Close icon

Fototapeter fågel - frihet för väggarna

Upplev en obegränsad frihet inom rummets fyra väggar tack vare fototapeter fågel. Skapa ditt eget paradis med exotiska inr…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 99 Produkter

Fototapeter fågel får väggen att lyfta

Har du också någon gång i ditt liv önskat att du kunde få uppleva samma obegränsade frihet som fåglar lever i? Det är lätt att känna sig avundsjuk på alla de olika fågelarter som majestätiskt lyfter sina vingar ovanför marken och flyger obehindrat i luften. De miljöer som fåglar lever i är lika varierande som fåglarna själva. Det finns en mängd olika bakgrunder och landskap som du kan välja mellan till din fondvägg med fågelmotiv. Det  finns fåglar som graciöst och lätt glider över tak, ängar, åkrar och skogar som om världen var deras. En fondtapet med fågelmotiv låter dig åka på en upptäcktsfärd tillsammans med de majestätiska fjäderbeklädda varelserna i luften och uppleva världen från ett fågelperspektiv.

Upplev rummet från ett fågelperspektiv

Runt om i världen finns det olika fågelarter som alla har sina egna kännetecken och egenskaper. Du kan till exempel välja en fototapet med djungelmotiv med exotiska fåglar såsom papegoja, kakadua och flamingo. Du kan även välja fototapeter med mer lokala fågelarter såsom rödhake, gråmes och sparv, vilka ger ett lantligt och romantiskt intryck. Fototapeter fågel som går i sprakande färgskalor ger ett energisk intryck och piggar upp, medan dova och dämpade färger ger rummet en klassisk karaktär.

När det kommer till djurtapeter behöver du inte bara välja vilken slags fågel du vill ha på din vägg utan du kan även välja från en stor mängd av olika miljöer och bakgrunder. Fototapeter blommor ser väldigt naturligt och lekfullt ut, medan fototapeter himmel ser mer öppet och klart ut. Välj en individuell fondvägg till fototapeter fågel och kombinera den med olika underarter och följ med en falk som jagar eller en kolibri som utforskar exotiska regnskogar. Den färgglada fjäderdräkten ger ditt rum något alldeles extra och du får garanterat något som fångar ögat hos varje besökare.

Ovan molnen: Fototapeter fågel med 3D effekt

Det som är så speciellt med fototapeter fågel är den tredimensionella effekten. Den specialbehandlade ytan och den högupplösta bilden gör att motiven verkar äkta och det känns som att fåglarna är inom räckhåll. Har du alltid velat se en örn på nära håll? Med hjälp av 3D-tapeter kommer det att kännas som om örnen står precis bredvid dig. Glöm alla gråa och tråkiga väggar och skaffa specialdesignade fototapeter fågel. De olika bakgrunderna och landskapen skapar en unik djupeffekt, som till och med kan få dina rum att verka större och öppnare än vad de är.

Kolibri, gråmes eller sparv: Material och omsorg för fototapeter fågel

I vår nätbutik är de flesta av våra fototapeter nonwoven, vilket betyder tapeter som är lätta att applicera, men de har även hög dimensionell stabilitet och robusthet. Eftersom fototapeter fågel är nonwoven, vilket betyder tapeter som är vattentåliga med ett material som andas, kan även ditt kök eller ditt badrum få en elegant fondvägg. De flesta fototapeter kan rengöras med en våt handduk utan några som helst problem. Dessutom är nonwoven tapeter brandsäkra och kan lätt tas bort om du skulle bestämma dig för att prova en annan tapet ur kategorin fototapeter fågel från vår nätbutik.

Den talangfulla flygaren: Fototapeter fågel för varje rum

Utöver högkvalitativa nonwoven tapeter erbjuder vi även fototapeter fågel gjorda av papper. Dessa är billigare med ett hållbarare material som andas mer. Vi kan även erbjuda snygga dörrtapeter som kan kombineras med tapeter fågel i dina rum. Om du har mer unika områden i ditt hem som du vill pryda med intressanta tapeter, såsom ett tak eller ett sluttande tak, så finner du även de rätta tapeterna i vår nätbutik, till exempel paneler.

Tapetsera fototapeter fågel till din vägg och få den att flyga

Om dina nya fototapeter fågel är gjord på papper ska tapetlim strykas på tapetens baksida, och därefter blötläggs tapeten i ca. fem till tio minuter. Om du väljer en nonwoven fototapet kan du stryka limmet direkt på väggen och du slipper blötlägga tapeten. För att applicera tapeten på väggen behöver du några vanliga verktyg som du hittar i vår nätbutik under kategorin “Tillbehör”. 

Först bör du mäta dina väggar och fundera över placeringen av fototapetens motiv, eftersom fototapeter fågel generellt har ganska stora motiv. Fototapeter fågel finns också tillgängliga i olika format och några av dem måste man lägga ihop eller klippa till rätt storlek. Du kan använda en blyertspenna till att rita upp några riktlinjer på väggen för att positionerna motivet på fototapeter fågel så precis som möjligt. Du kan även kontrollera tillverkarens instruktioner för att se om man rekommenderar att tapetvåderna överlappar eller placeras tätt intill varandra. Se till att dina väggar är så släta och jämna som möjligt. Följande steg beskriver hur du tapetserar dina nya nonwoven fototapeter fågel på din vägg:

  1. Blanda limmet med tillräckligt med vatten enligt paketets bruksanvisning. Undvik att klumpar bildas genom att blanda limmet ordentligt.
  2. Stryk ett jämnt lager med lim på väggen.
  3. Placera den första tapetrullen på det område där du har strukit limmet på väggen. Börja från kanten av taket och väggen och jämna ut tapeten på väggen med hjälp av en tapetborste eller en svamp. Var noggrann med att placera tapeten så exakt som möjligt, eftersom det är viktigt inför följande steg.
  4. Fortsätt på samma sätt med nästa tapetvåd, och här är det viktigt att verkligen vara uppmärksam på tapetens motiv. Skarvar eller luftbubblor kan du jämna ut med hjälp av en skarvrulle och en målarspatel. Längder som sticker ut kan skäras bort precis vid kanten av väggen.

Fototapeter fågel från välkända tillverkare

Hos oss hittar du ett urval av märken och tillverkare som ingen annan specialisthandel kan erbjuda. Tillverkarna av dina nya fototapeter fågel erbjuder en mängd olika motiv som inspirerats av andra kulturer, naturen, konst och tidigare epoker, av högsta kvalitet

Från märket Komar hittar du fototapeter av hög printkvalitet, med märket Livingwalls imponerar med sina trendiga designer. Designer duon Walls by Patel erbjuder exklusiva digitala printar, medan ennKii tillverkar robusta och hållbara fototapeter.

 

Livingwalls: Fri utveckling, innovation och en frisk fläkt för dina väggar

Det moderna märket Livingwalls övertygar med mångsidiga kollektioner i en mängd olika stilar där du garanterat kan hitta något nytt och fräscht som ger ditt hem en enastående känsla. Däribland hittar du kategorin fototapeter fågel med eleganta motiv och stilar. Livingwalls upphåller en miljövänlig produktion och utför regelbundna kvalitetskontroller, och märket inspirerar med sina aktuella och tidsenliga designer.

Fototapeter fågel från Walls by Patel för en personlig stil

Om du väljer unika fototapeter från designer duon Walls by Patel kommer du att få uppleva två världar på en och samma gång. I Walls by Patels fototapeter fågel möts den impulsiva och extroverta karaktären hos textildesignern Kathrin Patel och den fundersamma och strategiska naturen hos grafiska designern Mark Patel, och tillsammans skapar de en helt magnifik fototapet som ger dina väggar liv. Utöver detta är tapeterna smakfulla och trendiga, digitala printer i färg och material som är väldigt robust och av hög kvalitet. Du kan även välja mellan olika typer av nonwoven tapeter och bestämma dimensionerna individuellt.

På ett ögonblick: Beställ dina fototapeter fågel online!

När man renoverar och bygger om är det viktigt att ha kompetenta samarbetspartners som underlättar för ett smidigt och stressfritt projekt. I vårt team finner du expertis och branscherfarenhet som kan hjälpa dig välja de rätta produkterna för ditt hem. Upptäck en fantastisk och mångsidig värld bland 3D tapeter och hitta de fototapeter fågel som passar dig.

Vi erbjuder en omfattande service som hjälper dig hitta det du behöver. Om du planerar att genomföra ett större byggnadsprojekt kan du även ta kontakt med oss för att be om en individuell offert. Spara tid och energi genom att handla i vår nätbutik, samt spara pengar tack vare vår bästa prisgaranti.

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss direkt för att prata med vårt supportteam. Skriv ett email, fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss under våra öppettider. Vi ser fram emot att få hjälpa dig uppfylla dina drömprojekt!

Plus icon läsa mera