Fototapeter Berlin - en kulturhuvudstad som konst på dina väggar

Den tyska huvudstaden präglas av en otrolig mångfald, särskilt när det gäller konst och kultur. Berlin är en mötesplats fö…

läsa mera
-25%
origin-claim

Fototapeter Berlin - unik arkitektur och en varm och välkomnande atmosfär

Förutom en spännande historia och kulturrikedom erbjuder den tyska huvudstaden även en mängd arkitektoniska och historiska mästerverk som nu pryder många fototapeter. På detta sätt kan du ta med Berlins mångfald och utnyttja det i din egen inredning. Du kan välja bland ett litet utbud av attraktiva dekorer som lägger grunden för en smakfull och modern inredning.

Unika dekorer för varje inredningsstil - fototapeter Berlin

Den magnifika Berlin-katedralen, den legendariska Brandenburger Tor eller huvudstadens välkända tv-torn: Berlin har många imponerande landmärken att erbjuda som fungerar som motiv för många av våra fototapeter. Den tyska metropolens upplysta silhuett kan snart pryda din vägg och ge din inredning en urban touch av elegans. Säkra dig själv en fantastisk utsikt över Spree och Berlins spännande byggnader genom att beställa din unika fototapet hem redan idag! 

Fototapeter Berlin - njut av din favoritplats i ditt eget hem

Fototapeter Berlin låter dig hämta hem dina favoritplatser i världen. Fototapeter med bilder av storstäder som dekoreras av moderna byggnader eller unika vyer är perfekt om du vill skapa en urban stämning i ditt hem. Bekanta dig med de här fototapeterna i kategorin “fototapeter stadssiluett”. Om du inte hittar det perfekta alternativet för dig i kategorin fototapeter Berlin kan du även se vad London, Paris eller New York har att erbjuda dig!

Om du letar efter ett mer naturligt motiv är fototapeter berg ett underbart alternativ. Du kan njuta av en utsikt över en klar himmel och majestätiska berg. Fototapeter Berlin passar perfekt i sovrum. I vårt utbud hittar du såklart även andra alternativ i kategorin fototapeter sovrum”.

Oändliga möjligheter – Material för fototapeter Berlin 

Majoriteten av fototapeterna i vårt sortiment är non-woventapeter. De här tapeterna imponerar inte endast med sin robusthet, utan de är också mycket lätta att hänga upp eftersom limmet kan appliceras direkt på väggen. Dessutom kan du skapa en avslappnad känsla i köket eller badrummet med fototapeter Berlin i non-wovenmaterial, eftersom de lämpar sig att användas i fuktiga utrymmen. Non-woventapeter är inte heller lättantändliga och de kan vanligtvis rengöras väldigt noggrant. Vissa kan till och med återanvändas av vissa tillverkare. Om du någon gång i framtiden bestämmer dig för att köpa en annan non-woven tapet från vår nätbutik kan den gamla tapeten dessutom lätt tas bort!

Du hittar också fototapeter med Berlin tillverkade av papper. De är ett fantastiskt förmånligt alternativ och de är dessutom miljövänliga! I vårt utbud finns även fototapeter med Berlin för mer ovanliga platser. Man kan tapetsera tak, dörrar och sneda tak lika bra som väggar bara man väljer rätt fototapeter! 

Så hänger du upp din fototapet Berlin på ett ögonblick 

Innan du beställer dina nya fototapeter Berlin i vår nätbutik bör du mäta dina väggar. Observera att fototapeter finns i olika format, och vissa måste sättas ihop eller klippas till rätt storlek. Ta reda på ifall tillverkaren av dina nya fototapeter med Berlin rekommenderar att de ska hängas upp så de överlappar varandra lite eller om de ska hängas upp bredvid varandra så att kanterna endast rör varandra. Se också till att dina väggar är så släta och torra som möjligt. Det kan hjälpa att rita hjälplinjer på väggarna, särskilt om du ska tapetsera större motiv. Om du har valt en papperstapet ska limmet appliceras på själva tapeten och den ska blötläggas i cirka fem till tio minuter. Eftersom fototapeter oftast har en non-wovenrygg är tapetseringen i de flesta fallen lättare. När man ska hänga upp non-woventapeter appliceras limmet på väggen i stället för tapeten. Detta innebär att materialet i tapeten håller sin struktur och inte mjuknar. Så här hänger man fototapeter Berlin i non-wovenmaterial:

  1. Blanda limmet enligt instruktioner och försök att undvika klumpar, de kan senare synas på tapeten.
  2. Applicera sedan tillräckligt med lim på väggen och så jämnt som möjligt. Applicera dock inte lim på hela väggen ännu, eftersom det då kommer att torka för tidigt. 
  3. Ta den första tapetremsan och placera den på väggen och i takkanten i hörnet var du börjar. Se till att den hängs korrekt, eftersom den första remsan är nödvändig för en rak och snygg tapetsering.
  4. Stryk över fototapeten på väggen uppifrån ner med en tapetborste eller svamp för att jämna ut den. 
  5. Fortsätt på samma sätt med resterande remsor. Du bör dock se till att motivet blir rätt.

Till sist kan du ännu göra mindre korrigeringar med en skarvrulle och tryckspatel. 

Upptäck våra kändaste tillverkare av fototapeter Berlin 

I vår nätbutik hittar du fototapeter Berlin av fantastiska tapettillverkare. De här tillverkarna ser till att dina väggar endast kläs med högkvalitativa och vackra tapeter. Bekanta dig med utbudet och hitta det märket som bäst passar din smak. Livingwalls är till exempel ett ungt varumärke som imponerar med innovativ och modern design. Walls by Patel står i sin tur för alldeles unika fototapeter och A.S. Création erbjuder en mängd klassiskt vackra alternativ. 

Livingwalls – Unika fototapeter av en modern tillverkare

Livingwalls är känt för sina moderna och trendiga tapeter. De erbjuder underbara alternativ för alla smaker. Livingwalls förstår även vikten av att värna om vår miljö och satsar därför på miljövänlig produktion. Deras fototapeter är FSC-certifierade och tillverkas miljövänligt av de allra bästa råvarorna. Produktionsprocesserna man använder sig av är även energieffektiva.

Köp dina nya fototapeter Berlin från BRICOFLOR redan idag! 

Tack vare BRICOFLOR:s bästa prisgaranti får du alltid dina nya fototapeter Berlin (och alla våra andra produkter) till det bästa möjliga priset. Det finns alltså ingen orsak för dig att inte ta tag i saken och fräscha upp det rummet du länge har tänkt att känns lite tråkigt med vackra fototapeter Berlin från vårt breda utbud! När du köper fototapeter från BRICOFLOR kan du räkna med att du får högkvalitativa fototapeter med smakfulla mönster och motiv som lätt blåser liv i vilket som helst rum.

Om du har ett större projekt på kommande och behöver stora mängder produkter lönar det sig att be oss om ett individuellt erbjudande. Du kan även kontakta vår sakkunniga kundtjänst med andra frågor, önskemål och förslag! Kontakta oss via e-post, vårt kontaktformulär eller per telefon, vi ser fram emot att höra från dig.

Plus icon läsa mera