Close icon

Fototapeter bar - en bekväm och avkopplande atmosfär

Har du planer på att öppna upp din egen bar och letar efter de rätta tapeterna till barens väggar? Då är 3D-tapeter en per…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 156 Produkter

Fototapeter bar för en modern och välkomnande atmosfär

Den rätta inredning gör att du kan skapa en välkomnande och mysig miljö som uppmuntrar dina kunder att stanna lite längre, vilket betyder att valet av fototapeter till din bar är ett riktigt viktigt val. För att vi ska kunna erbjuda dig ett så stort urval som möjligt av fantastiska designer, kommer du att hitta en mängd olika moderna och högkvalitativa fototapeter bar i vårt sortiment.

Fototapeter bar i en trending industriell stil

Det är inte utan orsak som den industriella inredningsstilen har blivit en av de mest trendiga stilarna idag. Speciellt i kombination med möbler gjorda av trä och läder kommer fototapeter bar i industriell stil att skapa en härlig symbios av vintage och moderna inredningstrender - resultatet blir en unik och bekväm miljö.

Fototapeter bar med trämotiv eller stenmotiv

Autentiska designer är klassiska motiv inom världen av fototapeter. Utöver att det är frågan om trendiga designer kan fototapeter trä och fototapeter stenmotiv räknas som två mycket billigare och robusta alternativ till originalen. För att mjuka upp den rustika looken av fototapeter trä kan du kombinera den med mysiga sittmiljöer för en mer jordnära känsla. Fototapeter stenmotiv funkar perfekt i kombination med läderklädsel och detaljer i metall.

Imponerande mångfald bland fototapeter bar

Fototapeter skapar en atmosfär som du enkelt kan anpassa till barens tema. Till exempel kan du erbjuda dina kunder möjligheten att få en semesterkänsla och smutta på en cocktail framför fototapeter strand eller fototapeter hav. Eller varför inte en exklusiv kväll med utsikt över staden som aldrig sover tack vare fototapeter New York? Inred din bar i en mer urban stil med graffititapeter som i kombination med matchande inredning kommer att få dina väggar att bli barens blickfångare.

Moderna fototapeter bar med trendiga mönster

Geometriska mönster har blivit en väsentlig del av fototapeternas värld. Du hittar numera en mängd olika fototapeter i olika mönster med allt från moderna randiga fototapeter till lekfulla prickar - mönstrade 3D-tapeter lägger grunden för en smakfull och trendig inredning. Du kan även ge en nostalgisk känsla till din bar med autentiska 3D-tapeter i retrostil eller lyfta fram iögonfallande fototapeter i kombination med en enkel och minimalistisk inredningsstil. 

Funktionella fördelar med fototapeter bar

De flesta av våra fototapeter är gjorda av nonwoven tapeter. Dessa har några fantastiska fördelar såsom att de garanterar din säkerhet och att du ska bli nöjd. Dessutom imponerar dessa tapeter med att vara vattentåliga och stabila samt att tapeterna är gjorda i ett material som andas. Detta betyder att du kan komma att njuta av dina nya fototapeter bar i flera år framöver trots kontakt med vatten. Tapeterna är även brandsäkra och om lätta att sätta upp. Skulle du bestämma dig för att prova någon annan produkt från fototapeter bar i vår nätbutik är det bra att veta att dessa tapeter är lätta att ta bort eftersom tapetklistret appliceras direkt på väggen.

Nya fototapeter bar på nolltid

Innan du kan njuta av dina nya fototapeter bar finns det några rekommenderade steg du bör ta för att säkerställa en säker tapetsering.

Börja med att kontrollera att dina väggar är torra och jämna. Eventuella ojämnheter bör fyllas i och jämnas ut. Dessutom bör väggen vara av en jämn färg, eftersom resultatet annars riskerar att bli mindre bra.

Medan du tapetserar är det bra att hålla en rumstemperatur på ca. 20 °C och undvika luftdrag i rummet. Innan du sätter upp tapeten rekommenderar vi att du skissar några tunna vertikala riktlinjer på väggen som hjälper dig att se var tapeten ska placeras. Börja från mitten och fortsätt med ett jämnt intervall på bägge sidor. Du kan ta ett vattenpass till hjälp för att linjerna ska bli så raka och exakta som möjligt. Om det sticker ut bitar från tapeten kan du skära bort dessa. Om tapeterna är ihoprullade i en hel tapetrulle kan du nu börja skära isär tapetvåderna med hjälp av riktlinjerna du dragit tidigare.

Blanda tapetklistret och applicera det med en roller. Du kan nu börja med den första tapetvåden. Se till att du följer riktlinjerna och undviker glapp eller överlapp. Använd tapetroller till att fästa tapeten till väggen - jobba från mitten och nedåt. Detta borde samtidigt pressa bort eventuella luftbubblor. Torka bort överflödigt lim med en våt svamp. Fortsätt på samma sätt med de övriga tapetvåderna. När du är färdig kan du låta dina nya fototapeter bar torka i rumstemperatur på ca. 20 °C och undvika luftdrag.

Mångsidiga och förmånliga fototapeter bar från de bästa tillverkarna

Vår nätbutik erbjuder dig ett stort urval av snygga och högkvalitativa fototapeter bar som kommer att få din bar att bli till något helt fantastiskt - en plats för välmående. Från bland annat tillverkare som Ennkii och Komar kan du hitta otroliga fototapeter bar.

Fototapeter bar från Ennkii: Kvalitet till toppris

Tyska tillverkaren erbjuder dig moderna och förmånliga fototapeter bar i en mängd olika designer och motiv. Företaget grundades 2013 och lägger stort fokus på kundernas säkerhet och nöjda kunder.

Fototapeter bar från Komar: Många års erfarenhet har lett till ledande position

Det innovativa företaget står för kvalitet, hållbarhet och design. På så sätt har tillverkaren kunnat etablera sig som en av de ledande inom branschen. Komar fototapeter har övertygat i många år med en teknisk finess och snygga designer.

Moderna fototapeter bar väntar dig i BRICOFLORs nätbutik!

Om du vill inreda din bar i en smakfull och trendig stil är fototapeter ett perfekt val eftersom det finns en imponerande mångsidighet och många fördelar. I vår nätbutik kan du beställa högkvalitativa fototapeter bar med bästa prisgaranti enkelt och billigt. Om du vill beställa en större mängd tapeter kan du även be om ett individuellt erbjudande genom att berätta för oss mängden tapetrullar du önskar och på så sätt spara ännu mera pengar.

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst där en kunnig och vänlig personal väntar dig. Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller via vårt kontaktformulär. Tveka inte och beställ moderna fototapeter bar redan dag från BRICOFLOR!

Plus icon läsa mera