Close icon

Fototapeter kontor för en trivsam arbetsplats

Rätta fototapeter kontor förbättrar din arbetsmiljö visuellt och med en elegant design i ditt kontor kommer din arbetsdag …

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 132 Produkter

Fototapeter kontor för varje smak

Ett kontor med en inspirerande interiör har en positiv effekt på din koncentration och ditt arbete. Med hjälp av de rätta fototapeter kontor med djupeffekt kan du skapa en produktiv arbetsmiljö som hjälper dig att minska din stress.

3D-tapeter med skogsmotiv skapar lugn och ro

Fototapeter skog skapar en lugnande och stressfri miljö till ditt arbetskontor. När du känner att stressen börjar ta över under dagen är det dags att ta ett djupt andetag och slappna av medan du betraktar grönskande träd på fototapeter kontor. Uppgradera rummet med matchande möbler som ökar motivationen och låter dig njuta av en snygg och smakfull arbetsmiljö.

En horisont som får dig att drömma - moderna tapeter mot stress

Ett rent och snyggt kontor ökar trivseln på jobbet, och när arbetsdagen börjar kännas stressande kan snygga fototapeter kontor höja humöret. 3D-tapeter med eleganta motiv gör ditt kontor till en sofistikerad och modern arbetsplats. Du kan jobba med en vy över Eiffeltornet, eller en inspirerande horisont - till exempel kan du höja din motivation med att jobba bland skyskraporna i  fototapeter New York. Möjligheterna är oändliga med fototapeter kontor.

Minimalism och produktivitet: 3D-tapeter i simpel design

Minimalistisk dekor med enkel design motverkar distraktioner och höjer koncentrationen. Enkla och diskreta nyanser som i fototapeter blå och fototapeter grön, skapar en produktiv arbetsmiljö som är särskilt passande. Fototapeter trä eller fototapeter stenmotiv passar även väldigt bra liksom trendiga fototapeter marmor. Dessa fototapeter kontor skapar en positiv arbetsplats med sin eleganta stil och det bästa är att de är förmånliga och autentiska alternativ till originalen.

Funktionella fördelar med fototapeter kontor

De flesta av våra fototapeter kontor är gjorda av nonwoven tapeter. Fördelarna med nonwoven tapeter är många, och de kommer garanterat att göra dig nöjd med dina nya fototapeter kontor. Bland annat har nonwoven tapeter fantastiska fördelar såsom imponerande vattentålighet och dimensionell stabilitet samt att nonwoven fototapeter är gjord i ett material som låter tapeten andas - därför kan du fortsätta att njuta av dina fototapeter kontor även efter att de varit i kontakt med vatten. Dessa tapeter är även brandsäkra. Att sätta upp och ta ner nonwoven tapeter är enkelt och snabbt eftersom du kan applicera tapetlim direkt på väggen.

Tapetsera fototapeter kontor enkelt och snabbt

Vi rekommenderar att du gör några enkla förberedande steg innan du kan börja tapetsera med dina nya fototapeter kontor. Först bör du kontrollera att väggarna är torra och jämna. Fyll ut eventuella ojämnheter och jämna ut dessa efteråt. Väggarna som tapetseras bör ha en jämn färg, eftersom ojämna färger kan leda till ett mindre bra resultat.

När du tapetserar med fototapeter kontor rekommenderar vi att göra det i en rumstemperatur på ca. 20 °C. Innan du börjar sätta upp tapeterna kan du skissa tunna vertikala riktlinjer som börjar vid mitten av väggen och fortsätter på bägge sidorna. Ett vattenpass hjälper till att få linjerna raka och jämna. När du vet storleken på tapetvåderna kan du skära bort överflödigt material. Om du sätter upp tapeterna hela kan du skära bort överflödigt material med hjälp av de skissade linjerna.

Stryk på ett jämnt lager med tapetlim med hjälp av en roller. Nu kan du börja tapetsera dina väggar med den första tapetvåden av fototapeter kontor. Se till att du följer de riktlinjer du skissat och undvik glapp eller överlapp mellan tapeterna. Använd tapetrollern till att stryka tapeten på väggen från mitten och nedåt, vilket gör att luftbubblor försvinner. Du kan torka bort överflödigt lim med en våt svamp. Fortsätt på samma sätt med nästa tapetvåd. När du är klar kan du låta dina nya fototapeter kontor torka i rumstemperatur på ca. 20 °C.

Kvalitet till ett fantastiskt pris

Vår nätbutik har ett stort urval av fantastiska 3D-tapeter av hög kvalitet som du kan pryda kontorets väggar med, som inspirerar och motiverar till att jobba produktivt under hela arbetsdagen. Vi erbjuder produkter från olika tillverkare, och du hittar framförallt fototapeter kontor från välkända Ennkii och Livingwalls.

Stort urval till ett lågt pris: Fototapeter från Ennkii

Tyska tillverkaren Enkii grundades 2013, och har sedan dess kunnat erbjuda kunder moderna och snygga fototapeter i en mängd olika coola designer. Företagets mål är att erbjuda kvalitativa designer till nöjda kunder som till exempel fototapeter kontor.

Högkvalitativt material till högkvalitativa fototapeter från Livingwalls

Hos Livingwalls hittar du en stor mängd högkvalitativa 3D-tapeter med kreativa och snygga motiv. Fokus för företaget är att använda råmaterial av högsta kvalitet för att säkerställa att alla produkter håller en hög nivå av kvalitet. Livingwalls har en hel del trendiga fototapeter kontor som får din arbetsmiljö att bli mer trivsam.

Snygga fototapeter kontor till ditt kontor finns i Bricoflor nätbutik

Med hjälp av 3D-fototapeter kan inredningen i ditt kontor uppgraderas rejält. Fototapeter kontor har många fördelar som imponerar. I vår nätbutik hittar du en mängd olika fototapeter kontor med bästa prisgaranti som garanterar att våra fototapeter är förmånliga och snabbt kommer hem till dig. Om du vill beställa en större mängd till exempelvis ett större renoveringsprojekt rekommenderar vi att du tar kontakt för att spara pengar och få en individuell offert där mängden framgår.

Om du har några frågor finns våra experter redo att betjäna dig. Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller via vårt kontaktformulär. Beställ nya och moderna fototapeter kontor till din arbetsplats från BRICOFLOR!

Plus icon läsa mera