Close icon
Tegeltapet röd brunImage maximise icon
Tegeltapet röd brunImage maximise icon
Tegeltapet röd brunImage maximise icon
Fire sale icon

Den här produkten har köpts 91 gånger under de senaste 4 veckorna.

Brand claim
  • Högkvalitativ non-woven tapet med vinylbeläggning
  • Lätt att applicera tack vare den självhäftande väggtekniken
  • Lätt att ta bort i ett stycke
  • Skrubbtålig: Rengöring möjlig
  • Made in Germany
-42 %
533,00 kr per rulle
310,00 krper rulle
58,16 kr per m²
SALE
Endast 300 rullar i lager
Delivery icon
Leverans: 

95 kr per beställning

Delivery time icon
Leveranstid: 

3-4 arbetsdagar

Säkra betalningsmetoder
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Den här produkten har köpts 91 gånger under de senaste 4 veckorna.

Produktbeskrivning
Arrow icon

Allt om Tegeltapet röd brun

Vår högkvalitativa tegeltapet förvandlar ditt hem till en plats med rustik charm. Denna rödbrun tapet i Vliestapet visar på ett bedrägligt realistiskt tegelmönster, skapat med omsorg och känsla för detaljer.

Denna brun tapet är vackert designad. Varje tegel är avbildat med högsta precision, vilket skapar en imponerande helhetsbild. Den harmoniska anordningen och den naturliga färgskalan ger en behaglig atmosfär som sömlöst smälter in i olika inredningsstilar. Denna tegeltapet inte bara imponerar visuellt utan ger också en taktil upplevelse, vilket skapar en inbjudande atmosfär i rummet.

Särskilt lämplig för vardagsrummet är denna vardagsrum tapet ett utmärkt val. Färgskalan skapar en mysig miljö där du kommer att trivas. Tegeltapetens naturliga utstrålning ger vardagsrummet en charmig touch och blir en attraktion för familj och vänner. Det tidlösa designen passar väl in i olika inredningsstilar och ger en touch av stadsliv.

Tekniska fördelar med denna tegeltapet är lika imponerande som dess design. Tillverkad av högkvalitativt Vliesmaterial med vinylbeläggning, utmärker sig denna tapet genom att vara slitstark och hållbar. Vinylbeläggningen skyddar tapeten från slitage och underlättar rengöring, vilket är särskilt fördelaktigt i högt trafikerade utrymmen som vardagsrummet. Enkel installation gör det möjligt att förvandla ditt utrymme på nolltid och njuta av den urbana charmen.

Sammanfattningsvis kombinerar denna tegeltapet estetiska krav för moderna hem med praktisk funktionalitet. Upptäck fördelarna med våra tapeter och bjuder in dig att beställa idag för att förvandla ditt hem till en inbjudande oas.

Teknisk data
Arrow icon