråvit enkla skötsel

De flesta av våra fototapeter är nonwoven tapeter. Det betyder fördelaktiga tapeter som till exempel gör att du kan applicera tapetklistret direkt på väggen. Dessutom kan vi erbjuda dig fototapeter gjorda på papper, som kännetecknas av förmånligt låga priser, självhäftande tapeter och tapeter för dörrar som du snabbt och enkelt kan sätta upp.

Fototapeter gråvit gjorda av nonwoven tapeter kan du enkelt fästa på väggen med hjälp av vanliga verktyg. Dessa tapeter går även bra att tapetsera med i köket eller i badrummet, eftersom de är vattentåliga, stabila och gjorda i ett material som andas. Vissa fototapeter kan du även rengöra med en våt svamp utan några som helst problem. Du behöver inte heller oroa dig för att färgen skulle ändras eftersom våra tapeter har bra ljusbeständighet. Skulle du en dag bestämma dig för att prova någon av våra andra tapeter, kan du enkelt ta bort och till och med återanvända dina fototapeter gråvit beroende på tillverkare.

Lätt som en plätt - tapetsera med fototapeter gråvit

Beroende på vilka fototapeter gråvit du har valt kommer tapetseringsmetoden att variera. Om du vill göra det enkelt för dig själv kan du välja självhäftande tapeter. Se bara till att väggen som ska tapetseras har en ren och jämn yta. Papperstapeter bör blötläggas ungefär fem till tio minuter.

Fototapeter gråvit gjorda av nonwoven tapeter kan lätt sättas upp och tas ner av lekman. Se till att väggarna som ska tapetseras är torra, jämna och rena. Du kan skissa riktlinjer med hjälp av en blyertspenna och ett vattenpass. Kontrollera tillverkarens rekommendationer om tapetvåderna ska överlappa eller inte. Blanda tapetlimmet enligt förpackningens instruktioner. Stryk limmet så jämnt som möjligt på väggen och fäst tapeterna på väggen uppifrån och neråt med hjälp av en tapetborste. Skär bort eventuella bitar som sticker ut och jämna ut skarvar och luftbubblor med en roller och en skarvrulle.

Fototapeter gråvit av högsta kvalitet

I vår nätbutik kommer du att hitta ett stort urval av högkvalitativa fototapeter och 3D-tapeter från välkända tillverkare. Oavsett om det är moderna grafiska designer, ungdomliga illustrationer eller klassiska fototapeter med landskap, blommor, abstrakta motiv du söker - du kommer garanterat att kunna hitta något som passar dig och din smak bland vårt sortiment. 

Traditionella Komar har sedan 1967 inspirerat med sina högkvalitativa fototapeter och skapat uttrycksfulla designer. Det relativt unga märket Livingwalls övertygar med trendiga och snygga produkter för varje stil och lägger stort fokus på en miljövänlig produktion samtidigt som man ser till att använda det bästa råmaterialet som finns tillgängligt.

Ge dina väggar liv med fototapeter gråvit från Walls by Patel

Designer duon Walls by Patel består av textildesigner Kathrin Patel och grafisk designer Mark Patel. Deras skapelser kan delas in i olika temavärldar, vilket gör dem perfekta för dig som vill ha en individuell och unik interiör. De ovanliga och unika tapeterna är av hög kvalitet och kommer i olika format

ennKii: Fototapeter gråvit för kräsna kunder

Det stora urvalet av fototapeter gråvit från ennKii gör att du lätt hittar något som passar dig. Företagets mål är att skapa de bästa fototapeterna i branschen. De har gjort sig ett namn på sin högkvalitativa produktion som inkluderar en bildförbättringsprocess, sidenmatt yta och färgförsegling av produkterna, och lösningsmedelsfria och miljövänliga printfärger.

Dessutom har ennKiis fototapeter egenskaper såsom att de inte skiner när ljuset träffar sidan av tapeterna och de kan återanvändas efter att de enkelt tagits ner från väggen. Fototapeter gråvit från enKii kan dessutom installeras på trävägg och är vattentålig och kan rengöras med duk - en värdig kandidat!

Handla dina nya fototapeter gråvit enkelt via nätet!

Du kan i lugn och ro hemifrån bläddra igenom vårt sortiment av fototapeter gråvit och 3D-tapeter för hitta det som passar dig och din inredningsstil, och du kan dessutom dra nytta av de tjänster som vår nätbutik kan erbjuda dig. Tack vare vår bästa prisgaranti kommer du att få högkvalitativa och snygga fototapeter till det mest förmånliga priset. Skulle du behöva en större mängd tapeter är du välkommen att ta kontakt med oss för att få en individuell offert - låt oss veta vilken tapet och den mängd du behöver, och vi kommer gladeligen sätta ihop ett förmånligt erbjudande åt dig.

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss via e-post, telefon eller via vårt kontaktformulär. Vi hjälper dig gärna med rådgivning kring fototapeter gråvit och ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera